Vertaal deze pagina naar:

VIDERE IS OPGERICHT OM SLACHTOFFERS EN KLOKKENLUIDERS DE MOND PROBEREN TE SNOEREN!

01-08-2023

LET OP! Videre verspreidt tot heden (01-08-2023) veel laster en smaad over slachtoffers, waarheidsvinders en klokkenluiders!


Wie gaat VIDERE stoppen?

Waarom doet de politie hier nog steeds niets mee?

Waarom doet justitie hier niets mee?


VIDERE verspreidt veel haat en leugens, in opdracht van wie?

VIDERE schrijft tot dusver helemaal niets over de criminele activiteiten van de eigen (r)overheid in Nederland. Waarom niet? Omdat daar hoge ambtenaren en hooggeplaatsten bij betrokken zijn. Aan welke zijde staat VIDERE dus? Van de criminele (r)overheid dus!

Wij, De Nieuwe Media (Waarheidskrant), stellen hierbij de eigenaar(s), de schrijvers en videomakers van de VIDERE website persoonlijk aansprakelijk en verantwoordelijk voor alle laster en smaad die middels de website van VIDERE verspreidt wordt over slachtoffers, waarheidsvinders en klokkenluiders.

Slachtoffers, waarheidsvinders en klokkenluiders verspreiden veel waarheid over hoge ambtenaren en hooggeplaatsten die als dader zelf betrokken zijn bij de criminele activiteiten van de (r)overheid, gemeentes en jeugdzorg wat het daglicht niet verdraagt.

Tip: Doe zelf ook onderzoek en klik de onderstaande website aan!

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


Wordt Wakker beste mensen en ga jezelf informeren!

Informeer jezelf met de waarheid zoals die werkelijk is. Kom op voor alle slachtoffers die te maken hebben gehad met een falende justitie en gebrek aan slachtofferhulp. 

De Bart van Well Foundation doet nu het werk wat justitie nalaat. Zij doen wel onderzoek en maken nu de dossiers op van slachtoffers die seksueel misbruik of satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt.

Steun daarom de Bart van Well Foundation!

https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossieropbouw/

NEDERLAND MOET SNEL WORDEN OPGESCHOOND VAN ALLE PEDOFIELEN, HET WEF TUIG EN SATANISCHE MACHTHEBBERS!

De wereld wordt lelijk gemaakt door Rutte en zijn WEF maatjes, pedofielen en satanische machthebbers!


Rutte is tuig van de eerste richel, of werd hij zelf ook gechanteerd?

Stuur ons een mail wanneer je hier bewijzen over hebt.

Wij moeten nu iedereen in elk geval tot de orde roepen en de satanische machthebbers en pedofielen allemaal afzetten. Wij hebben geen regering nodig zoals zij, weg met hen!

Nederland moet snel worden opgeschoond, zodat we weer een leefbaar Nederland hebben voor iedereen die een goed en barmhartig hart heeft, waar kinderen in liefde kunnen opgroeien. We gaan in overvloed en voorspoed leven zodra Nederland is opgeschoond en GESARA zijn intrede heeft gedaan.


LAAT HET SYSTEEM VAN HET WEF CRASHEN! 

Iedereen moet een permanente zwarte markeerstift bij zich hebben. Als je een QR-code passeert, zet je er gewoon een stip op. Degenen die daarna inchecken worden geblokkeerd. 

Hun systeem zal crashen!