Vertaal deze pagina naar:

'THE POWER GOES BACK TO YOU, TO THE PEOPLE"

11-07-2024

De slogan van Donald Trump galmde voor het eerst tijdens zijn speech na de benoeming voor het presidentschap.

"THE POWER GOES BACK TO YOU, TO THE PEOPLE"


Niemand komt ons redden, waar wachten wij nog op?

We, The People, betekent WIJ, ALLEN SAMEN.

Wij zijn onze eigen redders! Waar wachten we nog op?

Word Wakker allemaal, please!

Het gaat de politici niet om de inhoud in de Tweede Kamer, er wordt puur op de man gespeeld. Let op: De Tweede Kamer is een grote toneelclub met zeer goed betaalde acteurs!

Periode 2017 - 2024

Nu, 7 jaar later (anno 2024) is er nog maar weinig over van Trump z'n slogan en is het totaal niet doorgedrongen bij the People (het volk), dat de power (kracht) alleen terugkomt, als ze het zelf ook echt willen en de bres opgaan met z'n allen, om de regering weg te krijgen. 

Het leger staat immers achter hen (de machthebbers), niet vóór hen. Dus denk niet dat het leger ons komt verlossen van het kwaad. Dat stadium hadden we allang moeten passeren. 

We kregen in het jaar 2021 wereldwijd COVID-19 vaccins opgedrongen, waarvan menigeen wist dat het geen zuivere koffie was, maar een groot deel van het volk ging toch vrijwillig de slachtbank in (priklocatie) om een gifspuit te halen met onbekende inhoud.

Daarna kregen we allerlei duistere ministers (bijvoorbeeld Ernst Kuipers), die totaal geen politieke achtergrond had en zijn we inmiddels aangeland bij de partijloze minister-president Dick Schoof die bij de AIVD heeft gezeten. Volgens Wikipedia was Dick Schoof eerder directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Hoe kan het zijn dat Dick Schoof naar voren werd geschoven? Zijn ze zo wanhopig in Den Haag? Of is er iets heel anders aan de hand? We gaan het zien en beleven, in het land wat Nederland wordt genoemd.

We hebben in Nederland te maken met een nep koningshuis, doe ook onderzoek!

Dit is het verhaal van Clara Margaretha Dirkje Jabikje van der Grift

Hoewel we menig minister hadden, die zich voordeed als volksvertegenwoordiger, ze bleven "nep Koning Willem-Alexander von Amsberg" en het nep koningshuis trouw. 

Hoewel vele volksvertegenwoordigers op de hoogte zouden moeten zijn/of zijn dat prinses Juliana een boerendochter was, die geruild was met de echte dochter van Wilhelmina. De echte naam van Juliana is Claartje van der Grift.

Volgens de vervalste geschiedenis wordt het levensverhaal op de onderstaande website als volgt verteld over Clara Margaretha Dirkje Jabikje van der Grift.


"Haar geboortewieg stond in Baarn, alwaar zij geboren werd als dochter van Dirk van der Grift en Clara Margaretha van Woudenberg. Clara Margaretha Dirkje Jabikje werd geboren op donderdag 19 januari 1899 en zij overleed op woensdag 27 november 1968. Zij mocht 69 jaar, 10 maanden en 8 dagen oud worden. Zij werd 3 dagen later begraven te Baarn Oude algemene begraafplaats Berkenweg op zaterdag 30 november 1968."

Website: https://groenegraf.nl/hetverhaalvan.php

Minister-president Dick Schoof

Hoe kan het zijn dat Dick Schoof naar voren werd geschoven? Zijn ze zo wanhopig in Den Haag? Of is er iets heel anders aan de hand? We gaan het zien en beleven, in het land wat Nederland wordt genoemd.

Tot heden blijven we toch steeds maar hopen en geloven dat er iemand is die ons naar de overwinning gaat leiden. De politici spelen momenteel een groot toneelstuk in de Tweede Kamer.

Hoewel het leger is geïnstalleerd zullen zij (de Wakkere en Bewuste mensen) pas echt in actie gaan komen, zodra het volk het écht wil. En dat zal alleen zijn als we met ons allen van de sofa (de luie bank) afkomen, de Tel-A-Vision (TV) uitzetten, de straat opgaan en rebelleren tegen het huidige Nazi gezag, totdat het volk de macht in Nederland heeft overgenomen.

We, The People betekent dat het volk het voor het zeggen heeft/krijgt.

Hoe dan? Als het leger ons zou moeten bevrijden? Hoe dan? Als een verkiezing de "juiste" leider zou moeten neerzetten? Hoe dan? Als we überhaupt een leider nodig zouden hebben? Hoe dan? Als we niet zelf opkomen voor onze rechten?

We, The People, betekent WIJ, ALLEN SAMEN.

Waar wachten we nog op?

Tekst: Johan vdfO

Over Donald Trump

Op 8 november 2016 won Trump de presidentsverkiezingen en werd hij president-elect van de Verenigde Staten. Op 16 juni 2015 stelde Trump zich officieel kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2016 als Republikein. Vanaf het eerste stadium van zijn campagne bleek hij zeer populair, tot verbijstering van de top van de Republikeinse Partij. Vanaf eind juli 2015 stond hij bovenaan in de peilingen voor de Republikeinse nominatie en in juli 2016 werd hij de presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij. 

Op 8 november 2016 won Trump de presidentsverkiezingen en werd hij president-elect van de Verenigde Staten. Op 6 januari 2017 werd hij bevestigd als president door het Amerikaans Congres en op 20 januari 2017 werd hij beëdigd. Op 20 januari 2021 eindigde zijn presidentschap en werd hij opgevolgd door Joe Biden.

Door de opkomst van Trump in de Republikeinse Partij vond er democratische erosie plaats in de Verenigde Staten, onder andere door het niet aanvaarden van de verkiezingsuitslag van 2020 en zijn rol in de bestorming van het Amerikaanse Capitool in 2021. 

Onder leiding van Trump kwamen de Abraham-akkoorden tot stand, die een historische toenadering brachten tussen Israël en een aantal Arabische landen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump

Wordt Trump de nieuwe President?

Nog eens 4 jaar Joe Biden, of wordt het een nieuwe periode Donald Trump? De strijd om het Witte Huis is in volle gang. Op 5 november 2024 zijn de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. 

Joe Biden geeft een toespraak en staat de pers te woord tijdens een persconferentie tijdens een NAVO-top in Washington. Een belangrijk moment. Steeds meer Democraten vinden dat Biden te oud en te verward is om in november Donald Trump te verslaan tijdens de Presidentsverkiezingen.

Het gaat de politici niet om de inhoud in de Tweede Kamer, er wordt puur op de man gespeeld, de Tweede Kamer is een grote toneelclub met zeer goed betaalde acteurs!

Beslissingen, besluiten en deals (verdienmodellen) worden achter gesloten deuren genomen.

Een reconstructie van het proces van Neurenberg | ANDERE TIJDEN

Op 1 oktober 1946 horen éénentwintig hoge nazileiders hun vonnis aan in het langdurige proces van Neurenberg. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat schuldigen van massamoord en oorlog ter verantwoording worden geroepen voor een open rechtbank.

Andere Tijden, het geschiedenisprogramma over (bijna) vergeten gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Andere Tijden wordt gemaakt door de NTR & VPRO voor NPO2.

Volgt er ooit een Neurenberg 2.0?

Volgt er een tweede keer in de geschiedenis dat schuldigen van massamoord en oorlog (Mark Rutte en zijn companen) ter verantwoording worden geroepen voor een open rechtbank?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN