Vertaal deze pagina naar:

RONALD BERNARD OUD INTERNATIONALE ELITEBANKIER EN SLACHTOFFER VAN SEKSUEEL MISBRUIK EN SATANISCHE RITUELEN

28-04-2022

Luister naar de getuigenis van Ronald Bernard als dader en als slachtoffer van machtsmisbruik!


Ronald Bernard gaf deze getuigenis in de Westminster-zittingen van Londen voor de Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking & Child Sex Abuse van het International Tribunal for Natural Justice (ITNJ).

Onderteken het ITNJ-verdrag: https://www.itnj.org/itnj/itnj-treaty

Ik, een man/vrouw, machtig hierbij het Internationaal Tribunaal voor Natuurlijke Rechtvaardigheid door mijn bekrachtiging van dit, het Verdrag van het Internationaal Tribunaal voor Natuurlijke Rechtvaardigheid, vrijwillig, vrij en zonder enige invloed, dwang of dwang van buitenaf, omdat ik de leeftijd heb bereikt meerderheid en volledige controle over mijn mentale en fysieke vermogens.


Commentaar van Mark Pearce over de getuigenis:


"Ik vond dit een van de meest ontroerende gesprekken die ik heb gezien over het begrip van de menselijke geest en ziel. Ronald heeft aan beide kanten van het hek gestaan ​​als dader en slachtoffer. Hij vertelt over de intergenerationele trauma's van misbruik en waarom dit hem ertoe bracht een internationale elitebankier te worden en hoe deze poort hem opende om (metaforisch) in een cel te worden opgesloten - een verhaal over vrijheid, terughoudendheid, slavernij en slavernij als vrijheid ervaren.

Het verhaal van Ronald verdient uitgebreide documentatie. Hij deelt enkele van de diepste inzichten in de menselijke conditie en hoe een systeem van de huidige samenleving zowel een geest kan ruïneren als iemand tot verlossing kan leiden. Bedankt Ronald voor je eerlijkheid, moed, bewustzijn, inspiratie en liefde. Ik hoop dat door dit getuigenis met de wereld te delen, we allemaal meer kunnen leren over vergeving en hoe we kunnen genezen."

Gefilmd in Westminster, Londen - april 2018.

Een helder interview van Irma Schiffers met oud-bankier Ronald Bernard

Ronald Bernard legt in dit interview uit hoe de top van de machtspiramide in de wereld in elkaar steekt en hoe ons huidige geldsysteem daar de spil van is. Dit bankensysteem wordt door de elite aangestuurd vanuit de Bank of International Settlements ook wel bekend als de BIS in Basel, Zwitserland.

Kijk op 24 minuten en 58 seconde voor het breekpunt waarin Ronald Bernard vertelt over het offeren van kinderen in het buitenland en dat hij toen instortte en een gevaar werd voor de top van de financiëe wereld. Achteraf gezien was voor Ronald Bernard dit het moment om eruit te kunnen stappen en een 180 graden draai te kunnen maken naar een nieuw tweede leven.Kanaal Ronald Bernard ► https://www.youtube.com/channel/UCn5NEvwKJla8qfzgc5-oInQ


Website Irma Schiffers ► https://irmaschiffers2014.wordpress.com/

Over politiek en maatschappij in een zoektocht naar de ultieme waarheid in de wereld.