Vertaal deze pagina naar:

XANDERNIEUWS: "EUROPESE VERKIEZINGEN GRATIS BOEKJE ZET ALLE GEVAREN COMMUNISTISCHE EU SUPERSTAAT OP EEN RIJTJE"

04-06-2024

Sovjet dissident Boekovski overhandigde keihard bewijs dat de oprichting van een Europese communistische superstaat al eind jaren '80 door Europese en Sovjet leiders werd bekonkeld!

Europese verkiezingen: Gratis boekje zet alle gevaren communistische EU Superstaat op een rijtje

Posted on 04/06/2024 

(Zie onderstaand artikel van Xandernieuws)


Sovjet dissident Boekovski overhandigde keihard bewijs dat de oprichting van een Europese communistische superstaat al eind jaren '80 door Europese en Sovjet leiders werd bekonkeld.


(13.15) – In het gratis te verkrijgen boekje 'EUSSR – Europa op de snelweg naar een Superstaat' worden met het oog op de Europese verkiezingen aanstaande donderdag alle feiten en gevaren van die volop in de maak zijnde totalitaire communistische Superstaat nog eens beknopt op een rijtje gezet. Is het gegeven dat dit boekje op de valreep is verschenen symbolisch voor het op de valreep van totale ondergang staande Brussel?

De Franse president Macron lijkt 6 juni, de datum dat 'D-Day' wordt herdacht, namelijk aan te willen grijpen voor een soort openlijke oorlogsverklaring aan het adres van Rusland, met als gevolg dat dit hoogstwaarschijnlijk de laatste verkiezingen zullen worden, aangezien er dan binnen afzienbare tijd niets meer van de EU zal zijn overgebleven. Maar misschien is dat juist de bedoeling?

EU de nieuwe Sovjet Unie?

In de inleiding op de website van Civitas Christiana / Cultuur onder Vuur wordt gewaarschuwd dat wij Nederlanders 'slapen', en Brussel bezig is om op alle vlakken ons privébezit – pensioen, auto, spaarrekening – alle macht te krijgen. Wie het daarmee openlijk niet eens is, wordt in toenemende mate digitaal gecensureerd. De mainstream media zitten dan ook volledig in de tas van de eurocraten, en uiten zelden of nooit kritiek.

Het boekje laat zien hoe de EU van meet af aan uit was op de ondermijning van nationale soevereiniteit en de oprichting van 'een antichristelijke wereldregering'. Op de kaft wordt de Russische dissident Vladimir Boekovski aangehaald, die zich in 2002 afvroeg of de EU de nieuwe Sovjet Unie is.

Die vraag is anno 2024 'steeds lastiger met nee te beantwoorden. Net als de Sovjet Unie voert de EU een openlijke oorlog tegen de christelijke wortels van ons continent…. Wij burgers staan buitenspel, inspraak is er amper, met een Europese Commissie die in achterkamertjes wordt benoemd en een Europees Parlement dat geen wetsvoorstellen mag indienen.'

(Bewerkte afbeelding)
(Bewerkte afbeelding)
Uit stemuitslagen blijkt echter dat de onvrede in Europa groeit. De vraag kan zelfs worden gesteld of er een ware volksopstand dreigt 'tegen het neocommunistische project. Zal de EU hetzelfde lot treffen als de Sovjet Unie?'


Pan-Europese federale Superstaat bijna een feit

Over de Nazi-wortels van de EU heb ik al in 2010 uitgebreid geschreven (zie o.a. mijn artikel: Flashback: Historisch aantoonbaar dat de EU uit de kokers van de Nazi's kwam). Uit oude publicaties en documentatie blijkt onomstotelijk dat het Nazi regime in Berlijn al tijdens de Tweede Wereldoorlog een Europese Economische Unie plande voor na de oorlog. Het enige verschil is dat ze die oorlog in fysiek opzicht weliswaar verloren, maar ideologisch gezien – althans op geopolitiek vlak – uiteindelijk hun visioen geheel bewaarheid hebben zien worden.

In de inleiding wordt erop gewezen dat Brussel in alle stilte bezig is met het bouwen van een pan-Europese federale (super)staat, die al binnen enkele jaren een feit moet zijn. Dan is Nederland tot niets meer dan een provincie van de EU gedegradeerd, en zullen we nooit meer kunnen uittreden en zelfstandig kunnen worden.

Eén staatsschuld met één digitale munt in een totalitair gender/abortus imperium

In het eerste hoofdstuk worden 16 gebieden opgesomd waarop de EU de macht wil grijpen. Zo moet er één gezamenlijke staatsschuld met Europese belastingen komen, en zal met het verder stimuleren van de islamitische massa immigratie de grip van Brussel op de Europese volken worden verstevigd.

Vooral Frans Timmermans zette als EC-commissaris alles op alles om de lidstaten verder buitenspel te zetten. Landen die niet volledig met EU-agenda in de pas lopen, zoals Hongarije, worden nu al bedreigd met financiële straffen en andere sancties.

Een van de nieuwe pijlers moet 'gendergelijkheid' worden. Geslachtsverandering (= verminking) wordt 'essentiële zorg', ook voor minderjarigen, waardoor de EU een totalitaire 'genderstaat' wordt. D66 wil organisaties die hier tegen zijn, zoals Civitas Christiana, letterlijk 'ontmantelen'.

Er komt een digitale euro, die Brussel volledig controle over onze portemonnee geeft. Abortus wordt / is een Europees 'grondrecht', en iedereen die anders vindt en zegt dat ook ongeboren kinderen recht op leven hebben, maakt zich schuldig aan 'haatspraak'.

Klimaatpropaganda, weg met de auto, strenge censuur


Timmermans' 'Green Deal' (Net Zero) klimaatpropaganda moet schoolkinderen hersenspoelen dat fossiel 'slecht' is. Brandstofauto's worden daarom verboden, waardoor autorijden voor de gewone man onbetaalbaar wordt. (Net als in de Sovjet Unie zal autorijden voorbehouden worden aan de rijken, en natuurlijk leden van de elite ('de Partij') – X.).

Met de 'Digital Services Act' wordt binnenkort iedereen die het niet eens is met het linksliberale EU-beleid tot haatverspreider verklaard en offline gehaald. Brussel wil de enorme Nederlandse pensioenpot van € 1,9 biljoen gaan gebruiken om de pensioengaten in Zuid Europa te vullen.

Dankzij Frankrijk wordt de Nederlandse (puls)visserij door Brussel de nek omgedraaid. De EU wil een eigen leger en een eigen buitenlandbeleid gaan voeren.

Nationale soevereiniteit opgeheven; christendom vervangen door islam

Hoofdstuk 2 handelt over het opgeven van nationale soevereiniteit ten gunste van Brussel ('Europese soevereiniteit'), waar de Nederlandse regimeleider Mark Rutte een groot voorstander van is. De immense toestroom van migranten moet uitlopen op de hiervoor vereiste culturele eenvormigheid, waar de euro en open grenzen al eerder voor werden ingevoerd.

In het daarop volgende lange hoofdstuk 3 wordt met enkele treffende voorbeelden uit de doeken gedaan hoe de EU al vanaf zijn 'geboorte' de banden met het christendom als basis van de Europese beschaving begon te doorbreken en ontkennen. 'Binnen de EU is de opvatting gaan overheersen dat het christendom uitgeschakeld moet worden. Inclusief alle christelijke beïnvloeding in de samenleving. Het kruis moet uit klaslokalen, begrip voor islam moet in schoolboeken. Traditionele geslachtsrollen dienen afgebroken te worden… abortus… moet in de Europese grondwet.'


Christendemocraten zijn politiek weliswaar nog altijd een sterke macht in Europa, maar religieus en ideologisch totaal uitgehold en volledig naar (extreem)links(/liberaal) opgeschoven. Daar waar de EU wel speciale coördinatoren aanstelde ter bescherming van Joden en moslims, werd dat voor christenen geweigerd, terwijl het aantal haatmisdrijven tegen christenen veel groter is dan tegen moslims. Christenhaat wordt in Brussel echter stilzwijgend goedgekeurd.

Verkiezingen: ruk naar rechts?

Volgens prognoses gaan rechtse partijen in 9 lidstaten de Europese verkiezingen winnen (hoofdstuk 4). Burgers beginnen zich namelijk steeds massaler te verzetten tegen de extreemlinkse antichristelijke klimaat/immigratie/superstaat agenda van Brussel. Peilingen laten zien dat het nieuwe rechtse blok met 180 zetels zelfs groter kan worden dan de zo machtige linkse EVP (christendemocraten), die naar 173 zetels zou zakken. Rechts is onderling echter diep verdeeld; zo wordt er totaal verschillend gedacht over de oorlog in Oekraïne.

Iedere 'crisis' (euro/Griekse crisis in 2011, daarna de immigratiecrisis, de klimaatcrisis, de coronacrisis, en nu de Oekraïne crisis) wordt steevast door de eurocraten aangegrepen om Brussel meer macht te geven. (Je zou zelfs kunnen denken dat die crisissen zelfs geheel of gedeeltelijk opzettelijk veroorzaakt kunnen zijn om de EU Superstaat erdoor te kunnen drukken – X.).

EUSSR: een samenzwering tussen Europese en Sovjet leiders?

Het laatste hoofdstuk (5) draait om de onthullingen van Sovjet dissident Vladimir Boekovski, die keihard bewijs naar het Westen smokkelde dat hoge Europese en Sovjet leiders zoals Mitterand en Gorbatsjov al eind jaren '80 hadden besloten om in het diepste geheim de EU en de USSR samen te laten gaan, zodat er op een gegeven moment inderdaad een EUSSR zou ontstaan.

Europese politieke leiders (ook Nederlandse) deden hier echter niets mee, wat het akelige gevoel geeft dat die van meet af aan in dit 'complot', deze samenzwering tegen de Europese volken, betrokken waren en ermee instemden.

(Speculatie: Is de Oekraïne oorlog misschien wel van TWEE kanten opzettelijk veroorzaakt om dit te bewerkstelligen? Dat er na de geplande aanstaande vernietigingen in Europa en Rusland een nieuwe communistische unie wordt opgericht? Het zou in ieder geval perfect binnen het 'ordo ab chao' (orde uit chaos) principe van de Vrijmetselarij (/ Illuminati) passen… – X.)

'Het EU-totalitarisme bedient zich het liefst van softe methoden,' besluit het boekje. 'Met evenwel hetzelfde eindresultaat: onteigening, censuur, onvrijheid en oligarchie. Slaapwandelend dreigt Europa naar deze afgrond te wandelen. Voor de toekomst van Europa en haar beschaving is het zaak dat wij wakker worden. Een noodzakelijke eerste stap is dat we inzien dat de EU van meet af aan en in wezen een totalitair project is geweest, gericht op de vestiging van een nieuwe orde in Europa; de kiem van een nieuwe wereldorde.'

Xander

Zie ook o.a.:

03-05: Top van de Toekomst: VN vormt zich in september om tot eerste autoritaire wereldregering
30-03: Hongaarse premier geschokt terug uit Brussel: 'EU leiders in psychose en wacht Russisch lesje dat ze nooit zullen vergeten'
10-03: Canadees wetsvoorstel gaat nog veel verder en wil het christelijke geloof verbieden (/ Regelrechte aanval op religie tekent hoe communistisch het Westen is geworden)
28-02: Jacob is dood, maar de Rotschild familie blijft als het 'heilige tribunaal' over de wereld heersen (/ Rotschilds leiders van de 'Raad van 13' die nu een finale Derde Wereldoorlog wil ontketenen om alle mensen onder totale controle en ALLES op aarde in hun bezit te krijgen)

2023:
21-12: Ware kleuren van het Westen: VS, Duitsland en Oekraïne stemmen opnieuw tegen anti-Nazi resolutie VN (/ Flashback: Historisch aantoonbaar dat de EU uit de kokers van de Nazi's kwam)

2021:

18-09: Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden (/Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van 'Het Beest' dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)
19-01: Slowaakse politicus schokt EU-parlement: 'Wij Slaven zullen ons verenigen en West Europa met de grond gelijk maken als wapenleveranties Oekraïne niet worden gestopt'
01-01: 2024: Het Vierde en Laatste Keerpunt in iedere beschavingscyclus is bereikt

(Archief, ter referentie:)
2014:
01-01: Verenigde Staten van Europa al in 1948 in Duitse grondwet opgenomen
2013:
28-11: Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde
29-09: In Europa sterft de democratie: 90% van alle wetten komt uit Brussel
09-06: Europarlementariër: De Europese Unie is ontworpen door de Nazi's2012:
07-12:
Van Rompuy: Parlementen schaden EU en moeten macht kwijtraken
21-10:
'EU is extreem gevaarlijke opvolger totalitaire regimes uit 20eeeuw'
25-07: 17 economen: Europa stevent slaapwandelend op enorme catastrofe af (/… Streven naar verenigd Europa afkomstig van Hitler en Mussolini)
17-07:
'Besluiten Europese schuldenunie leiden tot herhaling jaren '30' (/ … maken de leiders van de eurozone de opkomst van een nieuwe Adolf Hitler mogelijk?)
15-06:
Spiegel: Europa wacht absolutistische heerschappij vanuit Brussel

2011:
14-11: Europese superstaat steeds dichterbij; Nationale rechten worden afgeschaft
05-09:
Genadeloze analyse Duitse professoren: Euro systeem is één grote leugen
05-09:
Duitse oud kanselier Schröder wil Verenigde Staten van Europa
21-08:
Geheime afspraken over opheffen financiële soevereiniteit eurolanden
27-07:
EU leiders maakten in Brussel definitief einde aan nationale soevereiniteit

2010:
03-12: Voormalige adviseur Thatcher legde enorme corruptie EU bloot (/'Bewijs dat Nazi's EEG bedachten – EU opgezet als Opperste Sovjet – Europese Commissie is een criminele organisatie')
12-11:
EU-president: Onafhankelijkheid landen is een illusie en een leugen
01-06: De EU: Unie van propaganda, leugens en gebroken beloftes


Headlines


AlgemeenChinaChristendomCovidEconomieEindtijdEUGezondheid – Psychologie
ImmigratieIslamIsraël & JodenKlimaat – WeerMaatschappijMediaMidden Oosten
NLNWO – ComplotRuslandUncategorizedVSWetenschap – Technologie

Bron en Copyright © 2024 Xandernieuws


Over Ad van Rooij

Ad van Rooij en zijn gezin, familieleden en relaties worden vanaf 1987 tot heden geterroriseerd en tegengewerkt door leiders, aanhangers en huurlingen die de Europese communistische superstaat vanaf de jaren 80 reeds voorbereiden.

Hieronder kunt U lezen en bekijken wat er zich onder andere afspeelde in het leven van Ad van Rooij en zijn relaties.

De vriendschap tussen Rob Brockhus en Ad van Rooij (video 2007)

De openingsvideo van Camping en Pensionstal "Dommeldal" te Olland van Ad en Annelies van Rooij met benevens Wieteke van Dort, onder andere Anton van de Putten, Toon van der Linden, Jikke Jagers, Jan en Loes Pasterkamp, Cor Peeters, Pierre Schreuder, Gerard Beukenveld, Barry Vroomen en vele anderen. 

In de video zie je Lisette van Rooij, zij reed samen met een meisje een Kür op muziek, die de moeder van Lisette, Annelies de Rooij zelf had bedacht en gemaakt.

Officiële opening door Wieteke van Dort Camping en Pensionstal Dommeldal

Openingstoespraak Wim Wolbrink Camping en Pensionstal "Dommeldal"

Bovenstaande toespraak werd door Wim Wolbrink gehouden bij de opening van de Minicamping in Olland van Ad van Rooij op 21 juli 2007. Voor de opening moest Ad van Rooij al PREVENTIEF kapot worden gemaakt door de corrupte CDA wethouder H.W.M.A. van de Berk- van de Laar in opdracht van de corrupte CDA burgemeester Peter Maas, lees de volgende link en tekst hieronder. 

https://www.sdnl.nl/camping-dommeldal-open-brief.htm

Een unieke minicamping met paardenpension voor een rustgevend en onvergetelijk verblijf midden in het natuurgebied het Dommeldal

(website: www.dommeldal.eu)

Open brief met uitnodiging voor de opening van Camping Dommeldal

Camping hipique Dommeldal in Olland

't Achterom 9-9a — Sint-Oedenrode — 0413-490385

Open brief tevens persbericht (zie ook bijlage)

Verstuurd per fax 0413 -478060 en per e-mail: h.vdberk@planet.nl


Van: Camping en Pensionstal 'Dommeldal' (VOF)
't Achterom 9-9a,
5491 XD, Sint Oedenrode


Sint Oedenrode 22 juli 2007

Aan: Burgemeester en wethouders van Sint Oedenrode
t.a.v. Loco-burgemeester H.W.M.A. van de Berk - van de Laar
Postbus 44
5490 AA Sint Oedenrode

Ons kenmerk: C&P 220707/vz

Betreft: Loco-burgemeester H.W.M.A. van de Berk- van de Laar (CDA) heeft de dictatoriale macht over burgemeester en wethouders, alle raadsleden van de gemeente Sint Oedenrode een de politie Brabant Noord en kan zich daarmee dan ook terecht de dictator van Sint Oedenrode noemen.

Geachte Loco-burgemeester mevrouw van de Berk- van de Laar,

Bij brief d.d. 19 juli 2007, nummer: 07/4055 + 07/4268, hebt u samen met uw ambtenaar G. Veldmeijer (loco-secretaris) het besluit genomen dat wij vanaf 21 juli 2007 (de dag van de opening van onze mini-camping bij de paardenhouderij door Wieteke van Dort) een dwangsom van € 500,- per dag tot een maximum van € 15.000,- moeten gaan betalen, omdat wij o.a geen inritvergunning hebben aangevraagd bij het college van burgemeester en wethouders van Sint Oedenrode. U hebt dat besluit gebaseerd op een geheime besluitenlijst van burgemeester en wethouders van Sint Oedenrode.

Ondanks de wetenschap dat wij vanaf 21 juli 2007 per dag € 500,- tot een maximum van € 15.000,- aan u moeten betalen, hebben wij de opening van onze minicamping op 21 juli 2007 door Wieteke van Dort gewoon laten doorgaan. Dit betekent dat wij daarvoor al € 500,- aan u moeten betalen, na vandaag komt daar weer € 500,- bij.

Wij hebben burgemeester en wethouders, alle raadsleden van Sint Oedenrode en betrokken ambtenaren uitgenodigd om de opening van onze minicamping bij de paardenhouderij (een grote aanwinst voor de groenste gemeente van Europa) door de bekende Nederlander Wieteke van Dort te komen bijwonen. Geen enkele wethouder, geen enkel raadslid en geen enkele ambtenaar van de gemeente Sint Oedenrode zijn komen kijken. Hiermee staat voor ons vast dat u de volledige dictatoriale macht hebt over alle wethouders, alle raadsleden en alle ambtenaren van de gemeente Sint Oedenrode.

U hebt kennelijk zoveel dictatoriale macht dat u op basis van een geheime besluitenlijst van burgemeester en wethouders van Sint Oedenrode bij ons € 15.000,- aan geld kunt afnemen omdat wij volgens uw besluit d.d. 19 juli 2007 niet over een vereiste inritvergunning beschikken. Op mijn verzoek om informatie op grond van de Wet openbaarheid van bestuur d.d. 20 juli 2007 om een afschrift van onderliggende geheime besluitenlijst van burgemeester en wethouders met daarop de 'akkoord' handtekeningen van burgemeester P.M. Maas en de andere wethouders JCM Hendriks - van Kemenade (HvR/PvdA) en RA Dekkers (VVD) weigert u aan ons te verstrekken.

Uw weigering om een afschrift van die geheime besluitenlijst te verstrekken heeft ons heden al € 500,- gekost. Morgen is dat € 1000,- en over 29 dagen is dat € 15.000,- Daarmee overtreedt u ook nog de Wet openbaarheid van bestuur.

Op grond van deze wet bent u namelijk wettelijk verplicht om de verzochte informatie zo spoedig mogelijk te verstrekken en niet te wachten totdat wij € 15.000,- aan u moet betalen. Kennelijk geldt ook deze wet niet voor dictators van een dergelijk hoog niveau als u. De wetenschap dat burgemeester P.M. Maas nu op vakantie is en dat u nu als loco-burgemeester ook hoofd bent van de Politie Brabant Noord in Sint Oedenrode moet u toch wel een erg machtig gevoel geven. U kunt namelijk zelf beslissen dat tegen uw besluit d.d. 19 juli 2007 om bij mij € 15.000,- weg te halen niet strafrechtelijk wordt opgetreden. Het moet voor u toch een erg fijn gevoel zijn dat u op deze wijze ongestraft bij de inwoners Sint Oedenrode al hun geld kunt afnemen. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vragen te beantwoorden:

Vraag 1.
Hoeveel geld hebt u bij de inwoners van Sint Oedenrode op de hierboven beschreven wijze al weggehaald ?

Vraag 2.
Hoeveel gemeenschapsgeld hebt u tot op heden gebruikt voor het op de hierboven beschreven wijze weghalen van geld bij de inwoners van Sint Oedenrode ?

Vraag 3.
Waar is al bij de inwoners van Sint Oedenrode weggehaalde geld gebleven; hebt u dat gebruikt voor het nog meer weghalen van geld; of voor uzelf, of voor uw CDA partijgenoten, of voor te feesten, of voor iets anders ? Ik verzoek u mij daarover volledige duidelijkheid te verschaffen.

Het moge duidelijk zijn dat u ons met uw dwangsomoplegging van € 500 per dag tot een maximum van € 15.000,- wilt dwingen tot het aanvragen van een inritvergunning om vervolgens daarop het besluit te kunnen nemen dat wij die inritvergunning niet krijgen, waarna u alle eigendommen van ons kunt afnemen. De politie Brabant Noord Sint Oedenrode helpt u met het afnemen van al onze eigendommen; ook daarover heeft u immers als (tijdelijk) hoofd van de politie immers de dictatoriale macht. Zelfs het aangifte doen bij de politie wordt onder uw dictatoriale macht onmogelijk gemaakt. Als feitelijk bewijs daarvoor vindt u bijgevoegd het artikel 'Dictatuur in Nederland' uit Het Echte Nieuws van 15 januari 2007 (zie bijlage of lees: www.hetechtenieuws.org/2007-01-15.htm).

U persoonlijk hebt een agrarisch bedrijf en paarden in pension. Uw bedrijf is daarmee een concurrentiebedrijf van ons bedrijf. U hebt dan ook persoonlijk groot financieel belang met het feit dat ons bedrijf gesloten wordt; daarmee krijgt uw bedrijf meer pensionpaarden. Uw bedrijf is gelegen aan de Schootsedijk 10a. Vanaf die weg heeft u een inrit naar uw agrarische bedrijf. Uit navraag binnen uw gemeente is feitelijk komen vast te staan dat u daarvoor geen inritvergunning heeft. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vraag te beantwoorden:

Vraag 4:
Op grond van het gelijkheidsbeginsel en ter voorkoming van concurrentievervalsing bent u als loco-burgemeester wettelijk verplicht om bij besluit bij uw eigen agrarische bedrijf een dwangsom van € 500 per dag tot een maximum van € 15.000 op te leggen, omdat u niet beschikt over een wettelijk vereiste inritvergunning. Onze vraag aan u is dan ook: wanneer legt u bij uw eigen agrarische bedrijf een dwangsom van € 15.000 op, omdat u niet beschikt over de vereiste inritvergunning?

De situatie bij ons bedrijf is als volgt: Vanaf de Ollandseweg hebben wij de inrit. Deze inrit heeft geen naam zoals elke inrit in Sint Oedenrode geen naam heeft. Zo'n 15 jaar geleden is op onze kosten deze inrit geasfalteerd. De ruilverkaveling heeft daar een gedeelte aan meebetaald omdat ons agrarisch bedrijf als een blijvend agrarisch bedrijf is beoordeeld.

Wij, onze vader en onze opa hebben deze inrit altijd (90 jaar lang) gebruikt. Ondanks die wetenschap dwingt u ons plotsklaps met oplegging van een dwangsom van € 15.000 tot het aanvragen van een inritvergunning. Gezien deze feiten bent u wettelijk verplicht om bij alle bedrijven van Sint Oedenrode een dwangsom van € 500 per dag tot een maximum van € 15.000 op te leggen. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vraag te beantwoorden:

Vraag 5:
Wanneer gaat u bij alle bedrijven in Sint Oedenrode een dwangsom van € 15.000 opleggen, omdat zij niet beschikken over een inritvergunning?

Ondergetekende A.M.L. van Rooij liep gisteren samen met Wieteke van Dort op onze eigen aangelegde wandelpad op onze eigen grond over onze eigen weilanden om samen van onze paarden en de natuur te genieten. M.A.C. van den Biggelaar (onze buurman) zag dat en schreeuwde tegen ons beiden met de volgende woorden: 'mag je daar wel lopen; heb je daar wel vergunning voor'. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vraag te beantwoorden:

Vraag 6:
Doet M.A.C. van den Biggelaar dat in uw opdracht om op die manier iedereen van onze minicamping af te jagen; ja of nee ?

Op grond van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied mag M.A.C. van den Biggelaar (onze buurman) op het adres 't Achterom 5 maar één burgerwoning hebben. Ondanks deze wetenschap heeft M.A.C. van den Biggelaar van u daar een tweede illegale woning mogen bouwen in strijd met de bestemmingsplan Buitengebied 1997 zonder een daarvoor vereiste bouwvergunning. Op de buitenmuur van deze illegaal gebouwde tweede woning heeft M.A.C. van den Biggelaar het adres 't Achterom 5 laten plaatsen en op zijn eigen woning heeft hij het adres laten veranderen van 't Achterom 5 naar 't Achterom 5a. Deze illegaal in strijd met het vigerende bestemmingsplan gebouwde woning op het verwisselende adres 't Achterom 5 wordt door M.A.C. van de Biggelaar al meer van 5 jaar verhuurd aan derden.

U weigert aan ons de namen door te geven van degenen die in deze illegale woning wonen. Omdat u weigert de namen van die bewoners door te geven achten wij de kans zeer groot dat M.A.C. van den Biggelaar in die illegale woning illegale mensen huisvest, anders hoeft u daarover niet zo geheimzinnig te doen. Uit het verhuur van deze illegaal gebouwde woning heeft M.A.C. van den Biggelaar ten minste 5 jaar lang (en nog steeds) hoge inkomsten ontvangen. Wij daartegen hebben daar maar liefst ruim 10 jaar lang moeten procederen, hetgeen ons meer dan € 100.000 heeft gekost. Bij onherroepelijke uitspraak van 11 december 2006, zaaknummer: AWB 05/4151 van de rechtbank 's-Hertogenbosch heeft rechter mr. A.A.H. Schifferstein in tegenwoordigheid van griffier mr. H.J. van der Meiden ons in het gelijk gesteld, ons beroep gegrond verklaard en uw bestreden besluit vernietigd.

Op grond van deze onherroepelijke uitspraak was u wettelijk verplicht om binnen zes weken na 11 december 2006 (vóór 1 februari 2007) een besluit te nemen waarin u M.A.C. van de Biggelaar onder het opleggen van een dwangsom per dag verplicht tot het afbreken van deze illegaal gebouwde woning in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied 1997. Aan deze onherroepelijke uitspraak van de rechtbank geeft u geen uitvoering en hebt in een geheim besluit besloten om een bedrag van € 12.000 aan gemeenschapsgeld uit te trekken om daarmee een deskundigenadvies van SRE (samenwerkingsverband Regio Eindhoven) te krijgen waarachter u zich kunt verschuilen om in strijd met die onherroepelijke uitspraak van 11 december 2006, zaaknummer: AWB 05/4151, van de rechtbank 's-Hertogenbosch de in strijd met het bestemmingsplan gebouwde illegale tweede woning te kunnen laten staan, en de onrechtmatige inkomsten bij M.A.C. van Den Biggelaar uit de verhuur ervan aan derden (illegalen ?) kan blijven doorgaan. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vragen te beantwoorden:

Vraag 7:
Wanneer geeft u uitvoering aan de onherroepelijke uitspraak van 11 december 2006, zaaknummer: AWB 05/4151, van de rechtbank 's-Hertogenbosch en neemt u overeenkomstig de inhoud van die uitspraak het besluit dat M.A.C. van de Biggelaar met de oplegging van een dwangsom per dag de verhuur van deze in strijd met het bestemmingsplan illegaal gebouwde woning onmiddellijk moet staken en gestaakt moet houden, alle onrechtmatig verkregen gelden uit de verhuur ervan aan derden moet terugbetalen aan de gemeente en deze illegale woning onmiddellijk moet laten afbreken?

Vraag 8:
Waarom geeft u € 12.000,- aan gemeenschapsgeld uit om M.A.C. van den Biggelaar behulpzaam te zijn met het plegen van bovengenoemde strafbare feiten en economische delicten?

Vraag 9:
Waarom kunnen wij van deze door u in samenspanning M.A.C. van den Biggelaar gepleegde strafbare feiten geen strafaangifte doen bij de politie Noord Brabant ?

Vraag 10:
Waarom mogen wij van u niet weten aan welke mensen M.A.C. van den Biggelaar deze illegale woning heeft verhuurd; dit des te meer die mensen op slechts 10 meter van ons huisperceel wonen ?

Het is juist deze al jarenlang voortdurende samenspanning met M.A.C. van den Biggelaar die ons in diverse levensbedreigende situaties heeft gebracht. Zo heeft M.A.C. van den Biggelaar mij (A.M.L. van Rooij) een keer op onze eigen grond in elkaar getrapt en geslagen met de dreigende woorden, dat er nog veel ergere dingen te wachten staan als ik niet stop met procederen tegen hem. Zo heeft Robert van den Biggelaar (de zoon van M.A.C. van de Biggelaar) gepoogd mij dood te rijden in de berm van 't Achterom. Een snelle sprong in de sloot heeft mij van het doodrijden of verwonden gered.

Zo heeft Robert van den Biggelaar (de zoon van M.A.C. van de Biggelaar) gepoogd mij moeder te vermoorden: hij stopte ineens in het 't Achterom met zijn auto pakte mijn moeder vast die daar liep, smeet haar op de motorkap van zijn auto en kneep als een wilde haar keel dicht met de dreigende woorden dat het nu afgelopen moest zijn met het voeren van processen tegen hen. Ook hebben we vele malen te maken gehad met het kapot gooien van de dakpannen op ons huis met bakstenen, het kapot gooien van ruiten in de woning van mijn moeder. Hiervan zijn allemaal strafaangiften gedaan. Dit heeft echter nooit geleid tot een strafrechtelijk onderzoek.

Op al die aangiften hebben wij gewoonweg nooit meer iets gehoord, ondanks onze vele verzoeken daarom. Nu worden wij weer geconfronteerd met doorgezaagde waterleidingen op onze minicamping. Wij hebben niet gezien wie het heeft gedaan. Bepaalde personen in Sint Oedenrode kunnen dat zonder enig risico doen, omdat burgemeester en wethouders en de politie Brabant Noord, met als hoofd de burgemeester van Sint Oedenrode, deze personen strafrechtelijk immuun hebben gemaakt. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vragen te beantwoorden:

Vraag 11:
Bent u, als (tijdelijk) hoofd van de politie, bereid strafrechtelijk onderzoek te laten verrichten naar bovengenoemde pogingen tot doodslag en vernieling naar aanleiding van de toen gedane aangifte?

Vraag 12:
Bent u, als (tijdelijk) hoofd van de politie, bereid strafrechtelijk te laten onderzoeken wie de waterleidingen op onze minicamping heeft doorgezaagd?

Vraag 13:
Bent u, als (tijdelijk) hoofd van de politie, bereid om uw jarenlange hulp aan M.A.C. van de Biggelaar met het plegen van strafbare feiten, waaruit hij hoge onrechtmatige inkomsten heeft gehad (verhuur illegale woning), te staken en aan ons de directe schade (proceskosten) van meer dan € 100.000,- die wij als gevolg daarvan hebben moeten maken te vergoeden: ja of nee?

Ons is bekend dat u op dergelijk vragen nooit antwoord geeft en blijft zwijgen.

Ons is ook bekend dat het doen van strafaangifte tegen de Fam. van de Biggelaar geen enkele zin heeft. U hebt hen namelijk strafrechtelijk immuun gemaakt. Ons ik ook bekend dat ons leven en onze eigendommen daardoor groot gevaar lopen. Naar aanleiding hiervan verzoeken wij u ons de volgende vraag te beantwoorden:

Vraag 14:
Bent u bereid om hierover met M.C.A. van de Biggelaar te gaan praten en te vragen of dat hij ons en onze campinggasten vanaf heden met rust wil laten?

Intussen hebben wij vernomen dat u ook de fax van Ine Veen (bekende Nederlander: lees: www.sdnl.nl/ine-veen.htm) hierover weigert te beantwoorden;

Ook hebben wij vernomen dat u de brief hierover van de redacteur van de Sociale Databank Nederland (www.sdnl.nl) weigert te beantwoorden (lees: www.sdnl.nl/wildwest-st-oedenrode.htm).

Ook hebben wij vernomen dat u uw woord richting de heer W. Wolbrink van de Bellamy Stichting (www.bellamy.nl), stichting Grondvest (www.sdnl.nl/grondvest.htm) en de Sociale Volkspartij (www.volkspartij.eu) niet bent nagekomen.

Voor de video opname van de opening van onze minicamping door Wieteke van Dort klik op: 

https://rumble.com/v4zkyu6-officiele-opening-door-wieteke-van-dort-camping-en-pensionstal-dommeldal.html

Het moge u duidelijk zijn dat het langer blijven zwijgen geen zin meer heeft en dat u er verstandig aan doet om uw dictatoriale macht vrijwillig in te leveren en bovengenoemd 14 tal vragen binnen 24 uur na heden te beantwoorden.

Een kopie hiervan is o.a. verstuurd aan:

- alle raadsleden van Sint Oedenrode;
- behandelend ambtenaar Kirsten Willunat van Sint Oedenrode.
- Wil van Gerwen, Rooise Partij (was aanwezig, zit niet in de gemeenteraad).
- Mia van Boxtel, SP Sint Oedenrode (was aanwezig, zit niet in de gemeenteraad).
- de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State
- Jan Hurkmans, politie Brabant Noord,
- Wieteke van Dort,
- Ine Veen en Jean Thomassen,
- Wim Wolbrink,
- Redactie van de Sociale Databank Nederland (www.sdnl.nl)
- Redactie van Het Echte Nieuws (https://hetechtenieuws.site-nl.nl)
- Redactie Brabants Dagblad (www.brabantsdagblad.nl)
- Redactie Omroep Brabant (www.omroepbrabant.nl)
- Redactie Katholiek Nieuwsblad (www.katholieknieuwsblad.nl)
- Prof.dr.ir. A.F.P. van Putten
- André Fleeré

In afwachting van uw antwoord op bovengenoemd 14-tal vragen (s.v.p. ook aan kopiehouders versturen) binnen 24 uur na heden verblijven wij,

Hoogachtend,

Camping en Pensionstal 'Dommeldal'

Voor deze,
A.M.L. van Rooij

Alarm... U wordt vergiftigd!

Lees ons onderstaande artikel, zodat U ook op de hoogte bent en mee gaat helpen in oplossingen.

Bekijk en beluister ook de onderstaande video's die Ad van Rooij reeds eerder maakte.

Alarm... U wordt vergiftigd!

Databank Ecologisch Kennis Centrum B.V.

Wij informeren U sinds 25 april 2024 ook middels de DATABANK EKC, die beschikbaar wordt gesteld door ingenieur Ad van Rooij, (directeur van het Ecologisch Kennis Centrum B.V.).

Klik op de paarse link voor de DATABANK van het EKC.

U dient eerst lid te worden om de Databank van het Ecologisch Kennis Centrum in te kunnen zien.

"ONDERMIJNING VAN HET VERDRAG VAN LONDEN BIJ KONINKLIJK BESLUIT DOOR DE CONSTITUTIONELE MONARCHIE VAN NEDERLAND".

In het verleden is een staatsgreep geweest door het Verdrag van Londen te ondermijnen.

Tip: Kopieer de onderstaande PDF op een USB-stick, zodat U het bewijsmateriaal zelf ook in eigen handen heeft.

Lees en bestudeer de zeer belangrijke PDF met alle bewijzen over de staatsgreep (153 blz.).

Alles gaat veranderen in onze Wereld zoals wij die nu kennen, de oude wereld.

Ons hele aardse leven gaat op de schop, wij staan nu voor zeer grote beproevingen en uitdagingen. Onze aarde wordt momenteel bevrijd van de 13 satanische bloedlijnen en het oude fiat geldsysteem wordt gestopt. 

Het ligt aan U, aan onze samenleving, wanneer we de moderne slavernij die tot heden gaande is definitief kunnen afschaffen. De patriots (vrijheidsstrijders) zijn reeds zover, maar vele anderen in onze samenleving (nog) niet. Informeer Uzelf zodat we ons massaal kunnen gaan bevrijden van het addergebroed in onze wereld. 

We hebben contact met buitenaardsen die nu hun kennis en technologie aan ons willen doorgeven.

Tip: Ga Uzelf ook informeren door onze artikelen te lezen en te bestuderen.

Wees voorbereid op De Nieuwe Wereld 🍀 die eraan zit te komen.

Word lid van onze Waarheidskrant.

Wij brengen dagelijks het èchte en ware Nieuws in Nederland, België en ook in de rest van onze wereld.

Onze website kan door iedereen eenvoudig vertaald worden in alle wereldtalen, zodat iedereen onze boodschap en het vrije woord kan lezen. Onze digitale krant van De Nieuwe Media kunt U middels onze vertaalmodule (zie geheel bovenaan) vertalen in Uw eigen moedertaal, zodat iedereen zichzelf kan informeren met de waarheden.

Onze nieuwsartikelen hebben betrekking op de transitie (overgang) van de Oude Wereld naar De Nieuwe Wereld. Het doel van onze Waarheidskrant is onze lezers bewust te maken van hun aardse leven en contact met onze bron.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN