Vertaal deze pagina naar:

HET NIEUWSBERICHT VAN DINSDAG 6 JULI 2021

06-07-2021

THE GREAT AWAKENING

Spannende tijden komen steeds dichterbij en we zijn nog maar net begonnen!

Putin en Trump hebben contact met elkaar en werken samen met de 'Galactische Federatie van het Licht' tegen de Reptilians, Draco's en Greys (illuminati).


Iemand schreef op social media over:

"The Tomorrow War"


Meehelpen met Buitenaardsen om de aarde te redden. Is deze film toeval of is deze film een signaal dat er iets gaat komen. Je merkt het dat ze met films mensen aan het klaarstomen zijn op wat er is of gaat gebeuren in zeer korte tijd. Want hoe moeten ze anders mensen voorbereiden?

Precies door bewust dit soort films te releasen.

Onbewust gebeurt zoiets.

Let's make contact Live on tv


Een reactie onder de video:

"Ik moet toegeven dat in mijn 26 levensjaren slechts 2 films me tot tranen hebben gebracht en deze film hier is net nummer 3 geworden. Het laat je familie echt waarderen en ook briljant aangeroerd hoe PTSS het servicepersoneel beïnvloedt.

Briljante film 10/10."

Anton Teuben schreef op 3 juli 2021:


Deel 1: You are not alone!

We staan aan de vooravond van een grote doorbraak.

We worden bezocht door universele wezens met een hoger en liefdevoller bewustzijn!

De halve verklaringen van voorlichtingsdiensten en hoge ambtenaren brengen de absolute waarheid aan de oppervlakte. Het artikel hieronder verscheen vandaag op Russian Today.


Er komt eindelijk een einde aan 70 jaar doofpotten over UFO's!

"Ik geloof dat we aan de vooravond van een diepgaande doorbraak staan", schreef Anton Teuebn en vervolgt: De wereld staat mogelijk op het punt iets te leren waar de meeste mensen versteld van zullen staan ​​en misschien door geschokt zullen zijn. Lees verder in het onderstaande artikel.

Deel 1: https://www.rt.com/op-ed/528201-ufo-cover-ups-breakthrough/


Anton Teuben schreef op 4 juli 2021:


Deel 2: You are not alone!

De Feiten! We staan aan de vooravond van een grote doorbraak.

We worden bezocht door universele wezens met een hoger en liefdevoller bewustzijn!

De halve verklaringen van voorlichtingsdiensten en hoge ambtenaren brengen de absolute waarheid aan de oppervlakte.


Deel 2 verscheen vandaag op Russian Today

Gary Heseltine is de vice-president van de International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER). Hij is een voormalige Britse politiedetective die in 2013 met pensioen ging om UFO Truth Magazine te creëren, een tweemaandelijks e-zine.

Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van UFO's.

Wij adviseren iedereen die het met deze huidige oneerlijke wereld heeft gehad, deze nieuwsberichten zoveel mogelijk te verspreiden. Zoals in het artikel is vermeld en daarmee NU media en wetenschap te triggeren onderzoek te doen... Met name in Nederland!

Universe is magic and love the key

www.antonteuben.nl


Het bewijs van ontmoetingen met UFO's neemt toe, is onbetwistbaar en wordt, godzijdank, voor het eerst serieus genomen!


Gary Heseltine is de vice-president van de International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER). Hij is een voormalige Britse politiedetective die in 2013 met pensioen ging om UFO Truth Magazine te creëren, een tweemaandelijks e-zine. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van UFO's.

In het tweede en afsluitende deel van mijn serie van wat er gebeurt in de wereld van UFO's/UAP's, heb ik het verbazingwekkende bewijs uiteengezet dat aangeeft dat we regelmatig worden bezocht door superintelligente bezoekers uit de ruimte.

In mijn vorige artikel heb ik uiteengezet hoe het officiële beleid van het ontkennen en ontkrachten van het bewijs dat onze planeet wordt betrokken door buitenaardse/niet-menselijke intelligenties - eindelijk aan het afbrokkelen is. En vervangen worden door een meer open, volwassen benadering van deze verschijnselen, waarbij zelfs Amerikaanse senatoren, ex-presidenten en voormalige CIA-directeuren deze 'contacten' toegeven, kan niet worden verklaard.

De eerste indicatie van deze verschuiving kwam in december 2017 toen de New York Times, niet minder, een artikel publiceerde over een tot nu toe onbekend geheim Pentagon-programma dat onderzoek had gedaan naar vreemde luchtobjecten die een aantal piloten van de Amerikaanse marine voor de oost- en westkust van de Verenigde Staten.

De eerste hiervan betrof het vliegdekschip USS Nimitz en zijn escorte van schepen in 2004. Wat dit zeer belangrijk maakte, is dat het betrokken jachtvliegtuig gebruikmaakte van Forward Looking Infrared Radar (FLIR)-video om een ​​echt object dat zowel gezien was als visueel en op radar.
De video leverde bevestigend fysiek bewijs van een onbekend object dat rondvliegt in het Amerikaanse luchtruim.

De piloten hebben het object beschreven als vergelijkbaar met een Tic Tac-snoepje, d.w.z. wit, pilvormig, met afgeronde uiteinden. David Fravor, de eerste piloot die het incident openbaar maakte, schatte het vaartuig op ongeveer 40 voet lang, niet te veel verschillend van de grootte van de F18 Super Hornet die hij bestuurde.

Het is veelbetekenend dat de goed opgeleide marinepiloten nog nooit iets hadden gezien dat in de verste verte leek op wat ze hadden waargenomen. De vliegeigenschappen van het object leken de bekende wetten van de fysica en aerodynamica te tarten.

Deel 2: https://www.rt.com/op-ed/528246-evidence-encounters-ufo-mounting/