Vertaal deze pagina naar:

HET DEFINITIEF NEERHALEN VAN "THE GEORGIA GUIDESTONES" NA EEN EERDERE VERNIELING DOOR EEN EXPLOSIE OP 6 JULI 2022

01-02-2024

De zes granieten platen vormden meer dan veertig jaar een opvallende verschijning in een open veld in Elbert County en trokken veel bezoekers. 

De Georgia Guidestones waren grote granieten zuilen die van 1980 tot 2022 op een heuvel in Elbert County in de Amerikaanse staat Georgia stonden. Soms werden ze een "Amerikaans Stonehenge" genoemd. Op de zuilen stonden in twaalf talen boodschappen aan toekomstige generaties.

"Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken",  "Vermijd kleinzielige wetten en nutteloze ambtenaren" en "Breng persoonlijke rechten en sociale plichten met elkaar in evenwicht"  zijn er drie van. De aard van het monument, de geheimzinnigheid rond het ontstaan en de ingegraveerde teksten hebben geleid tot allerlei speculaties en samenzweringstheorieën. 

Een Amerikaanse activist, Mark Dice, schrijver van het boek 'The Resistance Manifesto', bracht het in verband met een geheim genootschap rond Lucifer, dat uit is op een Nieuwe Wereldorde, waarin de wereldbevolking is gedecimeerd. De Guidestones zouden dan de Tien Geboden van deze wereldorde zijn.

Zie de afbeelding hieronder van de Tien Geboden van deze wereldorde.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

10 Geboden GEORGIA GUIDESTONES

ZIE HIERONDER DE VIDEO VAN HET DEFINITIEF NEERHALEN VAN THE GEORGIA GUIDESTONES NA EEN EERDERE VERNIELING DOOR EEN EXPLOSIE OP 6 JULI 2022

VANAF 1 JANUARI 2024 IS DE WERELDVREDE INGELUID EN DIENEN DE "TIEN GEBODEN VAN GOD" ALS DE ENIGE GRONDWET IN ALLE LANDEN VAN DE WERELD TE WORDEN NAGELEEFD TOT IN DE EEUWIGHEID.

Het is paus Franciscus die met de hulp van de Alvader (God) als "Plaatsbekleder van Jezus Christus op Aarde" het hoogste wereldlijk gezag van de Rooms-Katholieke kerk in alle 193 landen van de Verenigde Naties (als ook in alle overige landen in de wereld) vanaf 15 december 2023 heeft teruggenomen.

Dit betekent dat daarmee de "Tien geboden van God" vanaf 15 december 2023 als "Goddelijke Grondwet" in alle landen van de wereld van kracht is en in de eeuwigheid van kracht zal blijven.

In 1528 verkocht bisschop Hendrik van Beieren 't Oversticht (thans Overijssel, Drenthe en de Stad Groningen met daaronder de grote gasvoorraden) aan Keizer Karel V van het Heilige Roomse Rijk.

Is dit nu in het bezit van de familie van Vollenhoven?

DE OMMEKEER IN ONZE WERELD

Geen enkele wet is rechtsgeldig in onze wereld, behalve de "Tien Geboden van God".

Het is nu aan de wereldbevolking zelf om het roer om te gooien in onze wereld, naar een wereld van liefde en respect voor alles wat leeft. Vanaf 15 december 2023 gelden de "Tien Geboden van God" in onze wereld en vanaf 1 januari 2024 zijn de "Tien Geboden van God" in alle landen van de wereld ingeluid.

Wat moet er nu nog meer gebeuren zodat de wereldbevolking opstaan tegen hun onderdrukkers?

Het is nu aan de bevolking om te gaan ontwaken in de wereld waarin we leven.

Het piept en kraakt in Duitsland!

Dit is een historische toespraak van Alice Weidel. Het piept en het kraakt in Duitsland. Zij benoemt perfect het falen van de huidige regering," reageert journalist Eric van de Beek.

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans voegt toe: "Wat een pijnlijk herkenbare speech […] van de meest begenadigde spreekster van Duitsland."

"Weidel gaat helemaal los," schrijft onderzoeksjournalist Marc van der Vegt. "De leugens die over AfD worden verspreid via de media met belastinggeld, de opzettelijke naming en shaming van de AfD en haar leden, leggen de wanhoop van deze regering bloot."

Bron: https://www.ninefornews.nl/bekijk-deze-historische-toespraak-van-afd-leider-alice-weidel-ze-gaat-helemaal-los/

Bekijk en beluister de onderstaande video.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN