Vertaal deze pagina naar:

DE OFFICIELE AANKONDIGING VAN GESARA WERELWIJD

22-04-2024

De Nieuwe Wereld komt eraan 🍀

Wat komt er aan? Staat van beleg en EBS-activering op handen, GESARA herstelt de mondiale rijkdom, medische bedden genezen alle ziekten, de 5D-verschuiving begint, Deep State staat voor de ultieme nederlaag.

GESARA is een complete herziening van het mondiale financiële systeem. 

Het gaat over het rechtzetten van eeuwen van financieel onrecht en het teruggeven van de macht aan het volk. De Deep State Cabal, die de rijkdom en hulpbronnen van de wereld controleert, staat op het punt onttroond te worden. Lees verder: https://gazetteller.com/what-is-coming-emergency-broadcast-system-to-activate-martial-law-gesara-announced-and-the-world-entering-the-5th-dimension/

Ga zelf alvast aan de gang met humanitaire projecten en doe hetgeen nu in Uw mogelijkheden en/of bereik ligt.


Wij zijn zelf de verandering!

Het is echt zo...

Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan.

Wij blijven onze boodschap herhalen...

Er is een groep kwaadwillenden reeds jarenlang bezig om onze samenleving te vernietigen door omvolking, ontvolking door vaccinaties (genocide/volkerenmoord), geplande aanslagen en bosbranden. Die vernietiging kunnen we alleen stoppen door snel het roer om te gooien naar De Nieuwe Wereld. 

Wees een goed voorbeeld voor anderen, dan volgt de kudde vanzelf...

Zo is het al jaren geweest... Welke kant het ook op gaat, door zelf kennis, tijd en energie in goede humanitaire projecten te steken gaat onze wereld vanzelf positief veranderen. Be the change!

Wij kunnen zelf gouden bergen verzetten wanneer wij gaan samenwerken en onze talenten, gaven, kennis, krachten, expertise, handvaardigheden, middelen, tijd en energie gezamenlijk gaan inzetten.

Wacht niet..., ook niet op ons..., doe vandaag zelf de eerste stap!

Meer info: https://www.freelifeworld.info/l/wacht-niet-op-ons-of-op-die-vele-anderen/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN