Vertaal deze pagina naar:

ZEER INTERESSANTE VIDEO'S VAN WERNER FRAANJE OM EENS TE BEKIJKEN EN TE BELUISTEREN IN UW VRIJE UURTJES

01-07-2024

Informeer Uzelf met kennis, feiten en informatie, want kennis is macht!

Leiders zullen altijd opstaan, maar we hebben ook de stille mensen nodig en alles wat daar tussenin zit om ons aardse leven weer opnieuw op te bouwen.

In 2016 werd de term 'Fake News' geïntroduceerd. De verkiezing van Donald Trump tot President was een grote nederlaag voor het systeem. De mediacampagne om Hillary Clinton te laten winnen was hopeloos mislukt. Dit was te wijten aan het feit dat mensen via sociale netwerken zoals Facebook informatie met elkaar konden en kunnen uitwisselen en er dus steeds meer mensen zijn die weten hoe de wereld werkelijk in elkaar zit. En dus werd er daarna een beproefde CIA tactiek wereldwijd ingezet. 

Die tactiek is: Beschuldig de tegenstander van wat je zelf doet. En dus werd de term 'Fake News' geïntroduceerd waarmee natuurlijk weer miljarden mensen op het verkeerde been werden en worden gezet. Fake News komt namelijk al vele jaren van de Mainstream Media en gerespecteerde journalisten.

Bekijk deze video: https://rumble.com/v411y3t-fake-news-komt-van-de-mainstream-media.html

David Icke - The hidden hand

David Icke legt in deze video uit wat er achter de oorlogen in het midden oosten zat en hoe ze dat hebben aangepakt. The Project for a new American Century.

Werner Fraanje, de eigenaar van dit Rumble kanaal, schreef het volgende:

"In oktober 2021 werd mijn eerste video over Covid vaccinaties gepubliceerd op Rumble. De video werd gezien en gepubliceerd door Doutzen Kroes op haar Instagram account. En dat heeft heel wat opschudding veroorzaakt. De video kwam daarmee onder andere terecht in het programma Shownieuws. De reacties zijn begrijpelijk. Die mensen hadden en hebben natuurlijk geen enkel benul van hoe alles werkelijk in elkaar zit." URL video kanaal: https://rumble.com/user/wfraanje

DE VERENIGDE NATIES PLEGEN VANUIT HET STICHT UTRECHT VANAF 24 OKTOBER 1945 (AL 79 JAAR LANG) IN DE GEHELE WERELD EEN STAATSGREEP, WAARDOOR FREDERIK WILLEM VAN HOHENZOLLERN GEEN KONING OVER ZIJN KONINKRIJK ROEMENIË KAN ZIJN.

Koning Frederik Willem van Hohenzollern van Roemenië (links) en de titulaire koning van Pruisen en de Duitse keizer Georg Friedrich, Prins van Pruisen (rechts).
Koning Frederik Willem van Hohenzollern van Roemenië (links) en de titulaire koning van Pruisen en de Duitse keizer Georg Friedrich, Prins van Pruisen (rechts).

Dit is de hoofdreden waarom Roemenië tegen de benoeming was van demissionair minister-president Mark Rutte als NAVO baas, vanwege de staatsgreep gepleegd vanaf mei 1945 vanuit het Sticht Utrecht via Londen vanuit de op 24 oktober 1945 opgerichte Verenigde Naties, (al 79 jaar lang).

De redactie van De Nieuwe Media vraagt hierbij dan ook aan alle acht miljard wereldbewoners, die dit artikel lezen, om mee te helpen dat alle regeringsleiders in alle 193 landen van de Verenigde Naties, waaronder ook Paus Franciscus (als plaatsbekleder van Jezus, zoon van God de Vader voor de waarnemende staten Palestina en Vaticaanstad) aanwezig is, hierop in een "plenaire vergadering" een beslissing moeten nemen, wat enkel kan leiden tot een monarchie in het koninkrijk Roemenië met als koning Frederik Willem van Hohenzollern, waarna Georg Friedrich, Prins van Pruisen, het hoofd van huis Hohenzollern, kan beginnen met het opbouwen van een nieuwe leefbare wereld, met als basis "DE TIEN GEBODEN VAN GOD" en de Belgische Grondwet van 7 februari 1831 in alle 193 VN-Verdragslanden, die met het Verdrag van Londen vanaf 19 april 1839 door alle 193 landen van de Verenigde Naties en de Rooms-Katholieke kerk is erkend.

"DE TIEN GEBODEN VAN GOD"

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN