Vertaal deze pagina naar:

DE STAAT DER NEDERLANDEN  EN WASHINGTON D.C. IS FAILLIET BESTE MEDELANDERS!

28-11-2023

Washington D.C. is failliet, de Staat der Nederlanden is daarom ook failliet. 

De Belastingdienst in Heerlen is bij de Kamer van Koophandel uitgeschreven. 

Alle wetten zijn nu ongeldig, incl. die van de EU, de VN (UN) en de NATO. 

Vandaar het vertrek van Rutte, Kaag, Hoekstra etc. 

Ondertussen is er volgens onderzoekers een nieuwe inschrijving gedaan van een nieuw bedrijf in Engeland (City of London) en is er een doorstart gaande, het nieuwe bedrijf heet: "The Kingdom of the Netherlands".  Let nu even heel goed op beste medelanders... Wanneer de (r)overheid opnieuw hun wetten en regels oplegt aan U, aan de bevolking betekent dit dat er een stille coupe is geweest, oftewel een staatsgreep. Tijd dus om Uw Belasting op te schorten en/of terug te vragen, e-mailadres: toezicht.bezwaar@belastingdienst.nl

De hoogste tijd dus dat de bezittingen van de directeur (Willem-Alexander) van de failliete boedel worden opgeëist door de bevolking. En hoezo Tweede Kamer verkiezingen op 22 november 2023? Terwijl er een enorme zwendel gaande is op nationaal niveau, waarom deelt de politici dat niet mede? 

Waarom schrijft de andere media hier niet over?

Wie gaat Wikipedia aanpassen?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Staat_der_Nederlanden

Het is klaar beste mensen met de (r)overheid, de Staat der Nederlanden.

Op 4 februari 2021 werd het faillissement van de USA Corporation afgerond en het papierwerk ingediend in Tallahassee, Florida. Op 1 september 2023 vond de volledige integratie van het Quantum Financial System (QFS) plaats nadat de Amerikaanse staatsschuld van bijna $33 biljoen was afbetaald. Dit leidde tot de Global Valuta Reset.


*** WAARSCHUWING AAN DE BEVOLKING ***

Nederland wordt geleid door malafide bedrijven en bestuurlijke constructies. Zolang de rovers en huurlingen echter nog hun gang kunnen gaan, omdat zij betaald worden door de (r)overheidsinstanties, en de bevolking of buurtgemeenschappen zich nog niet hebben verenigd, kunnen ze jou nog steeds illegaal je huis uitzetten of illegaal kinderen bij hun ouders wegroven. 

U bent dus bij deze gewaarschuwd. Een oplossing is om tijdelijk te verhuizen naar het buitenland of in een beveiligde commune te gaan wonen. Veel mensen maakten reeds deze stap.

Elke politieker, burgemeester, wethouder en ambtenaar is hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen en orders die door henzelf worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor alle deurwaarders en politieagenten. Iedere huurling en vrijwilliger is zelf hoofdelijk aansprakelijk voor de orders die hij/zijzelf wel en niet uitvoert. Het sprookje van het Nederlandse fake koningshuis en het slavensysteem is hiermee beëindigd.

Doe onderzoek middels de onderstaande kanalen, websites en video's.

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaalhttps://t.me/Vrij_Nederlandhttps://t.me/RinusVerhagenhttps://pateo.nl/https://niburu.co/https://stopworldcontrol.com/https://www.frontnieuws.com/https://www.ninefornews.nl/https://deanderekrant.nl/

Het nep Koningshuis werd uitgejoeld op 19 september 2023 (Prinsjesdag)

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.