Vertaal deze pagina naar:

WETENSCHAPPERS, VIROLOGEN, TOPAMBTENAREN, HOGE FUNCTIONARISSEN, POLITICI EN ARTSEN WORDEN MASSAAL OMGEKOCHT EN GECHANTEERD OM LEUGENS TE VERKONDIGEN OVER VOGELGRIEP EN OM DE WAARHEID TE VERDOEZELEN!

28-06-2024
Bron foto: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/risicos-van-vogelgriep-voor-mensen-nemen-toe/
Bron foto: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/risicos-van-vogelgriep-voor-mensen-nemen-toe/

Er is nog geen mens die de vogeltjes ziekte heeft en toch heeft de Europese Unie al 40 miljoen vaccins besteld en gaat Finland de pluimvee boeren en dierenartsen verplichten tot het nemen van dat vaccin, rara!

Over Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen met haar echtgenoot ~~ bron foto: https://www.n-tv.de/politik/dossier/Klug-erfolgreich-und-medienscheu-article902885.html
Ursula von der Leyen met haar echtgenoot ~~ bron foto: https://www.n-tv.de/politik/dossier/Klug-erfolgreich-und-medienscheu-article902885.html

Het vaccinatieprogramma van de WHO (World Health Organisation) wordt door de Europese Commissie gebruikt als middel om een verdienmodel mogelijk te maken voor bestuurders en aandeelhouders van grote farmacie bedrijven waarmee contracten voor het afnemen van vaccins worden afgesloten, die eerder als lobbyist ervoor gezorgd hebben dat bepaalde Europarlementariërs op een bepaalde stoel zijn neergezet zoals Ursula von der Leyen, wat hiervan een zeer goed voorbeeld is.

Lees hieronder wat Ursula von der Leyen's echtgenoot, (Heiko von der Leyen), voor de kost doet en open Uw ogen (als Uw ogen nog niet open waren).

Oude vertrouwelingen omschrijven de echtgenoot van Ursula von der Leyen als zeer gereserveerd. Naast Merkels geheimzinnige echtgenoot wordt Heiko von der Leyen beschouwd als het tweede spook onder de partners van de Berlijnse regeringsmacht. Het lijkt onvoorstelbaar dat hij plotseling als huisbaas in Bellevue Palace zou gaan wonen. (Bron).

Over Heiko von der Leyen

De echtgenoot, (Heiko von der Leyen), van de huidige voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, is de medisch directeur van Orgenesis Inc., een bedrijf dat samenwerkt met Pfizer-BioNtech en rechtstreeks betrokken is bij de ontwikkeling van gentherapieën, met name vaccins op basis van messenger-ribonucleïnezuur (mRNA). Het bedrijf doet ook zaken met consortia die hebben deelgenomen aan aanbestedingen en de opdracht hebben binnengehaald voor herstelfondsen voor onderzoek en ontwikkeling in ten minste twee lidstaten. De voorzitter van de Commissie speelt een prominente rol bij het onderhouden van betrekkingen met farmaceutische bedrijven en bij het beheer van Europese middelen voor onderzoek naar en de ontwikkeling van gentherapieën. Haar echtgenoot haalt aanzienlijke economische voordelen uit de manier waarop haar toppositie in de EU zijn bedrijf beïnvloedt.

Gezien het voorgaande, hoe is de Commissie van plan dit ernstige belangenconflict op te lossen?

Bron: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2022-003740_NL.html

Bekijk de onderstaande video en ontdek de belangenverstrengeling (vriendjespolitiek) achter de schermen van het Eurotoneel.

WETENSCHAPPERS, VIROLOGEN, TOPAMBTENAREN, HOGE FUNCTIONARISSEN, POLITICI EN ARTSEN WORDEN MASSAAL OMGEKOCHT EN GECHANTEERD OM LEUGENS TE VERKONDIGEN OVER VOGELGRIEP EN OM DE WAARHEID TE VERDOEZELEN!

Word Wakker Allemaal!

Bekijk en beluister ook deze video: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/9308

Wij hebben nu eerst aan U als lezer een drietal vragen:

Vraag 1: Is het wetenschappelijk mogelijk een vaccin te hebben ontwikkeld voor mensen tegen de vogeltjes ziekte terwijl er geen mens die ziekte ooit heeft gehad? 

Vraag 2: Waarom preventief?

Vraag 3: Denkt niemand daar over na?

Graag een wetenschappelijk onderbouwd antwoord.

U kunt Uw antwoord zenden aan: redactie@de-nieuwe-media.nl

Het wordt de hoogste tijd dat de echte koning en de echte keizer nu gaat ingrijpen, want dit loopt nu echt alle spuigaten uit.

Wie dat is kunt U lezen in het onderstaande artikel.

Het is heel simpel wat er gebeurt, artsen spuiten zelf de mensen ziek die pluimvee hebben!

En dierenartsen brengen dit zelf middels de pluimveebedrijven over op de vrije vogels door eerst zichzelf te laten vaccineren. Vervolgens vliegen de vrije vogels naar een ander land. Het is een chemische oorlog. Mensen besmetten zelf de vogels, de vogels verspreiden daardoor zelf de vogelziekte. 

Het wordt hoog tijd dat het Huis Doorn teruggegeven wordt aan de nazaten van de Pruisische koning en Duits keizer Wilhelm II, thans Georg Friedrich huis Hohenzollern en Prins Oranje, dan zou dit nooit zijn gebeurd en hadden we nog een leefbare wereld over waarin onze kinderen en kleinkinderen ook nog een menswaardig leven hadden.

Met het op deze wijze preventief vaccineren van degenen die met pluimvee werken alsook alle dierenartsen wat nu al in Finland (grensland van Rusland) gaat gebeuren betekent dat het zo goed als zeker dat via de gevaccineerde mens de vogeltjes ziekte wordt overgebracht op het pluimvee en daarmee op de losvliegende vrije vogels die zo over de grenzen heen (via Rusland) alle mensen ziek kan maken met de vogel ziekte. Daartegen valt met miljoenen militairen niet te vechten!

Wat is vogelgriep volgens de wetenschap?

Volgens wetenschappers wordt vogelgriep veroorzaakt door influenzavirussen van het type A, die voornamelijk wilde vogels, gedomesticeerde vogels en pluimvee besmetten. (Bron: Sciensano)

In Finland wordt binnenkort gestart met een nieuwe vaccinatiecampagne tegen vogelgriep!

Medewerkers van pluimveebedrijven en dierenartsen kunnen zich laten inenten. De zending van het zoönotische griepvaccin Seqirus aan Finland wordt inmiddels voorbereid. Zendingen naar een aantal andere landen volgen, waaronder wellicht ook Nederland.

De Europese Commissie heeft samen met de vijftien deelnemende lidstaten (Nederland is daar een van) een contract getekend voor de levering van 665.000 doses vaccin, met een optie van 40 miljoen doses met een looptijd van vier jaar. Ieder van de vijftien landen kan vaccins bestellen, afhankelijk van de behoefte.

Bron tekst: https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2024/06/28/finland-gaat-mensen-vaccineren-tegen-vogelgriep

Nieuwe Internationale Gezondheidsregeling WHO (deel 3): Dit cruciale aspect biedt een uitweg

Zoals bekend is de gewijzigde Internationale Gezondheidsregeling (IHR: International Health Regulations) er op 1 juni 2024 gewoon doorgedrukt, met als ingrijpendste gevolg het 'tijdelijk' buiten werking mogen stellen van bepaalde mensenrechten en de invoering van verplichte vaccinaties. 

Ook zonder Pandemie Verdrag (dat er op zeker moment volgens Xander Nieuws toch wel zal komen) lijkt de WHO hiermee de facto de eerste technocratische, totalitaire communistische wereldregering te worden. Of? Zoals Xander Nieuws dat in vorige delen al aangaf in de tekst van zowel (concept) Pandemie Verdrag als de nu gewijzigde IHR een tot nu toe vrijwel onbesproken aspect te zien dat een duidelijke uitweg biedt.

Mensen, ook reizigers, mogen gedwongen worden gevaccineerd – Bij weigering worden reizigers in quarantaine geplaatst en mogen niet terugkeren naar hun thuisland – Maat let op: WHO is (nog) geen wereldregering, staten zelf blijven soeverein en hoofdverantwoordelijk.

Bron tekst: https://www.xandernieuws.net/algemeen/nieuwe-internationale-gezondheidsregeling-who-deel-3-dit-cruciale-aspect-biedt-een-uitweg/ 

Lees ook: https://www.xandernieuws.net/algemeen/nieuwe-internationale-gezondheidsregeling-vervolg-is-dit-echt-de-totalitaire-machtsgreep-over-de-wereld/

We bevinden ons in een psychologische oorlog en straks in een zeer grote chemische oorlog!

STOP ALLE VOGELGRIEP VACCINATIES IN DE HELE WERELD!

U wordt door middel van vogelgriep vaccinaties ziek gemaakt en vermoord door Uw eigen regering.

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Zwendel van de WHO

"Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tijdens een indrukwekkende getuigenis toegegeven dat de vaccinpaspoorten die door deze organisatie werden gepushed slechts een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen.

Bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/top-who-functionaris-getuigt-vaccinpaspoorten-waren-een-zwendel-om-nep-vaccinaties-te-promoten/

Operatie Warp Speed was een militaire operatie compleet met geavanceerde propaganda strategieën. Het publiek werd aangemoedigd om de vaccins te nemen door psychologische oorlogsvoering van het leger.

Bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/misinformatie/doorgeprikt/pandemie-doorgeprikt/

Tip: Lees ook het onderstaande artikel:

"De orkestratie van een staatsgreep door de NCTV". 

De NCTV is een nieuwe veiligheidsdienst die zich sinds 2012 bezighoudt met terroristische dreigingen in Nederland. In coronatijd greep de NCTV de macht.

Meer info: https://bomenenbos.substack.com/p/de-orkestratie-van-een-staatsgreep

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN