Vertaal deze pagina naar:

WELKE ROL SPEELT EVA VLAARDINGERBROEK OP DIT MOMENT IN ONZE SAMENLEVING?

29-04-2024
Bron foto: https://www.ad.nl/politiek/ook-eva-vlaardingerbroek-spreekt-op-omstreden-congres-waar-wilders-eregast-is~a24dcb2d/
Bron foto: https://www.ad.nl/politiek/ook-eva-vlaardingerbroek-spreekt-op-omstreden-congres-waar-wilders-eregast-is~a24dcb2d/

Wanneer Eva Vlaardingerbroek een echte klokkenluider is kan zij vrezen voor haar bestaan en haar leven, God bless!

Wij deden op 29 april 2024 onderzoek naar Eva Vlaardingerbroek, speurden Telegram af en hebben in dit artikel verschillende commentaren en uitspraken gepubliceerd over Eva Vlaardingerbroek.

Er zijn nog steeds mensen die de omvolking willen ontkennen in Europa!

Eva Vlaardingerbroek verkondigt dat er straks geen blanke meer over zal zijn in Europa. Vele klokkenluiders werden in het verleden monddood gemaakt en/of zelfs vermoord. Staat Eva Vlaardingerbroek net als Geert Wilders onder bescherming? Hier mag over worden gebrainstormd.

WORDT DE OMVOLKING VAN EUROPA NU STAP VOOR STAP VOORBEREID?

Charles Groenhuijsen spreekt hooghartig over beschaving, wanneer de voordracht van Eva Vlaardingerbroek bij de CPAC Hongarije wordt besproken bij de extreemlinkse omroep BNNVARA. 

Maar opdat wij niet vergeten: Hij was als Op1-presentator in de coronatijd steeds aan het drammen voor een vaccinatieplicht voor alle zorgmedewerkers.

Kortsluiting in de koppies bij #SophieEnJeroen over #CPAC. 

Bron bericht: https://twitter.com/tdenooijer/status/1783846780477620431

Nederlands politiek commentator Eva Vlaardingerbroek: 

In opdracht van globalistische instellingen creëren regeringen opzettelijk voedseltekorten als middel om controle te krijgen, inclusief de mogelijkheid van voedsel- en energierantsoenering via digitale ID.
"Wat is een betere manier om mensen te controleren dan te bepalen wat ze eten en wanneer ze mogen eten?"

"Er is een agenda tegen vlees in het algemeen... En er is een wereldwijde agenda die ons pusht om insecten te eten, maar ook om nepvlees te eten dat geproduceerd wordt door mensen als Bill Gates."
"Als er bijvoorbeeld voedseltekorten zijn, zou het kunnen dat ze een soort voedselbonnen systeem introduceren... Het zou allemaal samengaan met de digitale identiteit die ze nu aan het opzetten zijn. Want dit komt allemaal van instellingen die hoe dan ook dat soort digitale globale identiteit proberen te promoten."

Bron: https://t.me/CoVaNews

Toespraak Eva Vlaardingerbroek

"Ik sprak de verboden waarheid: de Grote Vervanging is niet langer een theorie – het is realiteit. Blanke Europeanen worden in hun eigen land in een steeds sneller tempo vervangen en het zal het einde van onze beschaving betekenen als we de zaken niet omdraaien."

Terwijl NPO-praattafels blij mogen zijn met een paar honderdduizend kijkers, is de toespraak van Eva Vlaardingerbroek 26 MILJOEN (!) keer bekeken in 1 dag! Eva is de megafoon van NL naar de wereld. Links in PANIEK dus ze krijsen: Fascisme!

Bron: https://twitter.com/kafka_dev/status/1784612798858727866

De meningen zijn verdeeld over Eva Vlaardingerbroek -- Wie is zij werkelijk? Onderzoek en oordeel zelf!

Onder de bovenstaande video is de volgende tekst te lezen:

In het verleden was Eva Vlaardingerbroek een verklikker in de politieke partijgroep FvD, ze probeerde deze partij kapot te maken door in de corrupte MainStreamMedia (MSM) te zeggen dat bijna iedereen in deze partij antisemitisch was. Maar wie is nu de antisemiet? 

Omdat ze het heeft over onze zionistisch-joodse leiders en sekten zoals de vrijmetselaars, de orde van Malta, het WEF, enz. Is ze van gedachten veranderd? Of is zij gecontroleerde oppositie? Of begrijpt ze nog steeds niet wie onze vijand is? Of begrijpt ze de verschillen tussen zionistische joden en joden niet?

Je kunt haar volgen op: https://t.me/EvaVlaardingerbroek

O ja... en VIDERE = NCTV.

NCTV = https://www.nctv.nl/


Betekenis antisemitisme

Antisemitisme is de discriminerende en racistische behandeling van Joden.

Het woord betekent letterlijk 'haat jegens Semieten.' 

Hiermee worden de Semitische volkeren, sprekers van Semitische talen, bedoeld. Met antisemitisme wordt echter specifiek gedoeld op haat jegens mensen met een joodse achtergrond. Joden hebben in de geschiedenis dikwijls te maken gehad met vijandigheid en haat, variërend van discriminerende overheidsmaatregelen tot georganiseerde moordpartijen, zoals pogroms en de Holocaust.

Antisemitisme wordt onderscheiden van anti-judaïsme, het afwijzen van de joodse religie of godsdienst, en antizionisme, het afwijzen van zionisme, de beweging die een Joodse staat nastreeft in het Beloofde Land. Het tegenovergestelde van antisemitisme is filosemitisme.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Antisemitisme


Ook Eva Vlaardingerbroek sprak op het omstreden congres waar Geert Wilders eregast was.

Het AD schreef op 25 april jl. het volgende over Eva Vlaardingerbroek en Geert Wilders:

"Formatiepartners zijn sceptisch over het bezoek van Geert Wilders aan het oerconservatieve CPAC-congres van Viktor Orbán. De vraag is of de PVV-leider vrijdag binnen de lijntjes van de rechtsstaat blijft. Op dag één klinkt donderdag vooral oorlogstaal tegen 'communisten' en 'linkse media'. De Nederlandse Eva Vlaardingerbroek waarschuwt tegen 'omvolking van Europa'.

De groepsfoto van het CPAC-congres in Hongarije levert een bonte verzameling van rechts-conservatieve politici en commentatoren op uit de VS en Europa. In sessies met kreten als 'red het westen, bescherm de grenzen', 'soevereiniteit leeft, globalisering sterft' moedigen tientallen conservatieve politici en activisten elkaar donderdag en vrijdag in Boedapest aan op weg naar de Europese verkiezingen, waar een nieuwe populistische golf verwacht wordt. "

Bron: https://www.ad.nl/politiek/ook-eva-vlaardingerbroek-spreekt-op-omstreden-congres-waar-wilders-eregast-is~a24dcb2d/


Kijktip voor Eva "white" Vlaardingerbroek

Video: https://m.youtube.com/watch?v=67N2vM8hVPA

World Council of Churches is gelieerd aan World Economic Forum en SDG 2030 Agenda uitvoerder.

https://www.globaltalk.nl/landen/hongarije/#:~:text=Religie,baptistische%2C%20methodistische%20en%20unitarische%20geloofsgemeenschappen

Bron: https://t.me/jolandavlaskamp

"Leg mij eens uit waarom wij geen bestaansrecht hebben?" 

Eva Vlaardingerbroek waarschuwt blanken voor massale demografische veranderingen in hun geboorteland. In een exclusief interview met Remix News waarschuwt de Nederlandse politiek commentator en advocate Eva Vlaardingerbroek Europeanen dat ze stelling moeten nemen tegen snelle demografische veranderingen of een minderheid moeten worden in hun eigen land.

Je hebt veel gesproken over de rechten van blanken en de vervanging van blanken. Maar dit stelt je natuurlijk bloot aan beschuldigingen van racisme. Dus, hoe gaan conservatieven om met deze catch-22 van niet vervangen willen worden in hun eigen land, maar ook niet aangevallen willen worden met deze term?

Dat kun je niet. Dat is het juist, dat kun je niet. Dus moet je een kant kiezen. Natuurlijk word je aangevallen als je zegt: "Hé, dit continent, Europa, is altijd overwegend blank geweest en nu hebben een paar bureaucraten binnen één generatie tegen de wil van het volk in besloten dat wij opeens een minderheid moeten zijn. Waarom stemmen we daarmee in, of waarom laten we dat gebeuren?" Als je dat zegt, word je aangevallen.

Bron: https://www.frontnieuws.com/leg-mij-eens-uit-waarom-wij-geen-bestaansrecht-hebben-eva-vlaardingerbroek-waarschuwt-blanken-voor-massale-demografische-veranderingen-in-hun-geboorteland/

Bron foto: https://www.frontnieuws.com/leg-mij-eens-uit-waarom-wij-geen-bestaansrecht-hebben-eva-vlaardingerbroek-waarschuwt-blanken-voor-massale-demografische-veranderingen-in-hun-geboorteland/
Bron foto: https://www.frontnieuws.com/leg-mij-eens-uit-waarom-wij-geen-bestaansrecht-hebben-eva-vlaardingerbroek-waarschuwt-blanken-voor-massale-demografische-veranderingen-in-hun-geboorteland/

Wie is Eva Vlaardingerbroek?

Wordt zij ingezet door het establishment om een tegengeluid te laten horen? Zodat wij allen in een bepaalde hoek in gedreven kunnen worden? En moeten slikken wat het establishment aan doelen wil behalen? Dat de omvolking van Europa met gekleurde migranten een plan is wat uitgevoerd gaat worden? Gaat het blanke ras geheel verdwijnen in de toekomst? Is dat de boodschap voor ons?

Bron foto: https://dissident.one/eva-vlaardingerbroek-spreekt-over-omvolking-bij-cpac-npo-npcs-krijgen-zenuwberoerte
Bron foto: https://dissident.one/eva-vlaardingerbroek-spreekt-over-omvolking-bij-cpac-npo-npcs-krijgen-zenuwberoerte

Eva Vlaardingerbroek spreekt over Omvolking bij CPAC: NPO-NPC's krijgen zenuwberoerte

In een exclusief interview met Remix News waarschuwt de Nederlandse politieke commentator en juriste Eva Vlaardingerbroek de Europeanen dat zij een standpunt moeten innemen tegen snelle demografische veranderingen, anders zullen zij een minderheid worden in hun geboorteland.

Bron: https://dissident.one/eva-vlaardingerbroek-spreekt-over-omvolking-bij-cpac-npo-npcs-krijgen-zenuwberoerte


Is Eva Vlaardingerbroek controlled opposition?

Wordt Eva Vlaardingerbroek betaald van ons belastinggeld?

Of verkondigt zij de ongezouten Waarheid aan ons?

Denkt U het te weten?

Mail ons: redactie@waarheidskrant.nl

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN