Vertaal deze pagina naar:

IEDERE AARDBEWONER IS EEN SOEVEREIN MENS VAN VLEES EN BLOED

15-11-2023

Diegene die de koning moet spelen in Nederland, Willem-Alexander, kwam hier reeds zelf mee naar buiten toe, dat we allemaal Soeverein zijn!

Alle regeringen en landen zijn bedrijven, die binnen hun eigen bedrijfsstructuur hun eigen regels en wetten maken en functionarissen aanstellen, zoals de ministers, staatssecretaris en zelfs hun eigen koning en keizer. De regels en wetten binnen de bedrijfsstructuur gelden niet voor de soevereine mens van vlees en bloed. Soevereiniteit of souvereiniteit is het recht van een bestuursorgaan om het hoogste gezag uit te oefenen zonder dat verantwoording is verschuldigd aan een ander orgaan. Legitimatie van dit gezag kan vanuit verschillende gezichtspunten benaderd worden, zoals volkssoevereiniteit of godssoevereiniteit.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Soevereiniteit

Het betalen van Belasting is niet verplicht!

De levende mens van vlees en bloed laat zich nog steeds naaien door de Belastingdienst. Het betalen van Belasting voor de soevereine mens is NIET verplicht, doe je ogen open. De (r)overheid is afhankelijk van domme en gehersenspoelde Nederlanders en hun domme en gehersenspoelde huurlingen (politie en deurwaarders) die zij voor hun karretje spannen voor het binnenhalen van hun buit. Voor geld doen mensen veel, dat is duidelijk, ze helpen zelfs mee om hun eigen medemens te beroven wat hen lief is, zelfs hun kinderen. Denk na en kom ook tot inkeer en toon berouw. Kom uit de slachtofferrol en weiger om nog langer een slaaf te zijn van roofridders en parasieten. Lees hier wie de grootste criminelen zijn in de wereld, het zijn de Bataven (VOC).

STEMMEN HEEFT GEEN ENKELE ZIN OP 22 NOVEMBER 2023

HET WORDT BIJBELS DE KOMENDE NOVEMBER DAGEN VAN 2023

Het spraakbericht van hierboven betreft de einddagen van de oude wereld.

NESARA / GESARA: VREDE VOOR DE HELE WERELD!

Meer info: https://www.freelifeworld.info

Dank Sait Cinar voor je wijze woorden!

Beste Lezers en Volgers,

Na 10 jaar betalen nog steeds veel mensen belasting in Nederland Sait Cinar, miljarden euro's verdwenen naar landen als Oekraine en Israel. Je ziet nu zelf wat er allemaal is van gekomen beste mensen:

 OORLOG IN OEKRAINE EN ISRAEL.

Dank Sait Cinar voor je wijze woorden in de onderstaande video's!

Veel mensen hebben jouw eerdere video's waarschijnlijk nog steeds niet gehoord Sait Cinar, of ze hebben het wel gehoord, maar durfden het waarschijnlijk nog steeds niet aan om geen belasting meer te betalen. Daarom is de wereld zoals die is geworden.

Sait Cinar is een Turkse influencer en ondernemer. Hij werd in eerste instantie landelijk bekend door zijn rij-examenbedrijf Altijd Geslaagd. Hiermee haalde hij het nieuws door klanten een 100% slagingspercentage te beloven en dit waar te maken door de antwoorden van examenvragen te geven.

Sait Cinar beweerde tien jaar geleden reeds dat we alle geloven moeten respecteren. Geen enkele moslim stapt op in Nederland. (Kleurlingen zijn bovendien de eerste bewoners van Nederland, veel Nederlanders weten dat niet eens). Voorts zei Cinar dat de (r)overheid je in je kont neukt en riep op om eindelijk ook Wakker te gaan worden. Koop helemaal niets in Nederland, de burgers worden gestraft wanneer ze iets op hun persoonsnaam (NATUURLIJKE PERSOON/DODE ENTITEIT) hebben staan. 

*** Hopelijk schudden wij met dit artikel weer wat mensen Wakker in Nederland. Dan maar een beetje wat grover woordgebruik beste mensen om jullie te prikkelen om ook te gaan ontwaken, want velen mensen slapen nog steeds in Nederland door de enorme hersenspoeling en hun kuddegedrag. 

We moeten massaal Wakker worden in Nederland, informeer jezelf.

De tijd is NU om te gaan ontwaken!

Een nog steeds zeer actuele mening over Mark Rutte en de regering!

Iedereen mag naar huis die meewerkt aan de ondergang van de Nederlandse bevolking.

Tip: Lees het onderstaande artikel als je voor de Duivel, de (r)overheid hebt gewerkt.