Vertaal deze pagina naar:

ER KOMEN WERELDWIJDE ZEER GROTE VERANDERINGEN AAN!

15-12-2023

Het is belangrijk voor iedereen dat we nu toe gaan werken naar Wereldvrede.

De tijd is aangebroken voor Wereldvrede!

Stop de oorlogen en gooi het roer om in onze wereld.

Paus Franciscus is vanaf 15 december 2023 de "Plaatsbekleder van Jezus Christus op Aarde".

Dit betekent dat zijn beslissing een beslissing van Jezus Christus is.

JEZUS CHRISTUS DE ENIGGEBOREN ZOON VAN GOD HEEFT BESLIST DAT VANAF 15 DECEMBER 2023 IN ALLE LANDEN VAN DE WERELD DE "TIEN GEBODEN VAN GOD" DE GRONDWET IS EN TOT IN DE EEUWIGHEID DE GRONDWET ZAL BLIJVEN.

De hele wereld staat aan de vooravond van de grootste onthullingen aller tijden.

Echter zijn er volgens geluiden in onze samenleving nog een aantal zeer grote issues op te ruimen vanuit het heden en het verleden. Namelijk het slavenverleden van de kleurlingen, diegene die werkelijk de kroon mag dragen in onze wereld en het bankensysteem van de oude bankiersfamilies wat gaat klappen.

Binnenkort grote onthullingen: https://qofficial.net/password


Het QFS systeem heeft inmiddels het geldsysteem wereldwijd overgenomen.

De geldstromen en alle transacties worden al langere tijd gelogd. De dollar, de pond en de euro zullen binnenkort geen enkele waarde meer hebben. Vele nieuwswebsites die het goed voor hebben met de wereldbevolking hebben reeds lange tijd hiervoor gewaarschuwd en om ons voor te bereiden.

Emergency Broadcast System (EBS)

EBS staat op het punt de staat van beleg te activeren: Noodomroepsysteem (EBS) klaar om de staat van beleg te activeren! | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

Middels het EBS (Emergency Broadcast System) zal de wereldbevolking worden geïnformeerd.

De wereld zoals wij die kennen staat aan de vooravond van een transformatie die zo diepgaand is dat deze de structuur van onze samenleving zal herschrijven. Dit is niet zomaar een nieuwsverhaal; dit is de openbaring van je leven. Het plan, zorgvuldig georkestreerd en in het volle zicht verborgen, staat op het punt zich te ontvouwen. Het omvat het Emergency Broadcast System (EBS), de staat van beleg, de Global Economic Security and Reformation Act (GESARA) en nog veel meer.

Laten we het eerst hebben over de EBS en de staat van beleg. De EBS, waarvan lang werd gedacht dat het een instrument was voor nationale noodsituaties, zal een cruciale rol spelen in dit grootse plan. Er wordt verwacht dat dit het belangrijkste kanaal zal zijn voor het aankondigen van grote veranderingen, mogelijk inclusief de implementatie van de staat van beleg. Dit is geen oefening of louter speculatie; dit is een berekende zet in een schaakspel dat al tientallen jaren in de schaduw wordt gespeeld.

GESARA

Dan komt de GESARA-aankondiging, een moment dat het begin van een nieuw tijdperk zal markeren. GESARA is niet alleen een beleidsverandering; het is een complete herziening van het mondiale financiële systeem. Het gaat over het rechtzetten van eeuwen van financieel onrecht en het teruggeven van de macht aan het volk. De Deep State Cabal, die de rijkdom en hulpbronnen van de wereld controleert, staat op het punt onttroond te worden. Dit is geen reddingsoperatie of een aalmoes; het is gerechtigheid.

Bron: https://t.me/RinusVerhagen/19869

Het is over en uit met de banken!

De banken gaan klappen, of zijn al geklapt tijdens het schrijven van dit artikel. Ze hebben geen geld meer. Het is de grote vraag of de uitkeringen van deze maand nog uitbetaald zullen gaan worden. Wanneer dat niet het geval is zullen miljoenen mensen de straat op gaan. Dat is wat ze willen voorkomen door het tijdig afkondigen van een zogenaamde pandemie. Aan alles is gedacht en ook om zelf de dans te ontspringen.

Echter iedereen is gelogd en gezien, niemand ontkomt zijn straf of lot van God.

https://qofficial.net/password

Banken zijn nu in grote paniek!

Een kijkje achter de schermen van de banken, die zelf de grootste criminelen en witwassers zijn.

De illegale Bataafse Republiek (VOC)

Wie zijn nu de grootste criminelen, drugshandelaars, witwassers, kortom de maffia?

In vroegere tijden heeft de VOC, de illegale Bataafse Republiek, de oorspronkelijke bewoners uit Europa verscheept naar andere eilanden en landen in de wereld en de kleurlingen als slaaf verhandeld en vele inheemse volkeren gedood. Dit zijn ze niet vergeten. Integendeel, zij hebben gewacht op dit moment: X. 

De blanken zijn in de VOC tijd op grote schaal begonnen met handel in specerijen, mensenhandel, kinderhandel, drugshandel, wapenhandel en hebben zichzelf middels de Verenigde Naties uitgeroepen tot heersers van de hele wereld, behalve van Vaticaanstad en Palestina. Later zijn ze begonnen met foetushandel, orgaanhandel en drugslabs in ziekenhuizen, zonder dat de bevolking het doorhad. vele artsen zijn hiervoor verantwoordelijk, ook voor de uitvoering van ziekmakende vaccinaties.

De (r)overheid is de maffia achter de schermen die Uw geld en kinderen rooft.

Zij worden hierin ondersteund door de politie, ME, de geheime dienst etc.

Er mag geen pandemie worden afgekondigd!

De huidige machthebbers achter de schermen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk Maurits von Lippe-Bielefeld Van Vollehoven, proberen nu hun huid te gaan redden door het afkondigen van een zogenaamde pandemie middels de WHO. Dit is reeds langere tijd in voorbereiding. Zij denken daar de nog steeds de macht voor te hebben. De pandemie en dat de ziekenhuizen vol liggen is natuurlijk allemaal gelogen. Het is hun enige redmiddel om de dans te gaan ontspringen en de toorn van God te ontlopen.

Misschien is het voor sommigen wel verstandig om binnen te blijven, maak zelf goede keuzes.

Echter verstoppen kan niemand zich, wees je daarvan bewust.

Heilige oorlog

De kleurlingen zijn van plan om de blanken te verjagen van al hun vroegere geboortegronden. De vroegere bewoners van Nederland waren kleurlingen. Er is een enorme haat tegen de blanken en dat is logisch, wanneer je vroeger van je land bent verdreven en zelfs gedood. Al langere tijd staat de Heilige oorlog voor de deur. Het is te hopen dat we we massaal tijdig tot inkeer gaan komen en gaan kijken hoe wij dit grote probleem vanuit het verleden gezamenlijk op kunnen gaan lossen. Uiteindelijk zijn we allemaal slachtoffers van wat er is gebeurd in het verleden. 

Slachtoffers werden de nieuwe daders van nu, weet en besef dat...

Wereldvrede

Ad van Rooij heeft de oplossing voor Wereldvrede reeds aangeboden. Wanneer Paus Franciscus de poort van Tongeren in België heeft geopend is iedereen een soeverein mens. Daarna kan een ieder z'n eigen familiewonden gaan likken en kunnen we gezamenlijk toe gaan werken naar Wereldvrede.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN