Vertaal deze pagina naar:

ER IS EEN BITTERE EINDSTRIJD GAANDE TUSSEN GOED EN KWAAD -- DE SATANISCHE ELITE EN DE OUDE ADEL BEROOFD EN VERMOORD MET SLIMME TRUCS DE NIETSVERMOEDENDE EN VREDELIEVENDE WERELDBEVOLKING.

27-04-2024

Wie gaan er uiteindelijk winnen en wie zijn de werkelijke verliezers?

ER IS EEN BITTERE EINDSTRIJD GAANDE TUSSEN GOED EN KWAAD -- DE SATANISCHE ELITE EN DE OUDE ADEL BEROOFD EN VERMOORD MET SLIMME TRUCS DE NIETSVERMOEDENDE EN VREDELIEVENDE WERELDBEVOLKING.

Waarschuwing voor iedereen!

Wij wilden dit al heel lang schrijven en hebben dat vandaag ook werkelijk gedaan, zoals U dat hier kunt lezen. Het ligt aan de wereldbevolking of er een volgende p(l)andemie gaat komen en er een derde wereldoorlog zal plaatsvinden. Wij kunnen U alleen maar informeren en hiervoor waarschuwen. 

We hebben door onderzoek gemerkt dat we te maken hebben met een zeer domme en zeer angstige Nederlandse bevolking, die kuddegedrag vertoont en bijna niets voor waar aan willen nemen van mensen die het goed met ons voor hebben. Ze gehoorzamen liever braaf aan de (r)overheid. 

De meeste mensen niet in staat om hun eigen boontjes te doppen.

Dan heb je bij voorbaat al verloren.

De enige optie is jezelf te informeren met onze artikelen en andere bewustmakende websites, en de weg bij Uzelf naar binnen te ontdekken. De wonderen zijn de wereld nog lang niet uit. Alleen dan is er een kans dat de p(l)andemie en de derde wereldoorlog afgewend kunnen worden. 

Wanneer dat niet gaat lukken zal menigeen door het stof van de aarde moeten gaan kruipen. Wanneer dat wel gaat lukken kunnen we het paradijs begroeten van voorspoed en overvloed. 

Het is wat het is... 

Het is nu aan U / onze lezers!

Wij hebben tot heden gegeven wat we hadden aan kennis, tijd en energie.

Onze koek voor nu is even op, wij wachten graag Uw donatie(s) en/of Uw lidmaatschap af.

https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media/

Zodat wij weer kracht kunnen putten om verder te gaan met waar wij zijn gebleven. Om U te kunnen informeren over De Nieuwe Wereld 🍀 die op ons ligt te wachten.

Onze kachel moet ook blijven branden, we hopen dat U daar begrip voor heeft.

Hartelijk dank voor Uw financiële ondersteuning!

We hebben het echt hard nodig om onze doelen te bereiken voor de bevolking.

Iedere euro is welkom bij ons, U kunt eventueel ook anoniem doneren.

Onze doneeractie: https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media

ONZE LAATSTE ARTIKELEN

Alle 150 + 75 leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal zijn verantwoordelijk voor de moord op Pim Fortuyn, Julius Vischjager, Pamela Hemelrijk, Annelies en Jos van Rooij en ontelbare andere mensen, omdat zij geen uitvoering hebben gegeven aan de met 148 stemmen voor en 2 stemmen tegen aangenomen motie van GroenLinks Tweede Kamerlid...

BREAKING NEWS!

03-05-2024

Alle ministers in kabinet-Balkenende IV (CDA, PvdA, CU) hebben toegestaan dat het verboden kwikhoudende bestrijdingsmiddel 'Thiomersal' in het Mexicaanse griepvaccin is gebruikt.

Hangt de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 nauw samen met deze door Ad en Annelies van Rooij gedane aangifte d.d. 10 april 2002 bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State?