Vertaal deze pagina naar:

DE GREEN NEW DEAL VALT UIT ELKAAR, DE LEUGENS DIE ZE VERTELDEN WORDEN ONTMASKERD!

24-12-2022

De AOC-klimaat documentaire is mislukt, de mensen zien de waarheid!

AOC-klimaat documentaire flopt:


'Er waren veel ineenkrimpende momenten... De acteurs doet denken aan valleimeisjes uit de jaren 90'. Zonder dat de meeste mensen het weten, speelt Rep. Alexandria Ocasio-Cortez de hoofdrol in een zojuist uitgebrachte documentaire over klimaatverandering.

De documentaire "To the End", die gedurende vier jaar is gefilmd, volgt in feite Ocasio-Cortez en drie andere activisten - Varshini Prakash, Rhiana Gunn-Wright en Alexandra Rojas - terwijl ze proberen radicale wetgeving inzake klimaatverandering door te voeren.

"Van straatprotesten tot congreshallen, deze gedurfde leiders vechten om het verhaal rond het klimaat te verschuiven en de crisis te onthullen als een kans om een betere samenleving op te bouwen", luidt de beschrijving van de film.

"To the End, inclusief up-to-the-minute beelden die culmineren in de historische klimaatrekening van 2022, licht de sluier op over de strijd om de toekomst van onze wereld en geeft het publiek een eerste blik op de geschiedenis in wording", vervolgt het.

Bron: https://www.bizpacreview.com/2022/12/14/aoc-climate-doc-flops-there-were-many-cringe-moments-the-actors-remind-me-of-90s-valley-girls-1316987/


De mensen zien wie hen heeft verraden toen ze voor de Omnibuswet stemden!


Rusland doet een stap om Bitcoin te gebruiken als internationale handel.

De Deep State (Cabal) gooit alles wat ze hebben naar Trump, ze gebruiken de oude draaiboeken, propaganda, leugens noem maar op. Ze zijn in paniek. Maricopa werd betrapt op een leugen, ze probeerden het te verdoezelen, maar de dekmantel pakt je altijd.

Trump heeft nu de Deep State spelers (Cabal) in de val gelokt. Hij heeft Biden op de korrel en vraagt het huis van Afgevaardigden om zijn belastingaangifte te overleggen van alle zakelijke transacties, plus van zijn familieleden.


Dit is nog maar het begin!


Het zal een moeilijke tijd en strijd worden. De Deep State (Cabal) zal namelijk terugvechten, maar dat doen ze dan alleen voor zichzelf. Er is slechts één probleem: het kan niemand iets schelen. Of beter gezegd, het kan maar heel weinig mensen schelen.

De meeste illustraties die bij deze video's worden geleverd, zijn gemaakt door X22 Report en worden gebruikt als weergave van het onderwerp. Het representatieve artwork dat bij deze video's wordt geleverd, mag niet worden opgevat als de daadwerkelijke gebeurtenissen die plaatsvinden.