Vertaal deze pagina naar:

DE MATE VAN VOLGZAAMHEID EN SLAAFSHEID VAN HET VOLK BEPAALT DE VOLGENDE STAP!

03-07-2024

Ga zelf ook onderzoek doen naar Vrije energie en Zuiver energetisch Water, wij zijn zelf de verandering!

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse leven en ons aardse bestaan!

Wij zijn zelf de verandering en wij bepalen zelf welke stappen wij gaan maken.

Laat dat gespuis links liggen, ga zelf aan de gang met mensen die aan de goede kant staan.

De Nieuwe Wereld komt er spoedig aan!

Wij dienen allen gezamenlijk op te gaan staan. Dan gaat onze Wereld voorgoed positief veranderen! Het is een kwestie van doen! Er komt een hele mooie tijd aan, wees er deelgenoot van.

De Nieuwe Wereld wacht al heel lang op ons...

Welkom in onze Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten; een wereld van liefde, vrije energie, uitvindingen, overvloed & voorspoed. Op de website van Free Life World informeren zij U graag over NESARA/GESARA, de transitie, uitvindingen (vrije energie, MED BEDS) en humanitaire projecten voor de hele wereldbevolking. De organisatie Free Life World zet zich door middel van NESARA/GESARA reeds langere tijd in om de transitie (overgang) te maken van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Zij schrijven regelmatig updates en nieuwsberichten om hun volgers en lezers daarover te informeren.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse leven en bestaan en zijn zelf de verandering. Wij zijn geschapen naar het evenbeeld van God, daarom zijn wij Goddelijke wezens. Wij kunnen ons daarom heel goed zelf aansturen door middel van onze eigen Goddelijke krachten, talenten, gaven, kennis, expertise, handvaardigheden en middelen. Het is een kwestie van daadwerkelijk gaan doen, meer is het niet.

Meer info: https://www.freelifeworld.info/

Introductie van de Schumann-resonantie

Schumann Instituut Nederland deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustzijn bestemd voor de gehele mensheid en biedt ter ondersteuning cursussen, presentaties, evenementen en coaching op dit gebied. Zo dragen we bij aan het ontwaken van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn en de nieuwe aarde. Meer info: https://schumanninstituut.com

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN