Vertaal deze pagina naar:

FRANK HOUBEN GRONDLEGGER VAN HET WERELDWIJDE ECO-TERRORISME!

24-10-2023
Frank Houben
Frank Houben

Ons inziens is Frank Houben de grondlegger voor het wereldwijde eco-terrorisme!

Er komen steeds meer grote schandalen naar buiten toe, in het land wat tot heden Nederland wordt genoemd.

Voormalig CDA-burgemeester van Luyksgestel mr. F.J.M. (Frank) Houben (zie foto hierboven) is ons inziens de grondlegger voor dit wereldwijde eco-terrorisme

Het is allemaal begonnen op 25 september 1975. Houthandelaar Carl Tissen mocht van burgemeester Frank Houben in het buitengebied van Luyksgestel een houtconserveringsinrichting bouwen onder de strikte voorwaarden dat uitsluitend wolmanzouten gebruikt mochten worden. Om te voorkomen dat geen ander houtverduurzamingsmiddel werd gebruikt moest houthandelaar Tissen van burgemeester Houben een verklaring tekenen dat hij fl. 1000,- aan de gemeente Luyksgestel zou moeten betalen voor elke dag dat hij een ander conserveringsmiddel gebruikt. 

Het wettelijke bewijs daarvan vindt u hieronder ingelast (LEES HIER). 

Bron tekst: blz. 30 van de onderstaande PDF.

Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal.
Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal.

"Alarm... U wordt vergiftigd"

Op donderdag 18 december 2008 vond in restaurant 't Leeuwke te St. Oedenrode de boekpresentatie plaats van Ine's nieuwste boek: Alarm....u wordt vergiftigd. Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal, nam het boek uit handen van Ine in ontvangst. De presentatie werd georganiseerd door het Platform Herstel Rechtsorde (afdeling Zuid) en omlijst met een drietal presentaties. De avond werd aan elkaar gepraat door Wieteke van Dort.

Bekijk ook de onderstaande 9 video's


Geschreven met de hulp van Jezus Christus vanuit het Ecologisch Kennis Centrum B.V. door A.M.L. (Ad) van Rooij.

De Nederlandse geschiedenis vanaf de oprichting van de Verenigde Oost-Indische Compagnie op 20 maart 1602 tot op heden 21 oktober 2023 in 118 pagina's geschreven tekst met foto's, links, deeplinks en video's (TV-uitzendingen) aan feitelijke en wettelijke onderbouwing staat in de onderstaande link (PDF).

Micha Kat zit ten onrechte in de gevangenis!

Deze Nederlandse geschiedenis bevat zoveel inhoudelijke informatie, waaruit blijkt dat onderzoeksjournalist Micha Kat ten onrechte in de gevangenis zit, dat onze Waarheidskrant de Nieuwe Media heeft besloten om daaruit vele nieuwe artikelen te putten en daarmee net zolang zal doorgaan tot dat Micha Kat (die evenals Willem Oltmans, de familie Ad van Rooij, de familie Ruud Rietveld en vele anderen zijn geslachtofferd door Prins Bernhard) wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

ONZE EERDERE ARTIKELEN OVER DE ILLEGALE BATAAFSE REPUBLIEK 

'S-WERELDS GROOTSTE CRIMINELE ORGANISATIE ALLER TIJDE!