Vertaal deze pagina naar:

POLITICUS PIM FORTUYN ZEI DAT NEDERLAND NAAR DE VERDOMMENIS ZOU GAAN; GAAT PIM FORTUYN GELIJK KRIJGEN?

26-11-2023

Pim je lijkt op dit moment gelijk te gaan krijgen . . . 

Deze uitspraak lijkt nu bijna bewaarheid te gaan worden.

Luister en kijk eens om U heen en word vooral Wakker medelanders.

Pim Fortuyn (19 februari 1948 - 6 mei 2002) was een fel tegenstander dat de levering van Gas, Elektriciteit en Water in private handen zou komen te vallen en dit is in inmiddels werkelijkheid geworden.

In het korte fragment hieronder legt Pim Fortuyn uit wat je nu om je heen ziet gebeuren...

Forwarded from Gerard Le Noble - Bron: https://t.me/ditishetnieuws

Beste medelanders, wij luiden de noodklok!

Nederland gaat echt naar de verdommenis wanneer we geen andere koers gaan varen en tijdig goede keuzes gaan maken in onze samenleving. De huidige hoge gasrekeningen is een middel om de bevolking in grote armoede te brengen en om mensen te onteigenen van hun huizen. En om een voedselschaarste te creëren. Wanneer fabrieken gaan sluiten valt de voedselproductie stil. En worden er geen onderdelen meer geproduceerd. Toeleveringsbedrijven zullen dan stil vallen en/of gaan failliet. We staan kort voor een enorme crisis in Nederland die zijn weerga niet kent.

Er ontstaan reeds goede initiatieven in Nederland!

In een videoreportage was te zien hoe een van de vorige week gearresteerde verdachten werd vastgebonden met tie-wraps nadat hij was aangehouden. Deskundigen verschilden van mening over de mate van geweld die in dergelijke situaties gebruikt moet worden. Terwijl sommigen beweren dat dergelijke maatregelen acceptabel kunnen zijn voor ernstigere misdaden zoals woninginbraken, vinden anderen het buitensporig en potentieel gevaarlijk.

De patrouillegroep blijft vastberaden en verdedigt hun acties als een reactie op het gebrek aan aanwezigheid van wetshandhaving tijdens de avonduren. Ze beweren dat er overdag verschillende autoriteiten actief zijn, maar dat de bewoners 's nachts aan hun lot worden overgelaten.

Meer info: https://www.frontnieuws.com/nederlandse-burgers-organiseren-patrouilles-met-app-tracking-en-arresteren-migranten-video/

Tip: Maak een donatie over naar onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media. 

In plaats van de Belastingdienst en de Staat der Nederlanden verder te spekken kunt U ons beter van een donatie voorzien, zodat wij ons belangrijke werk kunnen blijven doen.

De huidige (r)overheid en het WEF (World Economic Forum) brengt de bevolking met hun 17 goals naar de afgrond. Wij, De Nieuwe Media, hebben wél het beste voor met de bevolking.

Wij informeren U wél met het echte Nieuws in Nederland.

Doe Uw voordeel met onze informatie en ondersteun ons met een donatie.

Het is nu aan de bevolking:

Om tijdig de juiste en goede keuzes te gaan maken.

Wij dienen zelf op te gaan staan!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN