Vertaal deze pagina naar:

DE 'GREEN NEW DEAL' VALT UIT ELKAAR; DE LEUGENS DIE ZE VERTELDEN ZIJN ONTMASKERD!

24-12-2022

Update: 10 maart 2024

De AOC-klimaat documentaire is mislukt, veel mensen zien/zagen de waarheid!

De AOC-klimaat documentaire flopte:

'Er waren veel ineenkrimpende momenten... 

De acteurs doen denken aan valleimeisjes uit de jaren '90. 

Zonder dat de meeste mensen het weten, speelde Rep. Alexandria Ocasio-Cortez de hoofdrol in een zojuist uitgebrachte documentaire over klimaatverandering. De documentaire "To the End", die gedurende vier jaar is gefilmd, volgt in feite Ocasio-Cortez en drie andere activisten - Varshini Prakash, Rhiana Gunn-Wright en Alexandra Rojas - terwijl ze proberen radicale wetgeving inzake klimaatverandering door te voeren.

"Van straatprotesten tot congreshallen, deze gedurfde leiders vechten om het verhaal rond het klimaat te verschuiven en de crisis te onthullen als een kans om een betere samenleving op te bouwen", luidt de beschrijving van de film.

"To the End, inclusief up-to-the-minute beelden die culmineren in de historische klimaatrekening van 2022, licht de sluier op over de strijd om de toekomst van onze wereld en geeft het publiek een eerste blik op de geschiedenis in wording", vervolgt het.

Bron: https://www.bizpacreview.com/2022/12/14/aoc-climate-doc-flops-there-were-many-cringe-moments-the-actors-remind-me-of-90s-valley-girls-1316987/

De mensen (het volk) zagen ineens wie hen heeft verraden toen ze voor de Omnibuswet stemden.

Info over de Omnibuswet:

https://www.eumonitor.nl/9353000/1/j4nvk6yhcbpeywk_j9vvik7m1c3gyxp/vl4jguvtqzww

https://business.trustedshops.nl/blog/richtlijn-eu-2019-2161

Rusland deed een stap om Bitcoin te gebruiken als internationale handel. 

De BRICS-alliantie nodigde in 2023 tijdens de 15e top in Johannesburg zes nieuwe landen uit om zich bij het blok aan te sluiten. De zes landen die de BRICS-uitnodiging hebben ontvangen zijn Saoedi-Arabië, de VAE, Argentinië, Egypte, Iran en Ethiopië. Argentinië was echter het eerste land dat het lidmaatschap weigerde, omdat de nieuw gekozen president Javier Milei sceptisch is over het blok. De uitbreiding heeft van de BRICS nu een blok met negen leden gemaakt, waardoor het financieel sterker is geworden. Bron: https://watcher.guru/news/brics-makes-huge-announcement-on-new-expansion

De Deep State (Cabal) demoniseerde Trump waar zij maar konden!

De Deep State (Cabal) gooide alles wat ze hadden voor Trump z'n voeten, ze gebruikten de oude draaiboeken, propaganda, leugens noem maar op. Ze waren in regelrechte paniek. Maricopa betrapte hen op een leugen, ze probeerden het te verdoezelen, maar de dekmantel pakt je altijd. 

Trump had de Deep State spelers (Cabal) in de val gelokt. 

Trump had Biden op de korrel en vroeg het huis van Afgevaardigden om zijn belastingaangifte te overleggen van alle zakelijke transacties, plus van zijn familieleden.

President Trump begon zijn wereldtournee in 2017. 

Gedurende die tijd had hij genoeg vuil (kwaadaardig vuil) over wereldleiders dat hun naties corrumpeerde.
Ze schonden het Oorlogsrecht van het Verdrag van Genève. Dit gaf Trump (de enige leider op de planeet die nooit de WG heeft geschonden) de kans om deze landen ertoe te brengen zich aan hem te onderwerpen, bekend als GESARA, oftewel 'The Great Awakening'.

Na zijn eerste bezoeken aan de wereldtournee kwam EO 13818 in het spel, waardoor Trump beslag kon leggen op de bezittingen van IEDEREEN die betrokken was bij misdaden tegen menselijk misbruik. Dit omvat ook het laaghangende fruit ppl!

Bij veel koninklijke families, politici, filmsterren, enz. werd beslag gelegd op hun bezittingen. Dit is de reden waarom je ziet dat velen hun eigendommen te koop hebben, deals boeken, aandelen verkopen... enz.
Hun opbrengsten zullen gaan naar de grootsheid van de wereld om de mensheid te redden.

Bekijk de onderstaande video die president Trump vorig jaar opnieuw waarmaakte, maar die al sinds 2018 rondzwemt. Daarmee wordt bevestigd wat wij, Anons, al wisten. God zegene! (Bron).

Link naar video van Trumps wereldtournee in 2017/2018:

https://ugetube.com/watch/nations-that-subposed-to-trump_6vuKeiR4sSVKmHb.html

Dit is/was nog maar het begin!

Het zou een zeer moeilijke tijd en strijd worden in onze wereld.

Deze tijd wordt 'The Storm' genoemd.

Bron afbeelding: https://seedsoffaith.cph.org/2017/02/02/new-testament-2-lesson-10-jesus-calms-a-storm/
Bron afbeelding: https://seedsoffaith.cph.org/2017/02/02/new-testament-2-lesson-10-jesus-calms-a-storm/

De Deep State (Cabal) zou namelijk terugvechten, maar dat deden ze dan alleen voor zichzelf, voor hun eigen belangen en hachie. Er was slechts één probleem voor de bevolking: het kan niemand iets schelen wat er gebeurt op het wereldtoneel. Of beter gezegd, het kan maar heel weinig mensen iets schelen. 

Daarom duurt het allemaal allemaal zo lang voor de ontmanteling van het kwaad in onze wereld, terwijl er veel mensen om ons heen steeds harder gaan zuchten en klagen dat het allemaal zo lang duurt. 

Nu begrijpt U ook waarom het allemaal zo lang duurde (anno 10 maart 2024). Een klein groepje mensen moest zorgen voor de Ommekeer in onze wereld.

Wat heb jij tot heden gedaan? Wij hebben ons suf geschreven... En jij?

Noot: De meeste illustraties die bij deze video's worden geleverd, zijn gemaakt door X22 Report en worden gebruikt als weergave van het onderwerp. Het representatieve artwork dat bij deze video's wordt geleverd, mag niet worden opgevat als de daadwerkelijke gebeurtenissen die plaatsvinden.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.