Vertaal deze pagina naar:

DE MOORD OP PIM FORTUYN EN THEO VAN GOGH HEBBEN OVEREENKOMSTEN.

27-10-2023

Beide mannen, Pim Fortuyn en Theo van Gogh, (zonder blad voor hun mond), verdwenen van het toneel, in het land wat Nederland wordt genoemd.

Waarom werden Pim Fortuyn en Theo van Gogh vermoord? 

Wij houden rekening met een complot. Peter R. de Vries kunnen wij inmiddels (anno 15 juli 2021) ook aan dit rijtje toevoegen, evenals vele andere bekende mensen die eerder vervroegd de dood vonden. 

Waarom moesten deze mensen (vervroegd) dood? 

Omdat zij teveel wisten wat het daglicht niet verdroeg? Moesten zij monddood gemaakt worden? Of was hun rol uitgespeeld? Of wilden zij zelf uit de schijnwerpers? Veel mensen hebben hun eigen dood in scene gezet. Wij houden hier terdege rekening mee, daar er nog veel onbeantwoorde vragen zijn.

R.I.P.

Vaak is de Waarheid heel anders dan we kregen voorgeschoteld door de omgekochte media. 

Wij dienen daarom met z'n allen te gaan onderzoeken naar de reden(en) waarom Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord. Wij nodigen U hierbij uit om ook onderzoek te gaan doen naar de Waarheid. 

Wij hebben daarom speciaal voor onze lezers en waarheidsvinders dit uitgebreide artikel gemaakt waarin wij U veel info aanreiken over deze twee moorden voor zelfonderzoek.

Micha Kat (onderzoeksjournalist) zit reeds meer dan 2 jaar ten onrechte in de gevangenis vanwege de Waarheid.

Update: Micha Kat is op 22 februari 2024 vrij gekomen.

Deze Nederlandse geschiedenis bevat zoveel inhoudelijke informatie, waaruit blijkt dat onderzoeksjournalist Micha Kat ten onrechte in de gevangenis zit, dat onze Waarheidskrant De Nieuwe Media heeft besloten om daaruit vele nieuwe artikelen te putten en daarmee net zolang zal doorgaan tot dat Micha Kat (die evenals Willem Oltmans, de familie Ad van Rooij, de familie Ruud Rietveld en vele anderen zijn geslachtofferd door Prins Bernhard) wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

Website Micha Kat: https://www.revolutionaironline.com

Micha Kat leeft sinds 22 februari 2024 in vrijheid.

Moord Pim Fortuyn

Pim Fortuyn werd op 6 mei 2002, zo is ons verteld, vermoord door een dierenactivist. Een extreme, die geweld niet schuwde. Hij had al eens nertsen laten ontsnappen namelijk, en daarbij geweld gebruikt. 

Pim Fortuyn was op weg om op 15 mei 2002 gekozen te worden als minister-president (MP) van Nederland. Zijn partij de LPF was aan de winnende hand, ondanks alle pogingen tot demoniseren van de media en de gevestigde partijen. 

In die tijd was het kabinet aan het steggelen over het wel of niet meedoen aan het Joint Strike Fighter (JSF) project, de opvolger van de verouderde F-16's. Dat ging letterlijk om miljarden guldens.

Pim Fortuyn was tegen de JSF

Pim was duidelijk en helder: Wat hem betreft geen JSF. En dat was een probleem. Want de door de Bilderberg groep en Jezuïeten geleidde andere partijen waren wel voor. 

Nederland zou en moest meedoen aan het project. Pim had nog een aantal punten die niet echt aansloten bij hetgeen de macht achter de macht wilde met ons koude kikkerlandje.

Pim was dus een doorn in het oog van de elites, die allemaal pro Europa zijn, en het liefst de totale politiestaat zo snel mogelijk verwezenlijkt zagen worden.

Pim liep niet in het gareel, Pim deed wat Pim zelf goed leek.

En tja, dat mag niet hè....!

De donker schuin gedrukte teksten zijn quotes van Pim Fortuyn,
de man die Nederland wakker schudde…

'At your service'.


,,Dat Nederland sinds die dag naar de verdommenis is gegaan", blijft een feit. 

Zoals Pim zei: ,,Ze kunnen me van de wereld rammen, maar mijn ideeën blijven bestaan". 

En zo geschiedde!

Want lieve strijdvaardige Pim, U stond "achter en naast" het volk en niet zoals dit kabinet " ver boven" het volk en U "ging altijd uit van het haalbare en niet van het denkbare". 

Bovendien stak U uw meningen niet onder stoelen of banken en benoemde het beestje bij de naam. Tactisch gaf U aan, dat "Nederland wel behoorlijk druk was en in Uw ogen, zelfs een beetje te druk". 

Nou lieve Pim, ik kan U vertellen, het leed is geschied. 

Er vindt nu een heuse omvolking, plaats. 

Exact waar U en zelfs mijn lieve opa mij in m'n kinderjaren al voor heeft gewaarschuwd.

Bron: https://daniellezaaijer.nl/at-your-service/

Was de moord op Pim Fortuyn een geniaal complot?

Jazekers, doe zelf ook onderzoek door dit artikel goed te bestuderen!

Wat valt U op aan deze foto?
Wat valt U op aan deze foto?
Hier klopt toch iets niet? Kijk naar de verhoudingen.
Hier klopt toch iets niet? Kijk naar de verhoudingen.

 Extra afbeeldingen en foto's om zelf te kunnen visualiseren voor onze lezers en Waarheidsvinders onder ons!


Onderzoek moord Pim Fortuyn

Tomas Ross en Theo van Gogh deden kort na de moord op Pim Fortuyn onderzoek naar zijn dood en kwamen tot de conclusie dat het om een 'geniaal complot' ging. 

De pers wilde daar niet aan zodat zij het 'in arren moede' maar in fiction zochten. Van Gogh met zijn film '06/05' en Ross met het boek 'De Zesde Mei'. Ongeloof en hoon was hun deel.

Tien jaar later zijn er nog steeds veel onbeantwoorde vragen!

Dat moeten ook een paar collega's voorzichtig erkennen.

Bron:  https://www.villamedia.nl/artikel/de-heilige-feiten-rond-de-moord-op-pim-fortuyn

Onderzoek moord Pim Fortuyn en Theo van Gogh

Theo van Gogh werd op 2 november 2004 vermoord, zo is ons verteld, door een moslim extremist. Die ook geweld niet schuwde in zijn optredens. Ons wordt zoveel verteld, ik heb daarom ook die conclusies aan de kant geschoven, en er objectief naar gekeken en geluisterd. 

Wat is er precies allemaal gebeurd, gezegd, geschreven en gedaan, als je de verhalen van Volkert van der Graaf en Mohammed B buiten beschouwing laat?

Objectief kijken, en al je vooroordelen en programma's even loslaten, dat is best lastig. Vergeet het verhaal dat Volkert zogenaamd alleen zou hebben gehandeld, en het alleen maar ging om nertsen. Bekijk het alsof je zelf bij de recherche werkt en het onderzoek mag doen naar deze moordaanslagen.

Bron: https://www.indigorevolution.nl/2016/09/08/meer-waarheid-over-en-het-verband-tussen-de-moord-op-pim-fortuyn-en-de-moord-op-theo-van-gogh-html/

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Theo_van_Gogh_(regisseur)
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Theo_van_Gogh_(regisseur)

Theodoor (Theo) van Gogh (Den Haag, 23 juli 1957 – Amsterdam, 2 november 2004) was een Nederlands regisseur, acteur, scenarioschrijver, columnist, programmamaker en televisiepresentator. Van Gogh werd op 2 november 2004 door Mohammed Bouyeri vermoord in de Linnaeusstraat te Amsterdam.

Van Gogh werd geboren als zoon van Anna Vonhoff en Johan van Gogh[1], een ambtenaar van de Binnenlandse Veiligheidsdienst en was een achterkleinzoon van de kunsthandelaar Theo van Gogh, de broer van de schilder Vincent van Gogh. Via zijn grootmoeder stamde hij af van de Amsterdamse wethouder Floor Wibaut. Theo groeide op in Wassenaar. Hij werd vernoemd naar de verzetsstrijder Theo van Gogh, de oudere broer van zijn vader. Deze Theo was in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gefusilleerd wegens verzetsactiviteiten.

Van Gogh studeerde rechten in Amsterdam met het idee advocaat te worden. Na het afbreken van zijn studie meldde hij zich tweemaal bij de Nederlandse Filmacademie, maar werd beide keren afgewezen. Hij sprokkelde wat geld bij elkaar en maakte in 1982 als autodidact zijn regiedebuut met de speelfilm Luger.

Van Gogh maakte voor de PvdA in 1989 de verkiezingscampagnefilm, waarin lijsttrekker Wim Kok te horen en te zien was. Van Gogh was lid van het Republikeins Genootschap[2] en stemde bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2003 op Ayaan Hirsi Ali. Haar kritiek op de islam werd door hem gesteund. Samen met Hirsi Ali maakte hij de film Submission (uitgezonden in het televisieprogramma Zomergasten), over het verband tussen de manier waarop een deel van de moslims de Koran interpreteert en vrouwenmishandeling.

Van Gogh had een zoon, Lieuwe van Gogh, uit een relatie met de actrice Heleen Hartmans.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Theo_van_Gogh_(regisseur)

Vaak gaan kleine facetten pas opvallen wanneer je diverse foto's bekijkt en vergelijkt.

In het geval van Theo van Gogh zijn er weinig foto's te vinden. Bekijk ook de houding waarin een lichaam ligt. Het is daarom belangrijk bij Theo van Gogh zijn Familieopstelling eens te gaan onderzoeken. Hier verderop in dit artikel doen we daar uitgebreid verslag van.

FAMILIEOPSTELLING

Onderzoek naar de Van Gogh's Theo van Gogh (overgrootvader)

Op 25 januari 1891, nu 132 jaar geleden, overleed Theo van Gogh in het Willem Arntszhuis te Utrecht. Na de zware periode door het overlijden van zijn broer Vincent krijgt Theo maar geen rust. De syfilisbesmetting doet een steeds heftiger aanslag op zijn longen en geestelijk gaat het ook al niet veel beter met hem. De financiële problemen groeien hem boven het hoofd en er zijn steeds meer conflicten met zijn werkgever. Ook de spanningen met zijn vrouw Jo Bonger nemen toe. Zo zeer dat uiteindelijk Jo met hun zoon Vincent Willem naar Nederland vertrekt om rust te krijgen.

Wanneer Vincent zichzelf met een pistool door de borst schiet, wordt opgenomen in het ziekenhuis en vervolgens overlijdt, is Theo natuurlijk bij hem. De weken na de dood van Vincent wordt het schuldgevoel voor Theo haast een obsessie. Hij kan alleen nog maar denken en spreken over Vincent. Hij krijgt nachtmerries waarin hij 's nachts door Vincent wordt achtervolgd. Hij kan dit niet stoppen en het blijft maar doorgaan. Lees verder op de onderstaande website.

Bron: https://begraafplaatsveldwijk.wordpress.com/2012/01/23/de-dood-van-theo-van-gogh-1891/

Ze blijven interessant, die van Gogh's!

De journalist bewijst in zijn boek ook dat Vincent, evenals zijn broer Theo aan syfilis leed, de reden waarom hij in Antwerpen werd behandeld. Op een schetsboekje van Vincent vindt hij de notitie 'A. Cavenaille, Rue de Hollande 2, consultations 8 à 9, 1½ à 3'. Verder bladerend in het schetsboek staat ook nog het volgende (vertaald): 'morgenmiddag wonderolie. Aluin 20cc of ½ van tijd tot tijd 10 u. zitbad.' Hij zoekt en vind uiteindelijk de kleinzoon van dr. Cavenaille die nog weet te vertellen dat zijn opa Vincent heeft behandeld voor deze geslachtsziekte. Het was al in een vergevorderd stadium. Zou dit mede de reden zijn van het, in verschillende perioden terugkerende vreemde gedrag van Vincent?

Natuurlijk komt ook het verhaal over Hubertina van Gogh aan de orde, maar dat kenden we al. Wilkie doet onderzoek naar de prostituee Sien Hoornik in Den Haag, de vrouw waarmee Vincent wilde gaan trouwen. Sien bevalt van een zoon, Willem, als Vincent in 1881 het ziekenhuis wordt behandeld voor gonorroe. Vincent is helemaal gek van dit kind en schrijft hierover veelvuldig aan zijn broer Theo. Echter zijn ouders en broer konden hem van een huwelijk weerhouden daar zij dreigden zijn financiële toelage in te houden. Als Vincent naar Drenthe vertrekt om te treuren om de scheiding van Sien, gaat het in die periode ook met Sien niet goed en ze staat het kind Willem af aan haar broer Pieter Hoornik. Deze is de vader van Ed Hoornik, de bekende dichter. 

Deze laatste is dus een neef van Sien. Wilkie krijgt op een gegeven moment zelfs contact met de kleinzoon van Willem; Willie van Wijk. Uit verschillende gesprekken en onderzoeken concludeert de journalist dat de zoon van de prostituee Sien Hoornik, Willem, een kind van Vincent moet zijn geweest. Hoewel ir. V.W. van Gogh, de zoon van Theo en Jo Bonger, alle mogelijke moeite doet om dit te ontkennen, ben ik geneigd Wilkie te geloven.

Helaas wordt er in het boekje niet over Willemina van Gogh gesproken, maar het is wel weer een puzzelstukje van en een leuke aanvulling op het verhaal van Gogh.

Bron: https://begraafplaatsveldwijk.wordpress.com/2011/04/10/ze-blijven-interessant-die-van-goghs/

Vincent Willem van Gogh (grootvader)

Vincent Willem van Gogh (Parijs, 31 januari 1890 - Laren (NH), 28 januari 1978) was een Nederlands ingenieur en organisatieadviseur, bekend als de erfgenaam van de schilderijencollectie van zijn oom, de kunstschilder Vincent van Gogh.

Hij trouwde met Josina Wibaut (1890-1933), dochter van Floor Wibaut, met wie hij drie zoons en een dochter kreeg. Zijn oudste zoon, Theodoor, werd op 8 maart 1945 door de Duitsers gefusilleerd wegens zijn activiteiten als verzetsstrijder. Zijn tweede zoon, Johan, is de vader van de cineast en columnist Theo van Gogh. Een tweede huwelijk, met Nelly van der Goot (1890-1967), bleef kinderloos.

Van Gogh overleed enkele jaren later, op 87-jarige leeftijd.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vincent_Willem_van_Gogh


Andere infobron (vervolg)

Vincent Willem van Gogh werd op 31 januari 1890 in Parijs geboren als zoon van Theo van Gogh (1857-1891) en Jo Bonger (1862-1925). Ze noemden hun enige kind naar Theo's broer, de kunstenaar Vincent Willem van Gogh (1853-1890). Na Theo's vroegtijdige dood in 1891 ging Van Goghs collectie tekeningen, schilderijen en brieven, evenals Vincent en Theo's collectie werken van tijdgenoten naar Jo. Toen ze in 1925 stierf, erfde haar zoon de collectie.

Van Gogh was een veelzijdig en ondernemend persoon. Van 1907-1914 studeerde hij werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Delft. Nadat hij in januari 1915 met Josina Wibaut trouwde, woonde en werkte hij als ingenieur in Frankrijk, de Verenigde Staten en Japan. Begin jaren twintig keerde het echtpaar terug naar Nederland. Samen met een studiegenoot uit zijn studententijd, Ernst Hijmans, richtte Van Gogh een organisatieadviesbureau op in Amsterdam, een van de eersten in Nederland.

Na 1945 richtte hij zich meer en meer op het bestuderen en publiceren van het werk van zijn beroemde oom. Hij vond het belangrijk dat de collectie na zijn overlijden intact bleef en legde deze daarom in 1962 op voorstel van de rijksoverheid onder bij de speciaal voor dat doel opgerichte Vincent van Gogh Stichting. Op 3 juni 1973 opende het Vincent van Gogh Museum zijn deuren voor het publiek. Van Gogh was tot kort voor zijn dood op 28 januari 1978 vrijwel elke dag in het museum en wijdde zijn energie aan alles wat met Vincent, Theo en het museum te maken had.

Bron: https://www.rug.nl/research/biografie-instituut/vangogh

Johan van Gogh (vader)

Johan van Gogh is de vader van de cineast en columnist Theo van Gogh.

Theo van Gogh's vader was een AIVD-er!

De vader van Theo van Gogh was werkzaam bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) toen Theo werd geboren op 23 juli 1957 en inderdaad, Vincent van Gogh, de bekende schilder, was zijn oom.

Theo was eigenzinnig en onhandelbaar, zijn moeder was blij dat ze hem direct na zijn afstuderen (Theo was toen pas 18 jaar) uit huis kon zetten. Hij wilde advocaat worden, daar kwam niets van terecht en zijn pogingen om te worden toegelaten op de Filmacademie mislukten keer op keer.

Daarop vond hij zelf het wiel maar uit en maakte hij de film Luger. Hij kreeg er weinig erkenning voor maar dat was in 1996 en 1997 anders toen hij twee gouden kalveren ontving voor respectievelijk de films Blind Date en In het belang van de staat.

Toen Pim Fortuyn werd vermoord en de omstandigheden uiterst vreemd aandeden ging Theo onderzoek doen. Hij ondervond veel tegenwerking maar kreeg toch enkele opmerkelijke zaken boven tafel. En toen was daar Mohammed B., die Theo eerst in de rug schoot, toen de keel doorsneed en vervolgens nog een mes in zijn borst stak.

Een belangrijke spil in het web is Mat Herben. De pro-defensie man die de tweede man was van Pim Fortuyn die op zijn beurt 100% tegen een Nederlands leger was. In die tijd speelde de aanschaf van de JSF, de beoogde opvolger van de F-16. Pim was falikant tegen, maar wat gebeurde? Na de dood van Pim nam Mat Herben het stokje over, de verkiezingen werden gewonnen en de LPF werd met 26 leden in het parlement de grootste partij van Nederland. Toen het tot een stemming kwam over de aanschaf van de JSF stemde Mat Herben met zijn overige 25 leden voor de aanschaf.

Dit zou Pim nooit hebben gewild!

Vergeet in dit licht niet de rol van Mat Herben, oud medewerker van defensie.

Bron: https://www.mokums.nl/theovangogh.html


Boek "Dood van een gezonde roker"

Met het boek Dood van een gezonde roker over Nederland na de moord op van Gogh uit 2006 verwijst Ian Buruma naar deze bundel, hij stelt dat zowel voor Theo van Gogh als Pim Fortuyn er geen taboes waren:

De eis van totale eerlijkheid, de gedachte dat tact een vorm van hypocrisie is en dat alles, ongeacht hoe gevoelig het is, in alle openheid en zonder enige beperking gezegd moet kunnen worden, die verheffing van lompheid tot een soort moreel ideaal, dat gecultiveerde gebrek aan fijngevoeligheid is iets dat we in het Nederlandse gedrag wel vaker tegenkomen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Gezonde_Roker

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN