Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

Woensdag 20 december 2023


Nieuwe leden van onze digitale Waarheidskrant kunnen zich als lid aanmelden door hier te klikken.

Journalisten, schrijvers, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders die de Waarheid mee willen/durven te schrijven vanuit hun hart kunnen zich aanmelden middels ons e-mailadres.

redactie@waarheidskrant.nl

WERELDVREDE

Er zijn reeds grote en positieve veranderingen gaande in onze wereld.

Er is een grote verschuiving gaande in Nederland en de rest van de wereld: Wereldvrede - Het wordt nu steeds zichtbaarder voor iedereen. Lees dagelijks onze digitale Waarheidskrant met belangrijke informatie, zodat de wereldbevolking massaal gaat ontwaken. De tijd is NU om te gaan ontwaken.


Vriendelijk verzoek aan iedereen: 

Laat onze digitale Waarheidskrant van De Nieuwe Media ook lezen door diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de onderwerpen in onze digitale Waarheidskrant en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen. Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland, België en de rest van de wereld.

Gezamenlijk zullen wij de strijd tegen de vergiftiging op onze Aarde (over)winnen en Wereldvrede gaan bewerkstelligen. Dit is de grootste grote uitdaging waar wij nu voor staan in onze wereldgeschiedenis. Zodat wij in de toekomst in Vrijheid, Gezondheid en Liefde kunnen verder kunnen gaan leven in de Nieuwe Wereld.

Klik HIER voor de informatie over de illegale Belastingdienst in Nederland.


Het is nu aan de eigen bevolking om het roer om te gooien in Nederland, België en de rest van de wereld.

WAT MOET ER NU NOG MEER GEBEUREN ZODAT HET VOLK VAN NEDERLAND GAAT OPSTAAN?

ZODAT WE WERELDWIJD KUNNEN TOEWERKEN NAAR WERELDVREDE?

HET IS NU AAN DE BEVOLKING OM TE GAAN ONTWAKEN IN DE WERELD WAARIN WE LEVEN.

"TIEN GEBODEN VAN GOD"

JEZUS CHRISTUS DE ENIGGEBOREN ZOON VAN GOD HEEFT BESLIST DAT VANAF 15 DECEMBER 2023 IN ALLE LANDEN VAN DE WERELD DE "TIEN GEBODEN VAN GOD" DE GRONDWET IS EN TOT IN DE EEUWIGHEID DE GRONDWET ZAL BLIJVEN.

Jezus Christus de eniggeboren Zoon van God heeft beslist dat vanaf 15 december 2023 in alle landen van de wereld de "Tien geboden van God" de Grondwet is die door alle wereldbewoners op aarde moet worden nageleefd. Dit betekent dat het doden (vermoorden, vergiftigen) van mensen over de gehele wereld vanaf 15 december 2023 moet worden gestopt en het stoppen ervan in de eeuwigheid zal moeten blijven voortduren.

Lees in de onderstaande artikelen hoe corrupt en ziek de oude wereld was:

NEDERLANDS ONRECHT


DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

WAARSCHUWING:

De onderstaande video van Nathalie Augustina bevat schokkende beweringen en is daarom ongeschikt voor jonge mensen en iedereen die maatschappelijk nog niet wakker is.

Nathalie Augustina

Nathalie Augustina werd 1962 geboren te Venlo. Op latere leeftijd kwam ze erachter dat ze niet door haar biologische ouders was opgevoed. Bovendien waren haar beide zorgouders pedofiel. Haar schokkende levensverhaal vertelt ze zelf in onderstaand interview, waarin ze aangeeft door Monarch te zijn geprogrammeerd.

In de jaren ´80 van de vorige eeuw was ze een internationaal fotomodel, vanuit de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Na uit haar bewustzijnscontrole te zijn bevrijd is Nathalie eind 1995 teruggekeerd naar Nederland, waar ze zich in januari 1996 vestigde te Amsterdam. Daar besloot ze haar levensverhaal op te schrijven in een boek. Samen met de in Ecuador wonende Nederlandse schrijver Robin de Ruiter (1951) werd dit boek uiteindelijk gepubliceerd. Beiden zijn daarbij vermeld als auteurs van Bekentenissen van een topmodel. In 2018 verscheen dit boek in het Engels, en in oktober 2019 ook in het Nederlands. Het zal complotdenkers noch complotontkenners niet verbazen dat deze publicatie heeft geleid tot haar gedwongen psychiatrische opname, eerst in Zuid-Holland, en later naar verluidt in Noord-Holland.

Bron: https://pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Overige_Personen/Nathalie-Augustina/index.htm

Nathalie Augustina verbreekt de stilte . . .

Volgens ex-topmodel Nathalie Augustina, die nu op haar beurt de stilte verbreekt, is het allemaal nog erger dan we misschien denken. Véél erger. Dit boek vertelt het verhaal van topmodel Nathalie, gevierd voor haar opvallende fysieke schoonheid. Zij deed mee aan belangrijke mode- en sieradenshows voor Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon en vele andere beroemde ontwerpers. 

Ze werd ook geboekt door Diners Club voor luxueuze modecatalogi, die exclusief worden gemaakt en alleen beschikbaar zijn voor de superrijken van deze wereld. In 1986 werd zij door de Helmut Kohl, Kanselier van Duitsland uitgekozen en geboekt als de mascotte voor de CDU-campagne van dat jaar. Nadat Nathalie als topmodel de aandacht had getrokken van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs zoals Keanu Reeves en zangers als Julio Iglesias, Jeffrey Epstein, leden van sommige van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werd ze geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen. 

Eén van de meest controversiële aspecten van dit boek is dat er namen in genoemd worden van daders. Bekende namen. Een verhaal uit de diepste kelders van menselijke verdorvenheid. Een verhaal ook van de veerkracht van een vrouw die de moed had om op te staan. Telkens weer… Velen denken dat fotomodellen een leven vol glamour leiden. In dit boek zult u ontdekken dat niet alles glamour en roem is. In de mode-industrie zijn er vele gevaren. Het is erg gevaarlijk voor jonge meisjes en jongens om deel uit te gaan maken van de modewereld. Er is niemand die hen beschermd. 

Na het lezen van dit boek zult u begrijpen dat modellenbureaus niet vertrouwd kunnen worden. Zij zijn de laatste die de modellen in bescherming nemen. De meeste modellenbureaus zijn niets minder dan bordelen, en boekers zijn hun pooiers. Modellen worden geslagen, hun gezichten met een mes bewerkt of ze worden vermoord wanneer ze de waarheid durven te vertellen. Velen van hen sterven door een val van een balkon of onder andere mysterieuze omstandigheden. Andere modellen verdwijnen spoorloos voordat zij de kans krijgen te vertellen wat er achter de schermen plaatsvindt. U kunt Nathalie Augustina ondersteunen in haar Missie door haar boek te bestellen.

Link om boek te bestellen: https://www.bruna.nl/boeken/nathalie-bekentenissen-van-een-topmodel-9789079680788

Het Ronde Huis in Nunspeet

Het Ronde Huis in Nunspeet

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_Huis

In het begin van de bovenstaande video spreekt Nathalie Augustina zeer waarschijnlijk over Het Ronde Huis in Nunspeet. Het in 1967 gesloopte pand, Het Ronde Huis in Nunspeet in het Zandenbos, zou vanaf voltooiing (1907) dienst hebben gedaan als bordeel voor de 'hogere kringen' die daar wilde feesten hielden. In de loop der jaren is getracht om zoveel mogelijk te verbloemen wat zich ooit in Het Ronde Huis heeft afgespeeld.

https://www.interessantetijden.nl/2022/08/13/het-ronde-huis-1907-epstein-eiland-op-de-veluwe/

WIKILEAKS

Wikileaks openbaarde de officiële beelden van de NASA maanlanding. Deze nep-landing is vanuit hangars in de Nevada woestijn gefilmd. Dit zijn de beelden die NASA al jarenlang tegen probeert te houden.

Een interessant en boeiend gesprek.

Dit is ook een interessante video: https://vm.tiktok.com/ZGeNus1pa/


Tip: Kijk later nog een keer voor het extra nieuws wat in de loop van de dag is toegevoegd.

Word lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN