Vertaal deze pagina naar:

DE TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN MOCHTEN NIET DOORGAAN IN NEDERLAND OP 22 NOVEMBER 2023; HOE DIT ZAL GAAN UITPAKKEN STAAT IN DE STERREN GESCHREVEN!

22-11-2023

De militairen (White Hats) gaan het binnenkort in verband met NESARA/GESARA overnemen in Nederland.

De nazaten van de VOC (Bataven) zijn ter Zielen verklaard: failliet!

Lees de onderstaande info in de paarse links.

Betekenis ter ziele zijn gestorven zijn; opgehouden hebben te bestaan.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de illegale Bataafse Republiek.

Klik op de onderstaande paarse links om Uzelf en anderen te informeren.

GESARA IS OP 5 NOVEMBER 2023 AFGEKONDIGD

BELANGRIJK NIEUWS!

Skye Prince berichtte op haar YouTube kanaal, zaterdagavond 4 november 2023 het volgende:

MED BEDS worden per kerstmis 2023 beschikbaar gesteld aan het publiek.

Skye Prince zal haar MED BED procedure LIVE streamen via Youtube en Truthsocial. Dat betekent dat de volledige procedure van haar MED BED behandeling LIVE getoond zal worden.

Tijdens de LIVE uitzending zullen de telefoonnummers om afspraken te maken in beeld komen.

Het wachten op de MED BEDS is over. 

Over enkele weken is het zover. 

Beluister de video van Sky Prince met het nieuws door hier te klikken.

INFO OVER MED BEDS

MED BEDS zijn een kwantumsprong in de richting van een nieuwe genezingstechnologie die de grote farmaceutische industrie zal uitroeien en het oude medische systeem zal transformeren met plasma-energie en genezende frequenties – waardoor de mensheid zal worden bevrijd van het lijden van door de mens veroorzaakte ziekten. 

Er wordt beweerd dat deze technologie wordt geproduceerd door het geheime ruimteprogramma van het militair-industriële complex, gebaseerd op Tesla Technologies & Jarad Rand.

Deze kwantumgenezingsapparaten creëren maximaal menselijk herstel door licht en energie via tachyonische deeltjes en plasma. Net als Nicola Tesla creëerde Dr. Royal Rife ook eerdere versies van deze technologie, maar werd ook tegengehouden door de deep state (cabal). We leven in een vibrerend universum en mensen zijn vibrerende wezens, de genezing vindt plaats via een homeopathische benadering van frequentieherschikking met weinig tot geen bijwerkingen. 

MED BEDS maken deel uit van NESARA / GESARA, samen met de publieke vrijgave van meer dan 6.000 patenten en genezingen. Nieuwe Aarde-energie en haar fysieke manifestaties zijn hier – houd je vibratie zo hoog mogelijk.

MED BEDS VOOR (HUIS)DIEREN

In de zeer nabije toekomst, samen met de implementatie van medische bedden en andere geavanceerde medische technologieën voor mensen, zullen verbazingwekkende technologieën met een ongelooflijk genezend vermogen ook worden vrijgegeven en beschikbaar zijn voor dieren, van de kleinste mier tot de grootste olifant, van de kleinste vis tot de enorme blauwe vinvis, alles zal worden verzorgd. Meer info.


Nederlandse info over NESARA / GESARA

https://www.freelifeworld.info/