Vertaal deze pagina naar:

HOE HET MOGELIJK IS DAT HET WEF IN DE NEDERLANDSE POLITIEK IS VERWEVEN EN DE INVLOED VAN BLACKROCK IN DE EUROPESE POLITIEK

25-12-2022

Sinds wanneer is het WEF actief geworden in Nederland?

Update 13 maart 2024

Wij deden eind 2022 onderzoek en stuitten toen reeds op de onderstaande informatie:

In 1987 startte het eerste WEF in Davos, waar steeds meer prominenten uit politiek en bedrijfsleven acte de présence gaven. Zo kwamen naast Rutger Bregman tal van Nederlandse politici naar Davos in de afgelopen jaren. De bijdragen van Mark Rutte, Wopke Hoekstra en Sigrid Kaag aan het vormgeven
van de door het WEF voorgestane 'Great Reset' waren, volgens door de FvD Kamerfractie met moeite boven water gehaalde brieven van Schwab, 'critical'.

 Ook maakten in voorgaande jaren Bruno Bruins, Edith Schippers, Lilianne Ploumen, Frans Timmermans en Robbert Dijkgraaf alsmede Groen Links politici Halsema en Klaver hun opwachting. 

Vanaf 26 oktober 2017 was Bruno Bruins minister van voor Medische Zorg en Sport. Tijdens een langdurig debat in de Tweede Kamer over de coronapandemie op 18 maart 2020 kreeg Bruins last van een flauwte, die werd toegeschreven aan oververmoeidheid. Een dag later verleende de koning hem op eigen verzoek eervol ontslag. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bruno_Bruins


Update 13-03-2024:

Voormalig zorgminister Bruno Bruins gaat per 1 mei aan de slag bij afvalverwerker Renewi. Hij wordt daar verantwoordelijk voor de strategische koers van het bedrijf.

Topman Otto de Bont ziet Bruins als iemand met "uitgebreide expertise en frisse perspectieven op het gebied van strategie, duurzaamheid en innovatie".

Bruins was minister voor Medische Zorg in kabinet-Rutte III. In maart 2020 nam hij ontslag om oververmoeidheid, nadat hij eerder onwel was geworden tijdens een debat in de Tweede Kamer. Na die tijd heeft Bruins gewerkt voor het Haagse vervoersbedrijf HTM en de Raad van State. Van 2012 tot 2017 was hij nog bestuursvoorzitter van uitkeringsinstantie UWV.

"Bruno Bruins zal leidinggeven aan de ontwikkeling en uitvoering van Renewi's strategische plannen om te groeien, innovatie te stimuleren, duurzaamheid binnen de eigen operaties en die van klanten te bevorderen én Renewi voorop te stellen in de circulaire economie", meldt het bedrijf bij de bekendmaking van Bruins' aanstelling.

Bron: https://www.limburger.nl/cnt/dmf20240312_95543654


Rutte is een regelmatige gast bij het WEF, net als koningin Maxima.

Maxima is lid van het 'steering comité' van het Digital Currency Governance Consortium, dat kijkt naar de mogelijkheden voor regulering van cryptovaluta als bitcoin en de introductie van digitaal geld in een wereld zonder cash. Ook is Maxima 'steward' van de Board of the WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems, dat wil bouwen aan een bankwezen dat 'more ecient, resilient, inclusive and equitable' is. Dit zijn termen die het WEF vaak gebruikt en die niet bepaald een neutrale lading hebben.

Bron: https://devrijeomroep.nl/de-tentakels-van-het-wef-reiken-tot-ver-in-de-nederlandse-staat/

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen

Welke invloed heeft BlackRock in de Europese Politiek?

De reden dat er geen onderzoek gedaan wordt naar Ursula von der Leyen heeft te maken met BlackRock. De EU-commissie van Ursula von der Leyen sloot een adviescontract met BlackRock. Daarom zit BlackRock en WEF in de Europese politiek. Ook Rutte is een lobbyist van BlackRock.

Bron: https://t.me/maddogholland/49756

Wie is BlackRock en waarom mag het de EU adviseren over milieuregels voor de bankensector?

Het miljardenconcern BlackRock mag een cruciaal adviesrapport opstellen over bindende milieu- en duurzaamheidsregels voor de bankensector. Dat doet wenkbrauwen fronsen, want BlackRock investeerde zelf miljarden in fossiele brandstoffen. 'Het grootste gevaar is dat het de Europese Commissie aanraadt om alle bankenregels vrijwillig te houden zodat de financiële industrie in olie en gas kan blijven investeren zonder op de vingers getikt te worden.'

Larry Fink is een machtig man. In 1988 richtte de Amerikaan het investeringsfonds BlackRock op, dat sindsdien is uitgegroeid tot een financiële grootmacht. Fink was begin jaren tachtig de bedenker van een (destijds) revolutionair financieel product: de verpakte hypotheekobligatie. Hypotheekleningen konden voortaan worden opgekocht, opgeknipt, in complexe financiële pakketten weggestopt en doorverkocht aan institutionele beleggers. Deze, in zulke schuldpakketten verstopte rommelhypotheken, werden uiteindelijk de tijdbom die het financiële systeem in 2008 bijna deed imploderen.

Nog tijdens die financiële crisis kreeg BlackRock de opdracht van de Europese Centrale Bank (ECB), de Europese Commissie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) om de leningenportefeuilles van banken in de Eurozone aan een onderzoek te onderwerpen. Ook nadien mochten financiële experts van het concern meermaals optreden als crisisadviseurs voor het Europese bankwezen.

Fink zelf - inmiddels miljardair - mag regelmatig aanschuiven bij presidenten, dineert met ministers en is een graag geziene gast tijdens het jaarlijkse World Economic Forum in het Zwitserse luxe skioord Davos. Zo rapporteerde hij in de VS direct aan (toenmalig) Amerikaans minister van Financiën Timothy Geithner. Hij zocht huidig president Donald Trump inmiddels ook op in het Witte Huis. In Frankrijk is Fink een graag geziene gast aan het Parijse Élysée. Sinds het aantreden van voormalig bankier Emmanuel Macron als Frans president is de Amerikaanse miljardair al meer dan eens in de presidentiële ambtswoning in Parijs gesignaleerd voor overleg.

Bron: https://www.mo.be/analyse/wie-blackrock-en-waarom-mag-het-de-eu-adviseren-over-bindende-duurzaamheidsregels-voor-de

Waarom willen ze de digitale EURO invoeren?

Ze, (de oude Nazi en illuminati families), willen overstappen op de digitale EURO om alsnog de Nazi Agenda 2030 uit te kunnen rollen, ook wel The Great Reset van het WEF (World Economic Forum) genoemd, onder leiding van Klaus Schwab.

En om zichzelf financieel te redden door invoering van de digitale EURO.

Dit komt omdat alle banken reeds failliet zijn, doordat de FED is uitgeschakeld en het QFS systeem (Quantum Financial System) is ingevoerd. Wanneer iedereen in Europa a.s. maandag 27-12-2022 zijn banktegoed zou opnemen wordt pas merkbaar voor de bevolking wat er werkelijk gaande is in de bankenwereld. Dat de banken niet voldoende cash in huis zullen hebben.

Word Wakker Allen!


Wat is een digitale EURO?

Het wordt ook wel digitaal 'centralebankgeld' genoemd,

CBDC = Central Bank Digital Currency.

Een digitale euro is een elektronische euro. Een wettig betaalmiddel, uitgegeven door de centrale bank. De munt bestaat alleen in elektronische vorm bestaat, dus niet uit munten en bankbiljetten. De digitale euro is er nog niet voor het grote publiek, maar komt wel steeds dichterbij. Een euro die dus alléén maar digitaal bestaat en die wordt uitgegeven door de Europese Centrale Bank (ECB). De centrale banken onderzoeken nu of die publieke digitale euro moet komen. Dus een digitale euro ook voor huishoudens en ondernemers. Niet als vervanging, maar als aanvulling op contant geld ('chartale' euro) dat steeds minder wordt gebruikt. En als aanvulling op het geld op betaal- en spaarrekeningen bij banken.

Bron: https://www.nvb.nl/publieke-digitale-euro/wat-is-een-digitale-euro/

Connect de Dots beste mensen!

Wij reiken U deze informatie graag aan zodat ook U inzicht krijgt in het totale plaatje en wat er werkelijk gaande is achter de schermen in de Nederlandse en Europese politiek en op het wereldtoneel. Ze willen binnenkort overstappen op de digitale EURO om de Nazi Agenda 2030 uit te kunnen voeren. Anders gezegd, depopulatie (reducering) van de wereldbevolking (volkerenmoord/genocide) en 100% controle op elke stap die U gaat en mag zetten in de toekomst.

Dit gaat hen lukken wanneer de bevolking in een diepe coma slaap blijft hangen.

Word Wakker en informeer Uzelf

Doe ook onderzoek en informeer Uzelf en Uw naasten. Zodat we handelen en denken in goede oplossingen voor de bevolking. Die oplossingen zijn er volop. "The Great Awakening" is momenteel volop gaande. Zoek verbinding met gelijkgestemden en ga in gesprek met elkaar. Wij zijn zelf de verandering.

Beluister de onderstaande video over NESARA / GESARA

Club van 100

De Club van 100 zet zich dagelijks in voor De Nieuwe Wereld. De Club van 100 gaan onze humanitaire projecten opstarten en vormgeven in onze wereld - Wij zijn zelf de verandering - Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan - Weet en besef dat. Wil je bij deze Club van 100 horen, de pioniers die met hun gaven, kennis, handvaardigheden en middelen gaan zorgen voor de wederopbouw van onze wereld?
Of wil je ons goede werk (mede)ondersteunen?

Maak vandaag goede keuzes voor de wederopbouw van De Nieuwe Wereld 🍀

Let's go, meer info: https://www.freelifeworld.info/club-van-100

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN