Vertaal deze pagina naar:

DE STAAT DER NEDERLANDEN IS FAILLIET!

19-09-2023

De Belastingdienst is reeds opgeheven!

Elke burgemeester, wethouder en ambtenaar is hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen en orders die door henzelf worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor deurwaarders en politieagenten.

Iedere huurling of vrijwilliger is zelf hoofdelijk aansprakelijk voor de orders die je zelf uitvoert.
Het sprookje van het nep Koningshuis en het oude slavensysteem eindigt wanneer de bevolking massaal gaat ontwaken in Nederland.

Het nep Koningshuis werd uitgefloten op Prinsjesdag 2023

Tis klaar beste mensen met de Staat der Nederlanden, ga ook onderzoek doen!

Op 4 februari 2021 werd het faillissement van de USA Corporation afgerond en het papierwerk ingediend in Tallahassee, Florida. Op 1 september 2023 vond de volledige integratie van het Quantum Financial System (QFS) plaats nadat de Amerikaanse staatsschuld van bijna $33 biljoen was afbetaald. 

Dit leidde tot de Global Valuta Reset.


*** WAARSCHUWING AAN DE BEVOLKING ***

Zolang de rovers en huurlingen echter nog hun gang kunnen gaan, omdat zij betaald worden door de (r)overheidsinstanties, en de bevolking of buurtgemeenschap zich nog niet heeft verenigd kunnen ze jou nog steeds illegaal je huis uitzetten of illegaal kinderen bij hun ouders wegroven.

U bent dus bij deze gewaarschuwd!

Een oplossing is om tijdelijk te verhuizen naar het buitenland of in een beveiligde commune te gaan wonen. Veel mensen maakten reeds deze stap.


VOLK WORDT WAKKER!

Doe onderzoek middels de onderstaande kanalen, websites en video's.

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

https://t.me/Vrij_Nederland

https://t.me/RinusVerhagen

https://pateo.nl/