Vertaal deze pagina naar:

EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN WORDT BINNENKORT GEREHABILITEERD IN ONZE SAMENLEVING EN GAAT NA JARENLANG STRIJDEN EN HET EXPOSEN VAN PRINS BERNHARD ALS NAZI EN SS-ER EINDELIJK GERECHTIGHEID KRIJGEN EN ZAL BELOOND WORDEN MET EERHERSTEL!

25-04-2024

Edwin de Roy van Zuydewijn spreekt op 25 april 2024 over de ongebreidelde macht van de nep oranjes bij de omroep Ongehoord Nederland.

Voormalig lid van de Koninklijke familie, Edwin de Roy van Zuydewijn over hoe machtig de Oranjes nou daadwerkelijk zijn. "Ik hoop dat ik nog ga meemaken dat de monarchie wordt afgeschaft," zegt Geert Dales over het Nederlandse Koningshuis. Bron tekst: https://t.me/CrisisnaCrisis

Edwin de Roy van Zuydewijn is jarenlang bewust kapotgemaakt door het koningshuis, prins Bernhard, de politie, justitie, rechters, politiek etc.

Het Koninklijk Huis was volledig op de hoogte van NAZI verleden prins Bernhard aldus Edwin de Roy van Zuydewijn. Zuydewijn werd begin 2000 verketterd door de Oranjes en bleef berooid achter. Zuydewijn beschuldigd o.a. @hanslaroes van doofpot gedrag. (Bron)(Video)(Video).

Wij schreven reeds eerder een artikel over Edwin de Roy van Zuydewijn (zie link hieronder):

In 2010 werd over Edwin de Roy van Zuydewijn het volgende geschreven:

Acht jaar na de scheiding wacht Edwin de Roy van Zuydewijn nog altijd op alimentatie van zijn ex, prinses Margarita. De Roy van Zuydewijn is het nu zat en wil dat de alimentatiezaak onmiddellijk wordt heropend. 'Het kan niet langer getolereerd worden dat mevrouw vrije doorgang krijgt', zegt hij tegen RTL Nieuws. In 2006 werd de scheiding tussen hem en prinses Margarita officieel vastgesteld. Prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene en prins Carlos, zou 5500 euro per maand aan haar ex hebben moeten betalen. Dat geld heeft De Roy nooit bereikt. De rechter oordeelde tot nu toe dat de prinses geen financiële middelen had om haar ex van een bijdrage te voorzien.

Vele schandalen van het nep koningshuis kwamen reeds naar buiten toe!

De oorzaak hieraan ten grondslag kunt U lezen in de onderstaande artikelen en kunt U beluisteren en bekijken in de onderstaande video's.

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Het huidige leven van prinses Margarita de Bourbon de Parme, de ex van Edwin de Roy van Zuydewijn

Margarita was gedurende haar relatie met Edwin de Roy van Zuydewijn niet vaak te zien bij bijzondere gebeurtenissen in de koninklijke familie. Bij het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander van Oranje-Nassau en Máxima Zorreguieta waren Margarita en haar toenmalige echtgenoot Edwin de Roy van Zuydewijn niet uitgenodigd. Dit was evenmin het geval bij de uitvaart van haar oom prins Claus. Nadat ze haar relatie met De Roy van Zuydewijn had verbroken, werd ze ondanks de perikelen uit het verleden weer door haar familie opgenomen.[1] De eerste gelegenheid was de uitvaart van haar grootmoeder Juliana op 30 maart 2004. Vanaf dat moment was zij weer bij alle bijzondere gelegenheden aanwezig. (Bron).

Is prinses Margarita nu echt gelukkig?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN