Vertaal deze pagina naar:

DIT JAAR STAAT HET VOLK OPNIEUW OP TEGEN DE NAZI'S IN NEDERLAND!

09-02-2023

Reeds 82 jaar geleden, in 1941, stond het Nederlandse volk ook al op tegen de Nazi's!


Dit jaar, anno 2023, staat het volk opnieuw op tegen de nazaten van de oude Nazi families, die satanische rituelen erop na houden en over lijken gaan.

Het volk rond Amsterdam was het toendertijd, in 1941, ook zat en het verzet groeide toen ook. In Amsterdam, Utrecht, Haarlem , Zaanstad en Velsen sloegen toen velen de handen inéén.

Toch moest het echter nog 4 jaar duren voordat ze dachten dat ze bevrijd waren. Jammer maar helaas weten wij nu beter dat er geen bevrijding was. Zelfs die was fake en hebben wij ondertussen alweer 82 jaar in een schijnvrijheid geleefd.


Tip: Lees het onderstaande artikel goed door om te beseffen wie de werkelijke bestuurders zijn van De Staat der Nederlanden.

Februari staking 2023


In februari 2023 gaan we gezamenlijk staken en roepen hierbij het volk gezamenlijk op om jullie massaal te verenigen en deze keer in heel Nederland. Nog beter is dat België en Duitsland ook mee gaan doen.

Laten we nu en op deze manier de cabal (deep state) en de nazaten van de nazi families voorgoed verdrijven. Klaar is klaar, het volk is het zat, meer dan zat. Het openbaar vervoer begint, dus sluit U aan.

Sta op tegen de tirannie in Den Haag, Brussel en Berlijn.

Laat het niet nog weer eens 82 jaar duren, samen staan we sterk.

We rekenen op iedereen, een volk een taak: WWG1WGA.

Sterker nog de wereld rekent op ons!

Wij kunnen en moeten het verschil maken NU EN HIER!

WWG1WGA TOTAAL

*** ALLE BURGEMEESTERS EN GEMEENTEAMBTENAREN DIE DE REGELS EN BEVELEN VAN DE CORRUPTE ORGANISATIE DE STAAT DER NEDERLANDEN VANAF 1945 TOT EN MET 2023 OPVOLGDEN MOETEN WORDEN GEARRESTEERD IN ALLE GEMEENTES IN NEDERLAND EN VOOR EEN VOLKSTRIBUNAAL BERECHT WORDEN! ***


Ook diegenen die niet meer leven gaarne noteren, zodat zij postuum alsnog berecht gaan worden en in de nieuwe geschiedenisboeken vermeld gaan worden.

Check nu in Uw eigen gemeente wie dat zijn of waren!

Schrijf ook alle namen op van alle gemeenteambtenaren die in Uw eigen gemeente anno 2023 nog steeds werkzaam zijn voor de corrupte organisatie De Staat der Nederlanden, zodat straks niemand met de grote schoonmaak vergeten gaat worden.

Maak contact met gelijkgestemden en maak een plan van aanpak!

Graag delen!

Bron: https://t.me/volkstribunaal/412