Vertaal deze pagina naar:

ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

De Nieuwe Media brengt het èchte en ware nieuws in Nederland, België en in de rest van de wereld.

Onze artikelen hebben betrekking op de transitie (overgang) van de Oude Wereld naar De Nieuwe Wereld. Het doel van onze digitale Waarheidskrant is onze lezers bewust maken van hun aardse leven en het contact met onze bron.

Tip: Lees dagelijks onze ACTUELE NIEUWSBERICHTEN, wat we kunnen gaan verwachten de komende periode (Openbaringen), wees voorbereid, geniet elke dag van Uw aardse leven en maak vooral goede keuzes.

Deel onze actuele nieuwsberichten met Uw familie, vrienden, collega's en al Uw bekenden, zodat iedereen wakker gaat worden en gaat ontwaken in Nederland, België en in de rest van de wereld.

Wij zijn zelf onze eigen redders en creators van ons aardse bestaan.

Corrupte politici, topambtenaren en hoge functionarissen worden ingezet en gebruikt om de bevolking rustig te houden en om de verdienmodellen van de elite, corrupte bedrijven en multinationals in stand te houden.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

Dit is de hoofdreden waarom Roemenië tegen de benoeming was van demissionair minister-president Mark Rutte als NAVO baas, vanwege de staatsgreep gepleegd vanaf mei 1945 vanuit het Sticht Utrecht via Londen vanuit de op 24 oktober 1945 opgerichte Verenigde Naties, (al 79 jaar lang).