Vertaal deze pagina naar:

DE GLOBALISTEN ZIJN DOODSBENAUWD VOOR DE SOEVEREINEN EN DE VELE VRIJHEIDSSTRIJDERS IN NEDERLAND!

09-04-2024

"AIVD: aantal 'soevereinen' neemt toe" kopte de NOS op 9 april 2024.

De globalisten zijn doodsbenauwd voor de mensen die bewust aan het worden zijn, van dát wat er werkelijk gaande is in de wereld: De uitrol van Agenda 2030 van de VN/WEF.

"You will own nothing and you will be happy" is niet voor niets de leus van deze duistere agenda en entiteiten. Elke dag groeit het aantal mensen die hiervan bewust aan het worden is.

Verdeel- en heers politiek, generaliseren en drang/dwang zijn tactieken die voor de globalisten overblijven en hun marionetten worden hiervoor in stelling gebracht.

Ook deze tactieken zullen ze niet meer verder gaan helpen. 

Waren het volgens de AIVD in 2022 meer dan 100.000 duizend mensen (zie: https://t.me/ditishetnieuws/12400), inmiddels (https://t.me/ditishetnieuws/12400) zijn het er miljoenen geworden in Nederland.

De geest is uit de fles!

Wie tot heden nog steeds belasting betaalt ondersteund een criminele organisatie.

Gerechtsdeurwaarders werken voor een criminele organisatie.

PIETER-JAAP AALBERSBERG MAAKT ZICH TERECHT GROTE ZORGEN OVER DE VRIJHEIDSSTRIJDERS!

Op 5 november 2024 zijn de Amerikaanse presidentverkiezingen en de uitslag hiervan zal het einde gaan inluiden van deze duistere wereldwijde tirannieke agenda en de ogen gaan openen voor veel mensen in de rest van de wereld. Het zal de doodsteek gaan worden voor de oprichting van de NWO (New World Order).

Bron: https://t.me/ditishetnieuws

Vanavond tijdens de live uitzending van Ilona had ze een sterk punt, namelijk:

Waarom zou je het corrupt systeem toestemming vragen om vrij te mogen zijn? Dat is (eigenlijk) belachelijk. Vrijheid zit in jezelf, daar ga je geen permissie voor vragen aan een corrupte bende!

Vrijheid zit geheel in JOU, in onszelf!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN