Vertaal deze pagina naar:

WORDT ROBERT JENSEN DE NIEUWE STAATSSECRETARIS VAN MEDIAZAKEN?

30-05-2024

Het is een kwestie van tijd dat de NPO wordt opgeheven en het vrije geluid wordt uitgezonden op alle nieuwszenders in Nederland en België en in de rest van onze wereld.

Robert Jensen werd ontdekt door Alfred Lagarde, die hem regelmatig meenam naar de Veronica uitzendingen op Radio 3. Unico Glorie, toenmalig radio directeur van Veronica, was onder de indruk van Jensen. Maar helaas voor Jensen had Unico geen plek voor hem in de programmering. Hierop maakte Jensen zijn entree bij de TROS, waar enkele stageplekken beschikbaar waren. Tussendoor liet Alfred Lagarde hem bij Veronica op Radio 3 af en toe invallen voor het programma Veronica's Oh, wat een nacht. Ook was Jensen medeproducer van het controversiële Radio 3-programma Shockradio van dj Rob Stenders.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Robert_Jensen

WORDT ROBERT JENSEN DE NIEUWE STAATSSECRETARIS VAN MEDIAZAKEN? HET IS EEN KWESTIE VAN TIJD DAT DE NPO WORDT OPGEHEVEN EN HET VRIJE GELUID EN DE WAARHEID WORDT UITGEZONDEN OP ALLE NIEUWSZENDERS IN NEDERLAND EN BELGIË EN IN DE REST VAN ONZE WERELD.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN