Vertaal deze pagina naar:

JEZUS CHRISTUS OPENT PRECIES OP TIJD DE POORT VAN DE ROMEINSE STAD TONGEREN, DEZE POORT IS ZEER SMAL!

14-12-2023
Romeinse poort in Tongeren, (de oudste stad van België)
Romeinse poort in Tongeren, (de oudste stad van België)

Er is namelijk maar één Soevereine Staat binnen de Verenigde Naties (België) en zelfs het Vaticaanstad is niet Soeverein maar is juist uitgesloten van de wereld omdat het niet zit verbonden aan de Verenigde Naties.

Ondertussen gebeuren er opmerkelijke veranderingen in Vaticaanstad, waar paus Franciscus is verbannen.

Paus Franciscus heeft aangekondigd dat hij begraven wil worden in de Basilica di Santa Maria Maggiore in Rome. Daarmee breekt hij met de traditie van de pauselijke begraafplaats in de crypte van de Sint-Pietersbasiliek. Ook de ellenlange uitvaartplechtigheid gaat op de schop.

Paus Franciscus in 2021
Paus Franciscus in 2021

Paus Franciscus wil niet in de Sint-Pieter begraven worden. Zijn graf staat al klaar in de Santa Maria Maggiore. Maar voor hij sterft of aftreedt, wil hij België bezoeken en mogelijk twee andere reizen maken.

Bron: https://www.nd.nl/geloof/katholiek/1204412/paus-wil-niet-in-de-sint-pieter-begraven-worden-maar-wel-in-d#closemodal

Afgelopen 8 december bracht paus Franciscus opnieuw een bezoek aan de Santa Maria Maggiore in Rome. Nu laat hij weten dat hij in die vijfde eeuwse basiliek begraven zal worden.
Afgelopen 8 december bracht paus Franciscus opnieuw een bezoek aan de Santa Maria Maggiore in Rome. Nu laat hij weten dat hij in die vijfde eeuwse basiliek begraven zal worden.

Paus Franciscus heeft aangekondigd dat hij begraven wil worden in de Basilica di Santa Maria Maggiore in Rome.

Daarmee breekt de huidige paus met de traditie van de pauselijke begraafplaats in de crypte van de Sint-Pietersbasiliek. Ook de ellenlange uitvaartplechtigheid gaat op de schop. De meeste pausen zijn in de crypte onder de Sint-Pietersbasiliek begraven, maar paus Franciscus wil in de basiliek van Santa Maria Maggiore in Rome ter aarde besteld worden. 

Dat gaf te kennen in een interview op de Mexicaanse televisie. Hij doet dat uit toewijding aan de heilige maagd Maria, de patroonheilige van de basiliek. Het is een van de eerste kerken die aan Maria gewijd werden, en voor en na elke buitenlandse reis gaat hij er bidden.

Het is van 1903 geleden dat een paus buiten de muren van het Vaticaan zal worden begraven. En dat is niet de enige traditie die op de schop gaat. Ook het langgerekte begrafenisritueel moet verdwijnen. Daarvoor sloeg hij de handen ineen met de ceremoniemeester van het Vaticaan, aartsbisschop Diego Ravelli. Ze hebben bekeken hoe het uitvaartritueel eenvoudiger kan.

De 266ste paus is al langer vermaard om zijn sobere flair. Sinds zijn verkiezing in 2013 heeft Franciscus de karmozijnrode, met bont afgezette mozzetta, of cape, niet gedragen. Ook het gouden kruis blijft in de schuif. In plaats daarvan draagt hij een verbleekt, verzilverd kruis dat hij al gebruikte als aartsbisschop van Buenos Aires. Ook de pluche rode 'visschoenen' van zijn voorgangers wil de paus niet aan. Hij heeft zijn eigen eenvoudige, zwarte schoenen gehouden, en zijn horloge is van plastiek.

Lees verder in De Standaard: https://www.standaard.be/cnt/dmf20231214_95135864

Neem een kijkje in de oude Romeinse stad Tongeren met de smalle poort (video)

MET DE HULP VAN DE "ALVADER" (GOD) LAAT ARTHUR VANDERPOORTEN IN 2024 ZIJN KLEINZOON BURGEMEESTER PATRICK DEWAEL DE POORT VAN DE ROMEINSE STAD TONGEREN OPENEN OM PAUS FRANCISCUS TOE TE LATEN TOT HET RIJK VAN GOD ALS TWEEDE PAUS NA APOSTEL PETRUS ALS PLAATSBEKLEDER VAN JEZUS CHRISTUS.

Lees het onderstaande artikel over het pauselijke bezoek aan België in 2024:

https://www.hln.be/binnenland/hoog-bezoek-volgend-jaar-paus-komt-naar-belgie~a7f8d0f8/

"Hoog bezoek volgend jaar: paus komt naar België"

Paus Franciscus heeft het voornemen om in 2024 een bezoek aan België te brengen.

Dat heeft hij woensdag zelf bekendgemaakt tijdens een interview en wordt ook bevestigd door de officiële nieuwswebsite 'Vatican News'. Lees in de onderstaande link meer hierover.

Paus Franciscus zal ook internationale reizen blijven maken, "als het niet te ver", zei hij. Vervolgens lichtte Franciscus een tipje van de sluier op over zijn agenda van volgend jaar: hij liet weten dat hij al één bevestigde reis in 2024 heeft, meer bepaald naar... België. Hij zou mogelijks ook Polynesië en zijn thuisland Argentinië bezoeken, maar dat staat nog niet vast.

Lees het onderstaande artikel, de deeplinks en ook de onderstaande informatie:

BELGIË GAAT ALS BAAS VAN EUROPA HET GODDELIJK LICHT ZIEN EN DE VAN DE ALVADER VERKREGEN OPLOSSING MET OPEN ARMEN ONTVANGEN EN BINNEN EUROPA EN VANUIT EUROPA IN ALLE WERELDLANDEN DOORVOEREN!

België wordt de baas van Europa, maar de weg naar het compromis lijken we kwijt te zijn.

Lees dit artikel: https://www.standaard.be/cnt/dmf20231211_96633936

Doordat politici in België steeds meer in de greep komen van profilering en polarisering, dreigen ze de zin voor compromis te verliezen. Nochtans is het die kwaliteit die ons land nodig heeft voor een geslaagd Europees voorzitterschap, meent Hendrik Vos.

AD VAN ROOIJ VROEG ZICH OP 11 DECEMBER 2023 HET VOLGENDE AF: "WANNEER GAAN DE (CHRISTELIJKE) POLITIEKE PARTIJEN HET GODDELIJK LICHT ZIEN EN DE VAN DE ALVADER VERKREGEN OPLOSSING MET OPEN ARMEN ONTVANGEN EN DOORVOEREN?"

Ad van Rooij vraagt zich vandaag, (12 december 2023), nog steeds het volgende af: 

"Wanneer gaan de (christelijke) politieke partijen het Goddelijk licht zien en de van de Alvader verkregen oplossing met open armen ontvangen en doorvoeren?"

Russische buitenlandminister waarschuwt: westerse "500 jaar durende dominantie van de wereld" loopt ten einde!

In het laatste Nieuws: 

"Russische buitenlandminister waarschuwt: westerse "500 jaar durende dominantie van de wereld" loopt ten einde".

https://www.hln.be/buitenland/russische-buitenlandminister-waarschuwt-westerse-500-jaar-durende-dominantie-van-de-wereld-loopt-ten-einde~ab5bd99d/

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, die door het Verenigd Koninkrijk en de EU werd gesanctioneerd, beweert dat Rusland sterker is geworden door het conflict in Oekraïne, "net zoals het sterker is geworden door het verslaan van Hitler en Napoleon", klonk het. De minister sprak ook over de "hybride oorlog" die het Westen volgens hem tegen Rusland voert en zei dat de westerse "500 jaar durende dominantie" stilaan ten einde loopt.

Ad van Rooij
Ad van Rooij

Ad van Rooij meldde vandaag (maandag 11 december 2023) het volgende aan onze redactie:

"DE VAN DE ALVADER VERKREGEN OPLOSSING WORDT DOODGEZWEGEN OOK DOOR MIJN EIGEN CHRISTELIJKE PARTIJ CD&V"

Betreffende 500 jaar zijn de 500 jaar vanaf de VOC -tijd (Betaafse Republiek) vanaf 1609,
lees deze links en deeplinks:

Lees ook:

Lees ook deze link, waarin staat geschreven:

DE EERSTE WERELDOORLOG IS VANAF 10 NOVEMBER 1918 VANUIT 't STICHT UTRECHT EN 't OVERSTICHT DOOR DE OPVOLGENDE KONINGEN EN VAN PRUISEN EN KEIZERS VAN HET HERSTELDE HEILIGE ROOMSE RIJK VOORTGEZET: WILHELM II (10-11-1918 TOT 04-06-1941), BERNHARD VAN LIPPE-BIESTERFELD (04-06-1941 TOT 26-05-1998) EN MAURITS VAN LIPPE-BIESTERFELD-VAN VOLLENHOVEN (26-05-1998 TOT HEDEN).

(10 november 1918 – heden): De Eerste Wereldoorlog is vanaf 10 november 1918 tot heden (105 jaar lang) vanuit het herstelde Heilige Roomse Rijk vanuit het 't Sticht Utrecht (grofweg de provincie Utrecht) en 't Oversticht (thans Overijssel, Drenthe en de Stad Groningen) blijven voortduren, onder aansturing van de Duitse keizer en koning Wilhelm II van Pruisen (van 10 november 1918 tot 4 juni 1941), opgevolgd door prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld (van 4 juni 1941 tot 26 mei 1998), opgevolgd door prins Maurits van Lippe-Biesterfeld-Van Vollenhoven (van 26 mei 1998 tot heden). Ook de Russische invasie van Oekraïne (2022-heden) en het huidige Israëlisch-Palestijnse conflict van 2023 (7 oktober 2023 -heden) zijn hiervan het gevolg. Voor feitelijke en wettelijke onderbouwing lees hieronder de "Goddelijke Waarheid over Prins Bernhard" (Lees ook HIER) in De Nieuwe Media.

Het gevolg daarvan is onder meer de vernietiging van de gehele mensheid op aarde, lees hier:

Voor de oplossing van het Westen en de redding van de mensheid op aarde, lees met name deze link:

Hoe lang blijft het Westen deze van de Alvader verkregen oplossing nog DOODZWIJGEN ??

Gaan de Twee-eenheid Fleur Agema en Geert Wilders dit DOODZWIJGEN doorbreken ??

"Twee-Eenheid" Fleur Agema en Geert Wilders.
"Twee-Eenheid" Fleur Agema en Geert Wilders.

Lees hieronder de twee artikelen:

Wordt dit de opening van de poort door Belgisch politicus Patrick Dewael?

Lees daarvoor de feitelijke en wettelijke inhoud van de volgende hieronder ingelaste link met foto en aanhef, welke de Vlaamse Christelijke politieke partij cd&v / EVP door haar stemgerechtigd lid A.M.L. (Ad) van Rooij (cd&v-registratienummer: 17-00013-38) met de hulp van hoofdredacteur Dienie Kars op De Nieuwe Media (website: https://www.de-nieuwe-media.nl/) heeft laten plaatsen. Met nadruk wijs ik erop om de volledige inhoud (ook de inhoud van bijbehorende deeplinks, foto's met tekst, video's en tv-uitzendingen) hierbij als herhaald en ingelast te beschouwen.

VANUIT HET "GODDELIJKE LICHT" OPENEN PAUS FRANCISCUS EN BURGEMEESTER PATRICK DEWAEL DE POORT VAN DE ROMEINSE STAD TONGEREN VOOR JEZUS CHRISTUS

MET DE HULP VAN DE "ALVADER" (GOD) LAAT ARTHUR VANDERPOORTEN ZIJN KLEINZOON BURGEMEESTER PATRICK DEWAEL DE POORT VAN DE ROMEINSE STAD TONGEREN OPENEN OM PAUS FRANCISCUS TOE TE LATEN TOT HET RIJK VAN GOD ALS TWEEDE PAUS NA APOSTEL PETRUS ALS PLAATSBEKLEDER VAN JEZUS CHRISTUS

De sleutel naar Wereldvrede ligt vanuit België in handen van de "Twee Eenheid" Fleur Agema en Geert Wilders.

Zaterdag 11 november 2023

12 jaar na de aankondiging op 11 november 2011

BURGEMEESTER PATRICK DEWAEL VAN TONGEREN HEEFT MET DE HULP VAN DE "ALVADER" (GOD) IN OPDRACHT VAN ZIJN GROOTVADER ARTHUR VANDERPOORTEN BELGIË BEVRIJDT DOOR UITVOERING TE GEVEN AAN HET POLITIEKE TESTAMENT VAN 25 JANUARI 1944 VAN KONING LEOPOLD III. DAARMEE IS EEN EINDE GEKOMEN AAN DE RUIM 109 LANG VOORTDURENDE EERSTE WERELDOORLOG (28 JULI 1914 – HEDEN)

Burgemeester Patrick Dewael van Tongeren heeft daarmee na ruim 109 jaar -- op Bevrijdingsdag 11 november 2023 -- weten te bewerkstelligen dat de Brabançonne (ook vanuit Nederland) weer uit volle borst kan worden gezongen.

(LUISTER EN ZING MEE).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN