Vertaal deze pagina naar:

DE VAATSTRA ZAAK WERD EEN DOOFPOTZAAK OMDAT ER HOOGGEPLAATSTEN BIJ BETROKKEN WAREN!

28-05-2023

Een in financiële nood verkerende boer Jasper S. nam de schuld op zich en bekende voor een paar duiten!

De bovenstaande beweringen kunnen wel eens 100% de Waarheid zijn!

In het belang van de samenleving is het belangrijk dat deze zaak wordt opgelost, zodat de Waarheid zal gaan zegevieren en de daders hun verdiende straf gaan krijgen.

De vraag is wie het monument heeft ontworpen wat in de bovenstaande afbeelding is te zien. Wij denken het al te weten, het beeld wijst in de richting van de daders, de piramide, de illuminati.


*** DE VAATSTRA ZAAK MOET WORDEN OPGELOST IN HET BELANG VAN ONZE SAMENLEVING ***

Het wordt tijd dat de echte Waarheid binnenkort op de televisie wordt uitgezonden. De echte Waarheid, wie Marianne Vaatstra heeft vermoord, zal Nederland op z'n grondvesten doen stuiteren. Dan valt het doek definitief in Nederland voor de (r)overheid, het koningshuis, justitie en de politiek.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2022/07/23/tijdlijn-rond-de-moord-op-marianne-vaatstra/

Marianne Vaatstra is slachtoffer geworden van een satanische ritueel wat plaatsvond op 1 mei 1999

Steeds meer gegevens komen boven water over de rituele occulte satanische moord op Marianne Vaatstra in de Walpurigsnacht 1999. Wanneer je een rechte lijn trekt van een piramidevormig bos behorend bij Fogelsanghstate, dat gebouwd is bovenop een ondergronds gangenstelsel van een klooster, kom je precies uit bij de vindplek van Marianne (zie de onderstaande afbeelding).

Over Peter R. De Vries (katvanger)

Peter R. de Vries speelde een meer dan gitzwarte rol in onze samenleving en deed precies waarvoor hij werd betaald: Het afschermen van de werkelijke daders.

 Peter R. de Vries (PR), was hij in het begin nog zinvol bezig met het onderzoek en wendde Bauke Vaatstra zich hoopvol ook tot hem... deze hoop is later vals gebleken en eindigde zelfs met De Prijs Der Grote Leugen. PR ging in het verleden nogal nauw met de onderwereld om, kwam daardoor met Justitie in aanraking. De gevolgen waren dat het OM een deal met hem sloot: deels mocht hij zich infiltreren en kleine boeven gaan oppakken, deels moest hij precies doen wat het OM hem oplegde.

PR werd zodoende een chantabele man, omringd door de maffia en een corrupt OM. Het OM wordt daarnaast weer gechanteerd door lieden vanaf de hoogste posities en met name door een heel zieke psychopaat pedofiel aangelegde man genaamd Joris Demmink die als een koning regeert. En hij wordt weer gechanteerd door hoog geplaatste lieden in het buitenland vanwege zijn pedofilie.

Dat heeft weer invloed op de politiek in Den Haag, die hierdoor het woord schatkist heeft verwisseld, waardoor de politiek meer en meer is gaan lijken op een rammelende collectebus of een vrome collecte zak in een schijnheilige sfeer van een kerk met een klaagmuur.


Dames en Heren mag ik u presenteren: Nederland!

De Verloren Zoon in haar laatste bange dagen,

éér Christus Zèlf terugkomt vanaf het einde van het heelal.


Bron: https://niburu.co/binnenland/12068-rituele-offerplek-marianne-vaatstra-gebouwd-op-restanten-oud-klooster

De Waarheid zal aan het Licht komen!

Reacties op dit artikel:


"De zaak stinkt van alle kanten! Wij hier in Friesland hebben vooral in de directe omgeving het gevoel dat het niet klopt en er inderdaad hooggeplaatsten bij betrokken zijn!"

Lees ook onze eerdere artikelen!