Vertaal deze pagina naar:

IS WIM VISSCHER VAN DUTCH DIGGER NEWS EEN VALSE PROFEET?

13-07-2023

Wie is Wim Visscher?

Wij, De Nieuwe Media, doen nog steeds onderzoek naar Wim Visscher en NESARA / GESARA

Wij worden er nog steeds op aangevallen dat we onjuiste informatie verkondigen als zijnde de Waarheid.

Daarom hebben wij een onderzoek opgestart of Wim Visscher de Waarheid spreekt.

Heeft Wim Visscher gelijk over het feit dat GESARA in Brazilië is uitgeroepen?

Er werden onjuiste beelden gebruikt in een video van Wim Visscher (Dutch Digger News). Daarom gingen een aantal mensen ervan uit dat Wim Visscher een valse profeet was, waar in de Bijbel zo voor wordt gewaarschuwd. De oude beelden in de onderstaande video werden als preview gebruikt in een video, om het feit dat GESARA is uitgeroepen in Brazilië te kunnen ondersteunen met positieve geluiden.

Een reactie van een lezer op 12 juli 2023:

"Beste Redactie, Jullie hebben een info weergegeven over Gesara Nesara Brazilië. Dit is niet correct, mijn vriend uit Brazilië zegt hierover het volgende; Hij wil uit Brazilië vertrekken omdat het gouvernement niets doet en de economie kapot is. Van deze TV show is niks waar zegt hij. Dus ik weet het niet maar vreemd is het wel dus als er nu al verkeerde informatie wordt verspreid, dat geeft te denken. Met vriendelijke groeten,"

Een reactie van een lezer op 16 juli 2023:

"Beste, Ik heb jullie post gezien over Wim Visscher van Dutch Digger News, about GESARA in Brazilië. Ik ben Braziliaanse en ik hoor niks hierover van mijn vrienden en/of familie. Ik hoor van een goede vriendin van mij (die weet wat GESARA is) dat wat eigenlijk in Brazilië op dit moment speelt, is een dictatuur: zware censuur van alternatieve media's, politieke gevangenen en zware belastinghervorming (bijv. erfgoedbelasting gaat omhoog tot een punt dat mensen moeten de erfgoed verkopen om de belasting te betalen). Het lijkt dus geen scenario van GESARA te zijn. Ik heb zelfs meer van de video's over de aangegeven GESARA evenement gezien. Dat lijkt erop een spiritueel / evangelist evenement: ik zag mensen met zijn armen omhoog, te zeggen "aleluia" (halleluja)... Dus, ik zelf kan niet geloven dat dat een officiële aankondiging van GESARA in Brazilië was! Met vriendelijke groet,"

Screenshot Dutch Digger News kanaal (zie boven)

Veel volgers deelden enthousiast het bovenstaande beeldmateriaal van Dutch Digger News op hun eigen social media. Later kwam Wim Visscher met een video naar buiten met beelden die reeds in 2002 werden gemaakt volgens onderzoekers, zie de onderstaande video.

VIDEO

Doe ook onderzoek naar Wim Visscher, Dutch Digger News en NESARA / GESARA

U kunt Uw reactie en/of bevindingen zenden aan: 

redactie@de-nieuwe-media.nl

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN