Vertaal deze pagina naar:

MISLEIDER JOHAN REMKES KWAM OP 5 OKTOBER 2022 MET BEVINDINGEN OVER DE ZOGENAAMDE "STIKSTOFCRISIS"

28-11-2023
Johannes Wijnandus (Johan) Remkes (Zuidbroek, 15 juni 1951) is een Nederlands bestuurder en politicus namens de VVD. Hij was waarnemend commissaris van de Koning in Limburg (2021), waarnemend burgemeester van Den Haag (2019-2020) en commissaris van de Koning in Noord-Holland (2010-2018). Daarvoor was hij minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2002-2007), vicepremier (2002-2003) en staatssecretaris van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002). Bron: Wikipedia.
Johannes Wijnandus (Johan) Remkes (Zuidbroek, 15 juni 1951) is een Nederlands bestuurder en politicus namens de VVD. Hij was waarnemend commissaris van de Koning in Limburg (2021), waarnemend burgemeester van Den Haag (2019-2020) en commissaris van de Koning in Noord-Holland (2010-2018). Daarvoor was hij minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2002-2007), vicepremier (2002-2003) en staatssecretaris van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002). Bron: Wikipedia.

Speciaal artikel voor de laatste overgebleven Boeren, Tuinders en Buitenlui en het MKB in Nederland.

Trap er NIET meer in beste boeren, tuinders, buitenlui en ondernemers. Laat jullie NIET meer leiden door psychopaten, narcisten, misdadigers en satanisten in Den Haag. 

Maak ZELF goede keuzes voor nu en in de toekomst!

Neem het heft in eigen handen en wees zelf HEER en MEESTER over jouw eigen kinderen, jouw eigen land, jouw eigen bezittingen en jouw eigen bedrijf, voordat het echt te laat is.

De uitslag van het onderzoek was dat de Boer en het MKB tegelijkertijd gesloopt zouden gaan worden. De plannen zijn om van Nederland een metropol te gaan maken. Het moet de hoofdstad gaan worden van heel de wereld. Daarom moeten de boeren en het MKB verdwijnen in Nederland.

Het heeft ook te maken met nog heel veel andere agenda's, onder andere Agenda 2030.

De agenda die in Den Haag werd opgevolgd was de WEF agenda, waarvan Rutte aan het hoofd staat (zie tasje).

Johan Remkes werd daarom reeds naar voren geschoven. Ondertussen had het kartel kabinet zich ondertussen voorbereid op wat er komen ging.  Met opzet werd het overleg met de Boeren en het MKB met behulp van LTO in slaap gesust. In dat soort organisaties hebben ze zelf hun pionnen geplaatst die voorheen zelf in de Kamer zaten net zoals bij de werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties bijvoorbeeld. 

Maxime Verhagen
Maxime Verhagen

Maxim Verhagen, die toen aan het roer zat, is ook een achterbaks figuur volgens geluiden uit de samenleving.

Op Wikipedia is het volgende te lezen over Maxim Verhagen:

Maxime Jacques Marcel Verhagen (Maastricht, 14 september 1956) is een Nederlands voormalig politicus en bestuurder. Hij was van 22 februari 2007 tot 14 oktober 2010 minister van Buitenlandse Zaken namens het CDA in het kabinet-Balkenende IV en van 14 oktober 2010 tot 5 november 2012 minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en tevens vicepremier in het kabinet-Rutte I.

In 2021 publiceerde de Volkskrant over een integriteitsaffaire waarbij Maxime Verhagen betrokken was. Verhagen had zich door de Provincie Limburg laten betalen om als 'ambassadeur' gesprekken te voeren met industriebedrijf VDL, terwijl Verhagen tegelijkertijd op de loonlijst van VDL stond als adviseur. Hierop werd Verhagen ontslagen door de Provincie Limburg. (Bron).

De Boeren hadden hun poot stijf moeten houden!

Boeren en MKB-ers konden indertijd (oktober 2022) hun hart vasthouden, want wat Remkes hen ging vertellen daar zouden de tranen van in je ogen gaan schieten. Zij hebben een plan van hogerhand en moesten dat gaan uitvoeren in Nederland. Jullie boeren hadden nooit moeten stoppen met jullie acties en jullie boeren hadden jullie poot stijf moeten houden. Jullie voorman heeft zeer waarschijnlijk een grote zak met geld gekregen om jullie te laten stoppen met jullie acties. Ja, jullie lezen het goed. Dat weten de meeste boeren waarschijnlijk niet. Met geld zijn veel mensen om te kopen. Wanneer ze een hoge prijs bieden verkopen jullie boeren straks ook jullie land. Zo simpel is het. Zij, de bedrijven en multinationals achter de lobbyisten, hebben veel geld tot hun beschikking. Hun bedrijven hebben mega veel winsten gemaakt in de coronatijd, wat bovendien een nep pandemie (hoax) was. Waar jullie ziek van werden was van de COVID-19 vaccinaties en van de 5G-straling. Die 5G masten die in het hele land zijn geplaatst, daarvan kregen veel mensen longproblemen. Kleine ontstekinkjes in de longen, wat de inademing bemoeilijkte, ofwel longontsteking. Wees nogmaals gewaarschuwd over de 5G masten in jullie eigen woon- en werkomgeving en het gevaar van COVID-19 vaccinaties.

Wat er met de demonstraties gebeurde in Nederland

Ondertussen hadden ze hun mannetjes (politie, ME en romeo's) klaar gedrild die de boeren, truckers en MKB-ers moesten gaan tegenhouden, omdat ze toen al wisten dat ze woest gingen worden met wat Remkes hen straks aan advies zou gaan uitbrengen. Het voorproefje hierin werd reeds met Prinsjesdag op 20 september 2022 gezien, waarbij alles en iedereen klem werd gezet. Boeren, truckers, hoteleigenaars en MKB-ers werden reeds hiervoor gewaarschuwd.

Het antwoord van de boeren was: We moeten afwachten, maar ondertussen zag je de vuile smeerlappen in Den Haag het land naar de filistijnen helpen. En nog steeds willen de Boeren en het MKB die plank niet voor hun kop weghalen en daarom is er nu bijna een eind gekomen aan het zagen van de poten onder de stoelen van de Boer, het MKB, maar ook de Horeca in het algemeen, slagers, groenteboeren, bakkers en drankwinkels. De kleinere winkels verdwijnen steeds meer uit onze winkelstraten.

Geef je die ene vinger dan grijpen ze je hele hand en nemen dus jouw boterham, jouw bedrijf, jouw inkomsten, jouw kinderen, jouw opvolgers, jouw integriteit en zelfstandigheid af en wat ben je dan nog? Niet meer dan een loophond, een werkslaaf van de staat toch? Triest, heel triest dit allemaal.

Is het al veel te laat voor pek en veren?

De WEF trein dendert door; Remkes kwam op 5 oktober 2022 met bevindingen over de stikstofcrisis naar aanleiding van de gesprekken die hij had gevoerd over de aanpak van het zogenaamde stikstofprobleem. Dat liet een woordvoerder weten. Het oordeel van Remkes was belangrijk voor het kabinet, omdat het stikstofbeleid er voor een groot deel op werd gebaseerd. De oud-minister werd aangesteld als gespreksleider tussen het kabinet en verschillende organisaties, waaronder belangenbehartigers van boeren. Hij voerde enkele weken daarvoor diverse gesprekken op verschillende plekken in Nederland. Aanvankelijk wilden veel boerenorganisaties niet aanschuiven omdat ze de voorgestelde beperkingen ongefundeerd vonden. In het regeerakkoord werd afgesproken dat uitstoot van stikstof in 2030 met de helft teruggebracht moest zijn wat veel boerenbedrijven de kop ging kosten. Uiteindelijk besloten de boeren toch deel te nemen aan de gesprekken. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Remkes in de tweede helft van september (2022) met zijn bevindingen zou komen, maar dat werd uitgesteld tot 5 oktober 2022. Ook werd de kabinetsbrief met maatregelen om de boeren perspectief te bieden uitgesteld, omdat het kabinet op Remkes wilde wachten.

Bron: https://nos.nl/artikel/2445593-remkes-komt-5-oktober-met-bevindingen-over-stikstofcrisis

OPDAT WIJ NIET VERGETEN: EEN NEDERLANDSE BOER BIJ DE TWEEDE KAMER DIE IN DE ZOMER VAN 2022 HELEMAAL TEN EINDE RAAD WAS VANWEGE DE VELE ABSURDE MAATREGELEN IN NEDERLAND.

Bewering Greenpeace-oprichter:

'Klimaatverandering is gebaseerd op leugens'.

Daar kunt U het voor nu even mee doen.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN