Vertaal deze pagina naar:

WHOIS - WIE ZIJN DE OPRICHTERS VAN DE VIDERE.FAIL WEBSITE?

26-07-2023

Dank aan alle Waarheidsvinders voor het vinden van de Waarheid over VIDERE

Veel Patriots, Waarheidsvinders, Lichtwerkers, Complotdenkers, Compleetdenkers, kortom de Goddelijke wezens onder ons, die hun nek uitsteken voor Uw en onze Vrijheid zijn inmiddels door VIDERE behoorlijk belachelijk gemaakt op de website van VIDERE en door de stront getrokken. Er wordt alleen maar 'poep' en 'klinkklare onzin' geschreven in de reacties onder hun gepubliceerde video's door de drijvende krachten van de VIDERE nieuwsmakers, waar je alleen maar door wordt afgeleid.

Wie is of zijn daar nu verantwoordelijk voor bij VIDERE die zoveel 'poep' schrijven? Wat zijn dat voor types die de Lichtwerkers, de Waarheidszoekers en Vrijheidsstrijders belachelijk proberen te maken? Zijn die VIDERE medewerkers diegenen die een contract met de Duivel hebben afgesloten? Of diegenen die door kunstmatige intelligentie worden bestuurd als een robot? Gaan ze ooit de manipulatie inzien dat zij lijdzaam voor de kar worden gespannen van de Duivel?

"ZE WETEN HET NIET EENS!"

Wij houden hier ernstig rekening mee dat de VIDERE medewerkers niet eens beseffen dat ze gebruikt worden voor de duistere praktijken van de Duivel. Dat gaan we met dit artikel proberen uit te vinden. Dat de VIDERE medewerkers samenwerken en/of connecties hebben met de AIVD en het trollenleger, gesubsidieerd worden/werden en/of betaald worden door een corrupte organisatie, en dat de (r)overheid daar belangen en/of voordelen in had is inmiddels wel duidelijk geworden bij veel Waarheidsvinders die onderzoek hebben gedaan naar VIDERE.

Duivelse praktijken

De VIDERE medewerkers hebben voor de Duivel gekozen, zonder dat ze hier zelf het besef van hebben. Zullen ze het ooit nog gaan beseffen? Er komt een tijd dat er een afrekening wordt gemaakt tussen 'Goed' en 'Kwaad'. Dat duurt niet lang meer, gezien de geluiden in onze samenleving.

VIDERE WERKT SAMEN MET DE POLITIE EN DE GEHEIME DIENST

VIDERE is opgezet en werkt samen met de Politie/Geheime Dienst/(R)overheid/AIVD/NCTV en wie nog meer? Deze video gaat al langer rond op verschillende social media kanalen. Er wordt door verschillende personen beweerd dat dit een geheime opname is van degene die samen met de politie VIDERE heeft opgezet. Wie weet wie deze personen zijn en weet wie de bron van het filmpje is? 

U kunt mailen naar: redactie@waarheidskrant.nl

AUDIO OVER VIDERE

DEMONSTRATIES IN NEDERLAND

De demonstraties in Nederland hebben door de VIDERE website volgens VIDERE zelf enorm geleden en is mede de oorzaak ervan dat de opkomst bij demonstraties erg is teruggelopen in Nederland en de verdeeldheid onder de Nederlandse bevolking door VIDERE extra is toegenomen. 

Echter de tijden gaan nu snel veranderen. Veel Goddelijke wezens gaan zich nu verbinden en samenwerken en er komt steeds meer informatie naar buiten over de satanische machthebbers die onze wereld reeds eeuwenlang onderdrukken en vermoorden. Het zijn de  Zionisten en de nazaten van de VOC die ter verantwoording geroepen zullen gaan worden. Alles komt in het Licht der Waarheid te staan.

Zo God van de Liefde wil zal gaan geschieden.

Wie is of zijn de oprichter(s) van Videre?

Het is "Berry de Mooij" uit Hoofddorp volgens een onderzoeker, tevens oprichter van "Break the System". Meer info over "Break the System" vindt U HIER. Wij stelden reeds eerder de vraag: "Wie zijn de oprichters van Videre?" In Whois (zie afbeelding hieronder) staan de volgende namen, ene 'Lou' en 'Thea' en de afkorting LLC. Wie zitten er nog meer in het team van VIDERE? Onderaan deze pagina staan de gefingeerde namen van de VIDERE (r)overheidstrollen.

LLC is de afkorting van Limited liability company.

Wie meer weet over VIDERE mag het ons melden per e-mail:

redactie@waarheidskrant.nl

Beluister de onderstaande video over VIDERE

Wie zijn Wappies en Complotdenkers?

Wappies en Complotdenkers zijn mensen die op zoek zijn naar de Waarheid. Zij onderzoeken de Waarheid over ons aardse bestaan. Het zijn de 'Compleetdenkers' en 'Waarheidsvinders' van de reeds ontwaakte bevolking. Want ze onderzoeken vaak het grotere plaatje, de grotere puzzel van ons aardse bestaan. En dat is juist wat de rijke satanische elite niet wil, dat hun leugens bekend gaan worden.

In de loop der jaren hebben de machthebbers achter de schermen een heel groot netwerk gesponnen en rookgordijnen opgehangen, zodat de Waarheid verborgen blijft voor het gewone volk, wat bewust arm en vooral dom is gehouden. De bevolking is daarom onwetend en gelooft daardoor vaak wat op de televisie, radio en in de grote kranten aan nieuws wordt verkondigd. VIDERE werkt er bewust aan mee om de bevolking ernstig te misleiden en af te leiden.

Op de website van VIDERE is het volgende te lezen:

Ik had kunnen beginnen met: "Wie is Videre?" Maar laten we elkaar geen mietje noemen. Dat heb ik nooit verteld, dat ga ik nooit vertellen en in demo- en complotland gaan ze het nooit raden. En tering wat hebben ze het geprobeerd! De 'hunters'.

Onze eigenste Videre - ikzelf was toen nog lang niet in beeld - had amper haar kanaal op YouTube, of de StreamYards over Videre doken al op. "Wie is Videre???" En ze kwamen al snel niet verder dan elkaar beschuldigen. Die stoere 'strijders' met hun 'één team één taak'. Toen er vervolgens vergelijkbare kanalen opdoken, waren ze de weg helemaal kwijt. Marijke 'De Bijl' de Jong die hoer Debbie 'Irhuivulva' Beekwielder beschuldigde en vice versa. Een straalbezopen Hans 'Winkelwagenlikker' van Osch die met bloeddoorlopen ogen Juriaan Rowaan dood wenste. CF - de man wiens naam wij nooit noemen - die héél demoland voor Videre uitmaakte. En al die StreamYards kwamen natuurlijk weer integraal op het YouTube kanaal van Videre terecht. Wat heb ik gelachen!

Later kregen we Karma Videre. Een groep stumperds op Facebook en YouTube, dat de échte 'samenwerking' tegen Videre zocht. Een bonte verzameling van contactgestoorde idioten die dachten dat ze met héél veel leden Videre wel MOESTEN kunnen vinden! Maar ja. Dan krijg je dus een 'Peloponnesische' Rogier Hop, Olof 'De Postbode' van Doorn, 'Bangepoeperd' Juriaan Rowaan en een Jack 'Vetklep' Brave in je gelederen. Even voor die stumperds van Karma Videre: "Als je een heleboel domheid op één hoop pleurt, heb je nog steeds alleen een enorme berg domheid."

Na de heerlijke lancering van de website videre.fail - met het beruchte vliegtuigje boven het Museumplein - kreeg Videre er weer een berg 'hunters' bij. Oplichter en de grootverdiener van demoland Michel Reijinga was woest! Die wilde ál zijn geld wel inzetten om Videre terug te pakken. Helaas was hij op dat moment ook meteen €850,- armer. €850,- die door de complotgekkies was opgehoest. Kut hé? Michel?

Afgelopen week kwam er weer een initiatief bij. Bajesklant Leo 'Rel Opa' Stoter wilde gaan crowdfunden om een beloning uit te loven aan degene met de 'Gouden Tip' en de naam van alle Videres! Of tenminste. Leo had het alleen nog over dé Videre. Die demente idioot had nog steeds niet door dat wij een team zijn. William 'Boomplasser' de Vos had dat wel door en jatte keihard het idee van Leo. Met een heel lulverhaal dat ze 'de apparatuur' al bijna in elkaar hebben gezet en bijna alle namen al hadden.

Kom dan William! En neem lelijke Appie 'Kukident' van Egdom, en zijn nog lelijker zus meteen mee! Je roept al een jaar dat je álle namen hebt en je staat nog steeds bij de verkeerde mensen voor de deur! En nú heb je ineens toch weer andermans tikkies nodig om ons alsnog te vinden? Waarom deel je 'al die namen en adressen' dan niet, maar vraag je wel om donaties? Wil je weer een Bacardi-cola feestje bouwen? Nieuwe scooter kopen? Een wiegje voor je zoon? O nee. Daar is hij alweer te groot voor. Dat heb je allemaal gemist hè? Kortom. Een totale mislukking van demo- en complotland dus. Puur falen van al deze randdebielen. Als ze na drie jaar nog nooit ook maar één naam goed hebben geraden, ga ik het in ieder geval zeker niet verklappen. Maar met dat 'totale falen' komen we wel bij het 'Wat is Videre'.

Wat is Videre? Een handjevol mensen dat dit totale falen en de totale mislukking van héél demo- en complotland met liefde in beeld brengt. Niks meer of minder. Overigens wél mensen die intens genieten van dit TOTALE FALEN. Van idioten die een arbeidsongeschikte alcoholist als een nieuwe Jezus én een 'Jurist' omarmen en daarmee hun eigen dakloosheid bespoedigen. Uitkeringstrekkers die vrijwillig boete op boete verzamelen en denken dat ze die nooit hoeven te betalen. Die een schizofrene bajesklant opnaaien richting TBS. Mafklappers die met tien man met vlaggetjes zwaaien, uitleggen als een demonstratie met een miljoen miljard 'strijders'.

En hoe doen wij dat? Delen, delen, delen! Niks meer of minder. Video's die openbaar worden gedeeld, delen wij weer op onze eigen website en op Twitter. Met onze eigen ongezouten kritiek natuurlijk. Ja, ik weet het. Dat is niet wat deze randdebielen met 'delen, delen delen' bedoelden. Zij willen tenslotte alleen maar dat het wordt gedeeld door en met mensen die het met hun onzin eens zijn en hun leugens geloven. Beetje lullig als het wordt gedeeld door en met mensen die kritiek hebben.

We doen dit overigens inderdaad anoniem. Of 'amomiem' zoals blowende staatsgek William 'Messenzwaaier' de Vos het poogt te stotteren. En daar hebben ze toch een moeite mee! Maar hé. Achter een anoniem profiel schuilt gewoon een mens met een mening hoor. Lullig als je het niet met die mening eens bent. Maar dat is dus niet mijn zorg. Jarenlang lopen diezelfde mafketels wél achter ene anonieme Q aan. Wij hebben godverdomme nog kekke namen verzonnen!

Wel verwarrende namen natuurlijk. Zeker als we af en toe nieuwe namen bedenken of toevoegen. Zeker als de tegenstanders uit dat domme, uitgespuugde, afgekeurde, uitkering trekkende en totaal mislukte afvoerputje van onze samenleving bestaat.

Wat is Videre? Een paar 'amomieme' Nederlanders met kritiek op corona ontkenners, complotdenkers, fantasten en leugenaars. Niks meer of minder. Blijkbaar kunnen die paar 'strijders' tegen een of andere 'dictatuur' daar maar slecht tegen. Die willen dat héél Nederland het met hen eens is en háten kritiek.

Het is hier godverdomme Rusland niet!

Tenslotte. KOM DAN!

VIDERE WORDT BEDANKT VOOR HET IN HET LICHT ZETTEN VAN DE LICHTWERKERS IN NEDERLAND!

WAT IS HET VIDERE COLLECTIEF?

Wat is het Videre Collectief?

Het Videre Collectief is een groep mensen die wappies en gekkies op het internet in de gaten houden.
Wij slaan hun content op en herplaatsen het op de website. Wat zij op zijn zachtst gezegd niet leuk vinden.

Sinds de coronapandemie zijn veel wappies in de spotlight komen te staan. Dat kan natuurlijk niet.
Hun desinformatie, complottheorieën en oplichtingspraktijken zijn erg schadelijk.

Ook de leuke en lachwekkende gekkies van het internet worden geplaatst.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Het Collectief duikt diep in de krochten van het internet.

Video's met hun eigen woorden, herplaatst op onze website. Ze hebben er blijkbaar moeite mee.


Emailadres Videre Collectief:
VidereCollectief@proton.me


Redactie Videre Collectief:

Joey Kakbek
jkakbek@gmail.com

Mahimahi
mahimahi1967@yahoo.com

FilmpjesmakerT
VidereCollectief@proton.me

Droplul
dr0plul1999@protonmail.com

Sjors Oorwel
Sjors_Oorwell@proton.me


Overige Videre's:

Robin van der Veer
Robvanderveere@gmail.com

Sheldon van Videre

Snappie Justitia

Tactus Magnus