Vertaal deze pagina naar:

WORDT NEDERLAND DOOR DE SPREIDINGSWET OVERSPOELD MET ZOGENAAMDE "ASIELZOEKERS", WAT EIGENLIJK DE SOLDATEN ZIJN VOOR DE HEILIGE OORLOG?

31-01-2024

Op social media wordt de bevolking wijs gemaakt dat we te maken hebben met 'asielzoekers', maar is dat wel zo?

WORDT NEDERLAND DOOR DE SPREIDINGSWET WERKELIJK EEN GROOT TER APEL EN OVERSPOELD MET ZOGENAAMDE "ASIELZOEKERS", DE SOLDATEN VOOR DE HEILIGE OORLOG, DOOR DE VOLKSVERHUIZINGEN OF WORDT ER TIJDIG INGEGREPEN DOOR ONZE CREATOR?

In de Eerste en Tweede Kamer werd het volgende toneelstuk opgevoerd:

De Eerste Kamer heeft in hun toneelclubje op 23 januari jl. met een duidelijke meerderheid de spreidingswet aangenomen. In een hoofdelijke stemming schaarden 43 van de 70 aanwezige senatoren zich achter het voorstel van demissionair staatssecretaris Van der Burg van Justitie om asielzoekers beter over de gemeenten in Nederland te verdelen. In het uiterste geval is daarbij dwang mogelijk.

Over deze spreidingswet wordt al tijden gepraat. De toneelclub van de Tweede Kamer ging er vorig jaar oktober mee akkoord, maar tot twee weken geleden leek het heel spannend te worden of ook de toneelclub van de Eerste Kamer de wet zou steunen. Maar nadat de VVD (de partij van Van der Burg) in de senaat had bekendgemaakt unaniem vóór te stemmen, was duidelijk dat de spreidingswet het zou halen.

In de toneelclub van de Tweede Kamer keerde de VVD zich eerder tegen het wetsvoorstel en eind vorig jaar deed partijleider Yesilgöz een beroep op de Eerste Kamer de wet voorlopig niet te behandelen. Maar de senaat zou het voorstel toch behandeld hebben en er ook mee ingestemd hebben. (Bron).

Toneelspeelster Anne-Marijke Podt van D66: "Iedere extra woning erbij is een gezin extra dat naar Nederland kan komen." Er is geen twijfel meer over mogelijk dat omvolking bewust beleid is.

Video: https://twitter.com/Kees71234/status/1568307278767394816

Vorige week nam de Eerste Kamer de Spreidingswet aan. Die moet ervoor zorgen dat asielzoekers eerlijk over het land worden verdeeld. Gemeenten horen voor 1 februari hoeveel opvangplekken zij moeten leveren. RTL Nieuws heeft de rekensom al gemaakt.

In totaal zouden komend jaar voor het hele land 96.000 plekken nodig zijn. Op basis van inwoneraantal en hoe rijk een gemeente is, wordt er per gemeente gekeken hoeveel plekken ze beschikbaar moeten maken. De gemeente Westerwolde, waar Ter Apel onder valt, moet bijvoorbeeld volgens deze berekening 131 plekken leveren. Maar heeft er al 2000. Dus zij hoeven niks meer te doen. (Bron).

Zo veel asielzoekers moet jouw gemeente opvangen volgens de spreidingswet © ANP / RTL Nieuws
Zo veel asielzoekers moet jouw gemeente opvangen volgens de spreidingswet © ANP / RTL Nieuws

17 WEF doelen om onze wereld te transformeren.

De Sustainable Development Goals zijn volgens de UN een oproep tot actie van alle landen – arm, rijk en middeninkomenslanden – om de welvaart te bevorderen en tegelijkertijd de planeet te beschermen. Bron: https://www.un.org/en/ - We weten inmiddels al langere tijd dat ze genocideplannen hebben ontwikkeld, het reduceren van de wereldbevolking door middel van COVID-19 injecties en andere tools. 

Omvolking behoort tot de 17 doelen van het WEF (World Economic Forum). Een rapport over deze 17 Goals (doelen) is te lezen in de volgende link: https://unric.org/nl/wp-content/uploads/sites/8/2020/01/duurzame-ontwikkelingsdoelstellingen-sdg-brochure-2019-nl.pdf

Zijn dit de soldaten van de Heilige oorlog?

We zien alleen jonge mannen op de foto's, ra ra!
We zien alleen jonge mannen op de foto's, ra ra!

Komt er een Heilige oorlog?

Een heilige oorlog is een oorlog die wegens een religieuze opvatting, een vermeende goddelijke verplichting of ter verdediging van "heilige" gebieden gevoerd wordt. (Bron).

Op Wikipedia is het volgende te lezen over Israël:

In de dagen voorafgaande aan de oprichting van de staat Israël is er heftig gediscussieerd over welke naam de officiële naam van de nieuwe staat zou worden. Vanuit de opties Palestina, Zion en Israël is uiteindelijk de oude Bijbelse variant gekozen. Sinds zijn oprichting in 1948 is de staat Israël verwikkeld in een Arabisch-Israëlisch conflict over het grondgebied van Palestina. Na de oorlog van 1948/1949 veroverde Israël in 1967 tijdens de Zesdaagse Oorlog het overige gebied van Palestina en vocht in 1973 de Jom Kipoeroorlog waarin Israël meerdere gebieden veroverde. 

Dit alles leidde tot grote spanning met de Palestijnse bevolking, wat tijdens de Eerste en Tweede Intifada tot uitbarsting kwam. Sinds 1967 worden de Westelijke Jordaanoever, Oost-Jeruzalem, de Gazastrook en de Syrische Golanhoogten door Israël bezet. 

Bron: https://historianet.nl/beschavingen/romeinse-rijk/rome-nam-bloedig-wraak-joden-verloren-hun-land-in-heilige-oorlog

Kaart van Israël

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN