Vertaal deze pagina naar:

DANSEN MET JANSSEN BLEEK EEN WASSEN NEUS!

10-07-2021


Nep "Koning" Willem Alexander door Reiner Fuellmich advocatencollectief aangeklaagd wegens genocide!

Lees dit artikel ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/14/koning-willem-alexander-door-reiner-fuellmich-advocatencollectief-aangeklaagd-wegens-genocide/


Mijn visie na 5 jaar intensieve studie in infecties en nu een jaar in corona


Paul Veenstra vervolgt:

Corona was een griep maar is niet meer aanwezig!

In dezelfde tijd van het coronavirus is een SARS(2)-COVID-19 OPZETTELIJK OP DE MENSHEID LOSGELATEN.

Het SARS-2 is geen virus meer maar een "DRAGER" die de functie heeft om schadelijk bestanddelen die in de SARS-2 zitten ook in de vaccins op te nemen. Die bestanddelen bestaan uit mRNA delen, Nano-deeltjes, Gentherapie en spikes met de bedoeling mensen onder 5G controle te brengen en ze digitaal uitleesbaar en dirigeerbaar zijn. Zij zullen niets meer bezitten en "gelukkig" zijn en zonder zorgen!.(?)

Zowel het SARS-2 alsmede de gevaccineerden dragen de besmettelijke delen over aan NIET gevaccineerden!


Het ergste (?) is dat de wereldbevolking voor het overgrote merendeel uitgemoord MOET worden.


Van het SARS-2 virus ontving ik via de "feitenchekers van de CDC het bericht dat.....

HET VIRUS VAN ZIJN BUITENSTE EIWITTEN ONTDAAN ZODAT HET NIET TE GENEZEN IS en de OSP`s (buitenste eiwitten van een virus) zijn vervangen door SPIKE-EITITTEN !"

STEL U wordt besmet of gevaccineerd en zie wat er gebeurd....

DE SPIKE-EIWITTEN NEMEN BEZIT VAN UW IMMUUNSYSTEEM (onomkeerbaar) is daarmee verwoest en kan nooit meer iets voor U betekenen.

De SPIKES hebben nu de macht en gaan werkelijk alle weke delen van het lichaam aantasten o.a het hart, de longen, de nieren, de mild en in alle aderen vormen zich bloedstolsels (tromboze) waaraan een aantal patiënten overlijden door dat de zuurstoftoevoer is afgesneden!

Vernielen een aantal lichaamsfuncties waaronder de voortplantingen bij man en vrouw!

Als het nog niet erg genoeg is dringen de spikes door het hersen-bloed-barrière en komen daarmee in het functioneren van vele functies die worden aangetast zoals de motoriek het lopen en bewegen, zien (blind), gehoor(doof), geheugen en concentratie, evenwicht, reuk.

HET LICHAAM WORDT DUSDANIG AANGETAST DAT HET DE STRIJD MOET OPGEVEN EN DE MENS STERFT

Dit alles is met vooropgezet plan en doel in het leven geroepen door de hele grote Industrieën, Grootkapitaal zoals Rothschild, Rockerfellers, Bilderberg Groep, de Wereld Economic Forum (WEF) BillGates, Verenigde Naties Wereld Gezondheid Organisatie Organisatie enz. HET WAAROM?

Zij vinden de bejaarden oneconomisch en onbruikbaar evenals de zieken, werkelozen, criminelen, en het grote domme volk waar zij ook niks aan hebben en moeten dus opgeruimd worden.

VAN ELKE 14 MENSEN MOET ER 13 STERVEN


Van 7,5 miljaard naar 0,5 miljard om een wereld te vormen zonder landen en grenzen, zonder rassen en één geloof. (Dat zal de Islam dan wel worden).

Voordeel is ook nog eens dat al hun vermogen geld, land, huizen, goud en diamanten ook aan de 'ELITE" komt te vervallen want er zijn geen erfgenamen meer.

WE staan met ons allen voor de keus:

Het is zij of wij...

Wij betekent dat niemand meer gevaccineerd moet worden.

De mensen IVERMECTINE moeten gebruiken en daarmee besmetting voorkomen.

Hiervoor zal de overheid en de RIVM en WHO tot staan moeten worden gebracht en dat is Uw keus hoe dat in zijn werk zal gaan.

(Dit bericht is geschreven door Paul Veenstra, een specialist op dit gebied).


ID&T oprichters naar de rechter. "De maat is vol" zeggen Duncan en Lisca Stutterheim...


Het is vrijdag 9 juli 2021 en de maatregelen voor de horeca en evenementenbranche zijn weer aangescherpt en dat betekent dat grote festivals op losse schroeven staan.

Festivals

Een zomer vol festivals, Dansen met Janssen bleek dus een wassen neus en dat is een hard gelach richting de Dance Industrie, zeker nu de ziekenhuizen praktisch geen covid-19 patiënten meer hoeven te behandelen, de meeste ouderen en kwetsbaren zijn gevaccineerd en er enkel wordt gestuurd op besmettingen die niets zeggen over besmettelijkheid en of iemand ziek is.

ID&T

Duncan en Lisca Stutterheim zijn een ondernemend koppel in de dance en cultuursector. Zo zijn ze beide betrokken bij het internationaal opererende entertainment- en mediabedrijf ID&T waarvan Duncan Stutterheim de oprichter is. ID&T staat bekend om feesten als; Sensation, Awakenings, Mysteryland, DEFQON1 en Thunderdome. Ook het is koppel eigenaar van de A'DAM Toren en de Westergas waar zij diverse cultuur bevorderende activiteiten ondernemen.

De bevolking is in de maling genomen!