Vertaal deze pagina naar:

RUTTE CHANTEERT HET WITTE HUIS MET BEHULP VAN HENRA VERHAGEN, CEO-POSTNL, DIE IN DE REFLECTIEGROEP NAVO 2030 ZIT

11-05-2024

Wanneer mag hierover de waarheid geschreven worden in onze kranten?

Van: Ad van Rooij <a.vanrooij53@gmail.com>

Date: wo 8 mei 2024 om 15:16

Subject: De Omroep van Wij Nederland schrijft over Mark Rutte niet de waarheid. De waarheid is: Rutte chanteert het Witte Huis met behulp van Henra Verhagen, CEO-PostNL, die in de reflectiegroep NAVO 2030 zit.

To: <redactie@omroepwnl.nl>, <info@omroepwnl.nl>, <ledenservice@omroepwnl.nl>, <pers@omroepwnl.nl>

Beste Redactie van de Omroep van Wij Nederland,

Ik las zo juist in uw krant het artikel met als koptekst:

Roemeense premier blijft azen op topfunctie bij de NAVO: 'Maar het Witte Huis wil Rutte'

(lees: https://wnl.tv/2024/05/08/roemeense-premier-blijft-azen-op-topfunctie-bij-de-navo-maar-het-witte-huis-wil-rutte/)

Dit is niet de waarheid, de waarheid is dat Mark Rutte via CEO PostNL Herna Verhagen--mede vanuit Thomas de Minière (Vz.) (en daarmee vanuit Ursula von der Leyen) -- de heer Wes Mitchell (Vz.) (en daarmee Donald Trump), het Witte Huis chanteert, waarop het Witte Huis niet anders kan dan Mark Rutte steunen in zijn nieuwe functie als secretaris-generaal van de NAVO. Dit des te meer huidig secretaris-generaal Jens Stoltenberg ook chantabel is en daarom CEO PostNL Herna Verhagen in de reflectiegroep NAVO 2030 heeft opgenomen, samen met Wes Mitchell (Vz.) en Thomas de Minière (Vz.) en Greta Bossenmaier, Anja Dalgaard-Nielsen, Hubert Védrine, Marta Dassù, Anna Fotyga, Tacan Ildem en John Bew. Zoals U zult begrijpen kan als gevolg daarvan Mark Rutte daarmee ook het Verenigd Koninkrijk (David Cameron), Canada (Justin Trudeau), Denemarken (Mette Frederiksen), Italie Giorgia Meloni), Polen (Donald Tusk), Turkije (Recep Erdoğan) en Frankrijk (Emmanuel Macron) chanteren, als ook de Europese politieke partijen EVP en PES en ALDE.

Dit des te meer hiermee heel veel politieke moorden samenhangen, waaronder die van John F Kennedy, Robert F. Kennedy, Pim Fortuyn, Marten Fortuyn, Julius Vischjager, Pamela Hemelrijk, Theo van Gogh, Els Borst, Maarten van Traa, Louis Sévèke, Jan burgers, Henk Einmahl, Andre Cools (België), Steve Stevaert (België), etc. Als ook op mijn zoon Jos van Rooij die deze "Corporate Crime Misdaad Club" op 13 januari 2024 hebben laten vermoorden in zijn woning in Nieuwe Pekela en sindsdien van de aardboden hebben laten verdwijnen. Ik (zijn vader) weet na maar liefst vier maanden nog niet waar zijn zoon Jos is gebleven. Mogelijk heeft deze "Green Deal maffia" hem (als biomassa) in de beton gestort, zoals dat ten tijde van de Tweede Wereldoorlog is gebeurd in de grote ondergrondse bunker van Hitler in Noord Frankrijk van waaruit hij het Verenigd Koninkrijk met raketten wilde aanvallen, waar ik persoonlijk op excursie ben geweest. Ikzelf heb wonderwel drie moordaanslagen overleefd.

PS: Belangrijk daarbij om te weten is dat eerste minister Alexander de Croo van België (Europees partijgenoot van Mark Rutte) mij gisteren een e-mail heeft laten toekomen, waarin hij mij kenbaar heeft gemaakt, dat hij hieraan niet langer meer wil meewerken, maar dat het Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme is die dat als bevoegd Vlaams- minister moet aanpakken. Voor bewijs lees mijn e-mail van gisteren hieronder aan Vlaams minister Zuhal Demir waarom ik haar dan ook heb verzocht.

Het is echter dezelfde Zuhal Demir die hierover al jarenlang alles DOODZWIJGT in opdracht van haar baas Vlaams minister-president Jan Jambon, die op zijn beurt weer een persoonlijk goede vriend is van Nederlands minister-president Mark Rutte, die beiden kost wat kost een derde wereldoorlog willen beginnen tegen Rusland om dit alles in de EEUWIGE DOOFPOT te kunnen laten belanden. Voor bewijs lees het volgende artikel op VRT nieuws met als koptekst:

Minister-president Jambon landt op trainingsbasis F-35-piloten in Arizona, maar mag instructeurs niet ontmoeten.

(https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/12/05/jambon-landt-op-trainingsbasis-f-35-piloten/)

Voor de feitelijke en wettelijke onderbouw, lees daarvoor de Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/) in de hieronder bijgevoegde link:

ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! ZAL DE WERELD TEN ONDER GAAN AAN GIF, MILIEU EN BEDROG?

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/alarm-u-wordt-vergiftigd-zal-de-wereld-ten-onder-gaan-aan-gif-milieu-en-bedrog-dit-boek-werd-geschreven-door-ine-veen-in-2008/

Zestien jaar later:

Alarm… U bent vergiftigd !!

De miljarden tonnen meer gif onder het bedrog van "Green Deal" kan onze Wereld niet langer meer verdragen. Gun onze kinderen en kleinkinderen ook nog een menswaardig leven op aarde en stop daarmee !!

Door: Ad van Rooij

Ine Veen schreef in 2008 haar boek "Alarm... U wordt vergiftigd!"

Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?

Voor meer informatie hierover bekijk de volgende video, gemaakt door Rob Brockhus van de "Sociale Databank Nederland" tijdens de presentatie van het boek Alarm… u wordt vergiftigd !! zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?door Ine Veen in het zalencentrum- restaurant "Het Leeuwke" te Nijnsel (Sint-Oedenrode). 

Met dank aan eigenaresse Elvira Thijssen, de sprekers: chemicus uitvinder ir. Leo Nevels van Edelchemie te Panheel (wiens milieutechnische oplossingen werden geblokkeerd en daarna werd geterroriseerd), criminoloog prof. dr. Frank Bovenkerk (zijn bij brief d.d. 21 juni 1993 aan de hoofdofficier van justitie mr. René Ficq van het arrondissementsparket te 's-Hertogenbosch gedane verzoek om naar deze collusie "Poisoning for Profit" een strafrechtelijk onderzoek te starten is, door toedoen van zijn stagiaire PvdA/GroenLinks leerlinge Femke Halsema, huidig burgemeester van Amsterdam, na 31 jaar nog steeds niet begonnen) en rechtssysteem deskundige prof. ir. Anton van Putten (die bij het naar buiten brengen van een megamiljoenenfraude subsidie vanuit de Europese Unie, wat thans ook met de "Green Deal" van Eurocommissaris Wopke Hoekstra gebeurt, daarvoor juridisch werd aangepakt), als ook aan directeur Carl Tissen van het houtimpregneerbedrijf Carl Tissen Import Export B.V. te Luyksgestel die met het naar buiten brengen van deze "corporate crime misdaad" zijn eigen bedrijf heeft gesloten. De door hem mede ontwikkelende oplossing om hout te impregneren zonder de levensgevaarlijke stoffen arseenzuur en chroomtrioxide (chroom VI) met enkel de stof koperoxide, waarbij het hout nog langer goed blijft, hebben Carl Tissen en Ad van Rooij samen besproken met voormalig minister Els Borst van Volksgezondheid, met als gevolg de moord op Els Borst. Onze dank hierbij gaat met name ook uit Pamela Hemelrijk die was begonnen om hierover een boek te schrijven, toen zij daarvan de introductie naar buiten bracht werd zij geterroriseerd met de dood als gevolg, hetzelfde geldt voor haar vriend Theo van Gogh en met name ook voor de wereldbekende journalist Julius Vischjager van de The Daily Invisible en niet te vergeten Micha Kat, een van de weinige goede onderzoeksjournalisten die nog in leven is. Onze dank hierbij gaat met name ook uit aan de voormalige journalisten Tonnie en Diane Hobbelen van de LOSS in Sint-Oedenrode, die al jaren geleden naar het dorpje Legénd in Hongarije zijn verhuist, omdat zij in een dergelijk Nederland niet langer meer wilden wonen.

AD VAN ROOIJ UITREIKING BOEK: "ALARM… U WORDT VERGIFTIGD!"

Onze dank hierbij gaat met name ook uit naar Ton van der Ham, voormalig journalist bij 2Vandaag die hierover veel TV-uitzendingen naar buiten heeft gebracht en het later ook bijzonder lastig werd gemaakt en de nog in leven zijnde vrijwillige milieurechercheur Toine van Bergen (zie foto) uit Nijmegen (lees https://www.sdnl.nl/vmr.htm).

Onze dank hierbij gaat ook uit naar onderzoeksjournalist en hoofdredacteur Henk Rijkers van het Katholiek Nieuwsblad, die als gevolg van zijn vele goede op waarheid rustende artikelen hierover door het bestuur werd ontslagen. 

Onze dank hierbij gaat ook uit naar de hoofdredacteur Gertjan van Beijnum (zie foto) van Kleintje Muurkrant die hierover zeer veel goede artikelen heeft gepubliceerd.

Onze dank hierbij gaat ook uit naar Nico van der Ham, die hierover zeer veel goede artikelen heeft gepubliceerd maar (onder bedreiging) zijn website op slot heeft gezet. Onze dank hierbij gaat ook uit naar Arend Zeevat die vanuit Argusoog en WantToKnow baanbrekend werk heeft verricht. Onze dank hierbij gaat ook uit naar Henk Niggebrugge, die hierover zeer veel goede artikelen heeft gepubliceerd maar (onder bedreiging) zijn website het Echte Nieuws op slot heeft gezet. Onze dank hierbij gaat ook uit naar Bas Heijmen, die hierover zeer veel goede artikelen heeft gepubliceerd maar (onder bedreiging) zijn website het GroepZuid op slot heeft gezet. Hetzelfde geldt voor veel meer websites die hierover in het verleden de ware informatie naar buiten hebben gebracht, waaronder de website van Erik Verbeek van No Cancer Foundation (Hasselt België) na zijn onrechtmatige opsluiting in de Belgische gevangenis. Onze dank hierbij gaat ook uit naar de onderzoeksjournalist Ron Couwenhoven van de Telegraaf, die hierover meerdere zeer goede artikelen heeft geschreven maar te vroeg met pensioen is gegaan.

Zonder andere klokkenluiders en vergiftigingsslachtoffers te vergeten gaat mijn bijzondere dank uit naar "Green bricks" vergiftigingsslachtoffer Robert Kahlman die dit alles naar buiten heeft gebracht en met name ook aan Wieteke van Dort die deze bijeenkomst mogelijk heeft gemaakt en aan ontelbare anderen mensen op aarde en vanuit de hemel die daarmee hebben geholpen, waaronder met name Charles en Pierre Schreuder (Heusden, Nederland), Gretha Muller-Beukeveld (Salzbergen, Duitsland) en haar broer Gerard Beukenveld, Erik Verbeek en zijn vrouw (Hasselt, België), beeldhouwer Jikke Jager, beeldend kunstenares Miep Bos, Arend Zeevat, Henk Niggebrugge en Nel de Best, de oud-strijders Wim Sweers en Wim Wolbrink vanuit Grondvest en de politieke partij Lijst 14 ,opgericht door Robert Verlinden, als ook Barry Vroomen en Bas Heijmen vanuit hertstel de Rechtsorde, samen met vele anderen, waaronder ook vele klokkenluiders als Ruud Rietveld, Karel de Werd, Nico Burhoven Jaspers, Pierre Heijboer, Jan Hop, Ria Linsen, John en Ria van Heck, Toon van der Linden, Ellen Verhagen, de Familie van den Heuvel, etc. (lees daarvoor deze link: https://www.sdnl.nl/klokkenluider.htm).

Onze dank hierbij gaat met name ook uit naar alle leden van Stichting tot behoud leefmilieu Buggenum, Haelen, Horn, Nunhem en naaste omgeving onder voorzitter Annelies Derkx en vele andere stichtingen en organisaties waar Ad van Rooij vanuit zijn Ecologisch Kennis Centrum B.V. mee heeft samengewerkt en nog samenwerkt. Onze dank gaat hierbij met name ook uit naar Marjo de vrouw van Rob Brockhus en Paul Quekel die het ruim 30 jaar lang grote werk van Rob, de Sociale Databank Nederland in de lucht hebben weten te houden (lees deze link: https://www.sdnl.nl/index1024.html) en Dienie Kars die vanuit de Nieuwe Media heeft voortgezet.

Ad van Rooij vervolgt:

Degenen die mij jarenlang hebben gesteund in deze strijd zijn mijn vader Antoon en mijn moeder Jans, als ook mijn vrouw Annelies, mijn zoon Jos en dochter Lisette. Dit met als gevolg dat mijn vrouw Annelies op 2 november 2021 is overleden en ligt begraven op het Rooms Katholieke kerkhof van de Heilige Martinus kerk in Olland (Sint-Oedenrode) maar wettelijk niet kan overlijden en dat mijn zoon Jos op 13 januari 2024 onder toezicht van minister-president Mark Rutte is vermoord en sindsdien van de aardbodem is verdwenen. Voor betreffende video klik op de volgende link: https://rumble.com/v4t6i2h-20-december-2008-ad-van-rooij-uitreiking-boek-alarm-u-wordt-vergiftigd.html

Voor de video van spreker chemicus uitvinder ir. Leo Nevels van Edelchemie te Panheel (wiens milieutechnische oplossingen werden geblokkeerd en daarna werd geterroriseerd) klik op de volgende link: https://rumble.com/v4t6jok-20-december-2008-ir-leo-nevels-presentatie-alarm-u-wordt-vergiftigd.html of bekijk de onderstaande video.

INGENIEUR LEO NEVELS PRESENTATIE "ALARM… U WORDT VERGIFTIGD!"

Voor de video van rechtssysteem deskundige prof. ir. Anton van Putten (die bij het naar buiten brengen van een megamiljoenenfraude subsidie vanuit de Europese Unie, daarvoor juridisch werd aangepakt) klik op de volgende link: https://rumble.com/v4t9tlk-20-december-2008-prof-anton-van-putten-presentatie-alarm-u-wordt-vergiftigd.html of bekijk de video hieronder.

PROFESSOR ANTON VAN PUTTEN PRESENTATIE "ALARM… U WORDT VERGIFTIGD!"

Voor de video van criminoloog prof. dr. Frank Bovenkerk (zijn bij brief d.d. 21 juni 1993 aan de hoofdofficier van justitie mr. René Ficq van het arrondissementsparket te 's-Hertogenbosch gedane verzoek om naar deze collusie "Poisoning for Profit" een strafrechtelijk onderzoek te starten is, door toedoen van zijn stagiaire PvdA/GroenLinks leerlinge Femke Halsema, huidig burgemeester van Amsterdam, na 31 jaar nog steeds niet begonnen) klik op de volgende link: https://rumble.com/v4t7wnh-20-december-2008-prof-frank-bovenkerk-presentatie-alarm-u-wordt-vergiftigd.html of bekijk de video hieronder.

PROFESSOR FRANK BOVENKERK PRESENTATIE "ALARM… U WORDT VERGIFTIGD!"

Voor de Tweede Tv-uitzending (na Ook Dat Nog! in 1993) over de gevaren van geïmpregneerd hout, waarin ook Carl Tissen, directeur van houtimpregneerbedrijf Import Export B.V. te Luyksgestel en de bekende Nederlandse Toxicoloog Frans Jongeneelen aan het woord komen, onder regie van Jan van der Zanden in 1996 op RVU-televisie, klik op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=O_orf_C8dl8 of bekijk de video hieronder.

AD VAN ROOIJ EN ZIJN EERSTE INTERVIEW VOOR DE RVU OVER GEIMPREGNEERD HOUT MET ARSEEN


Voor de Derde Tv-uitzending (na Ook Dat Nog! in 1993) over de gevaren van geïmpregneerd hout over het "Valse Hickson Rapport", waarin onder meer ook Carl Tissen, directeur van houtimpregneerbedrijf Import Export B.V. te Luyksgestel; directeur Rob Leegwater van Hickson Garantor de leverancier van het Superwolmanzout CO aan mijn buurman gebroeders van Aarle en criminoloog prof. Frank Bovenkerk aan het woord komen, onder regie van Ton van der Ham in 1998 op 2Vandaag, klik op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=SUYgbt9ozcU. Toenmalig PvdA minister Jan Pronk van VROM was daarvoor ook uitgenodigd maar weigerde hieraan deel te nemen. Heden na maar liefst 26 jaar heeft het Ministerie van VROM hierop (op de daarin gestelde vragen) nog steeds niet gereageerd ondanks toezegging.

HET VALSE HICKSON RAPPORT OVER DE EFFECTEN VAN WOLMANZOUTEN IN GEIMPREGNEERD HOUT

WAARSCHUWING

Voor de Vierde Tv-uitzending (na Ook Dat Nog! in 1993) over de gevaren van de oude gesloten gemeentelijke vuilnisstortplaatsen Mosbulten, Rijtvenweg en Wolfswinkel in de gemeente Sint-Oedenrode (Nijnsel) aan de rivier De Dommel met als slachtoffer Ellen Verhagen (Wolfswinkel), bekijk de volgende onder regie van Ton van der Ham in 1998 opgemaakte 2Vandaag uitzending. 

Klik daarvoor op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LdJJ8mtrqsE.

Op de oude gemeentelijke vuilnisbelten Mosbulten en Rijtvenweg worden biologische groenten en vruchten geteeld en besproeid met het uiterst giftig grondwater uit deze oude vuilnisstortplaatsen. Op deze manier worden via de menselijke maag, met behulp van biologisch geteelde groenten en fruit en met overheidssubsidie, in Sint-Oedenrode de oude gemeentelijke stortplaatsen gesaneerd.

OP DE OUDE STORTPLAATS WOLFSWINKEL WOONT ELLEN VAN DER HAGE EN IS NU SCHULDIG EIGENAAR

Een reactie onder de video luidt als volgt:

"600 stortplaatsen niets aan de hand en 10% "enig verhoogd risico", hangt er van af waar en hoe diep je de stok steekt he? Als het allemaal zo open en transparant is waarom zijn er dan geen online kaarten? Waarom mag je op voormalige stortterreinen vaak niet komen? Waar wordt alles in mist gehuld?"

Voor de Vijfde Tv-uitzending (na Ook Dat Nog! in 1993) over de gevaren van uiterst giftig slib dat uit de rivieren, beken en waterwegen op het land wordt gezet, waarop groente, fruit, aardappels, suikerbieten, etc. worden geteeld en waarop de koeien en schapen het gras afgrazen en waarvan de gebroeders Schreuder (Heusden), de boeren en de consument het grote slachtoffer zijn, bekijk de volgende onder regie van Ton van der Ham in 1999 opgemaakte 2Vandaag uitzending. Klik daarvoor op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=p6EqKqQjw_Y&t=8s of bekijk de video hieronder.

De grote boosdoener is de Hoge Raad der Nederlanden, die hebben in hun Pikmeer-arresten uitgesproken dat ambtenaren van Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen in Nederland strafrechtelijk immuun zijn en deze strafbare feiten allemaal mogen plegen met behulp van miljarden euro's aan overheidssubsidie. Grondeigenaren die daartegenin gaan en betreffend sterk verontreinigd slib terug dumpen in het water worden daarvoor strafrechtelijk vervolgd en de echte grote vervuilers, de multinationale bedrijven die betreffende rivieren, beken en waterwegen hebben bevuild, krijgen daarvoor miljarden euro's aan overheidssteun van onze opvolgende Nederlandse regeringen met instemming van alle 75 + 150 leden der Staten-Generaal. Dit alles onder de dekmantels van het "behoud van werkgelegenheid" en "circulaire economie" met honderden miljarden euro's aan overheidssteun vanuit onze Eurocommissaris Wopke Hoekstra (CDA) onder de dekmantel "Green Deal". Een groter bedrog is nauwelijks te bedenken.

Wanneer worden onze boeren wakker?

Voor de zesde Tv-uitzending (na Ook Dat Nog! in 1993) over de extreem grote gevaren van het levensgevaarlijk arseenzuur, wat in Nederland (en met toelatingen vanuit Nederland) over nagenoeg de gehele wereld onder de "valse etikettering" van arseenpentoxide wordt gebruikt in Wolmanzouten, waarvan in 2003 enkele vaten vanuit het vrachtschip Andinet vanuit de Antwerpse haven in de Waddenzee overboord zijn geslagen, zijn onze vissen, zeehonden, vissers en de consumenten het grote slachtoffer. Daarin is, evenals in vorige Tv-uitzendingen, ook hogere veiligheidskundige Ad van Rooij (de aangever van betreffende valse etikettering) is te zien. Bekijk daarvoor de volgende onder regie van Ton van der Ham in 2003 opgemaakte 2Vandaag uitzending. Klik daarvoor op de volgende link: https://rumble.com/v4tebz6-2003-grote-giframp-vaten-met-gif-van-schip-andinet-in-waddenzee-gedumpt.html

Ondanks de grote beloftes dat alles diepgaand zal worden onderzocht gebeurt er niets en wordt Johan Malcorps (België) vanuit zijn politieke partij Agalev (Groen) daarna het zwijgen opgelegd en mag daarover niet meer met Ad van Rooij communiceren. Dit vanwege het eenvoudige feit dat het aantal vaten van datzelfde gif, dat met toelating vanuit de Nederlandse overheid over de gehele wereld in hout is geperst, miljoenen malen groter is.

Wanneer worden alle acht miljard wereldbewoners wakker?

Voor zo'n 80% van de vergiftiging van onze wereld (zijnde de gifstoffen die nog niet in water zijn opgelost) heeft chemicus uitvinder ir. Leo Nevels van Edelchemie te Panheel de oplossing met zijn Nuloptie Technologie maar dat mag niet van onze overheid en ook niet van de door de Nederlandse overheid gesubsidieerde Milieudefensie. Dat is namelijk strijdig met hun afgelegde ambtseed die aan de koning trouw hebben verklaard om mee te werken aan de algehele vergiftiging van de gehele wereld, inclusief henzelf. Ook Remi Poppe van de Socialistische partij en professor Lucas Reijnders van Milieudefensie werken hieraan mee. Als bewijs daarvan bekijk daarvoor de volgende onder regie van Ton van der Ham in 1999 opgemaakte 2Vandaag uitzending. Klik daarvoor op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=luq3T_qZuOk. Het gevolg daarvan is een jarenlande terreur op hert bedrijf Edelchemie te Panheel, chemicus uitvinder ir. Leo Nevels, zijn vrouw en twee zonen. Zij werden daarvoor zelfs in de gevangenis gezet.


Wanneer worden alle ACHT MILJARD wereldbewoners wakker?

Het zijn burgemeester Piet Schriek (CDA) en zijn opvolger Peter Maas (CDA) van Sint-Oedenrode en zijn opvolger Kees van Rooij (CDA) van Meierijstad die al vanaf 1991 tot op heden met behulp van hun dekmantelbedrijf gebroeders van Aarle (mijn buurman) een "dictatoriale vergiftigingsmacht" uitoefen op geheel Nederland en via België en de Benelux Unie (als proeftuin) vanuit de Europese Unie op nagenoeg alle193 landen van de Verenigde Naties en daarmee net zolang blijven doorgaan totdat alle acht miljard wereldbewoners zijn vergiftigd, inclusief henzelf.

Wanneer gaan de kranten daarover artikelen schrijven en Tv-uitzendingen wijden?

Dat voormalig burgemeester Piet Schriek (CDA) en burgemeester Peter Maas (CDA) van Sint-Oedenrode (opgevolgd door CDA-burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad) geheel Nederland en vanuit Nederland de gehele wereldvergiftiging dictatoriaal aanstuurt maakt de volgende hieronder ingelaste foto glashelder:

Foto: L.O.S.S. / Diane Hobbelen

Burgemeester Schriek (CDA) en in het midden wethouder Van Rossum (CDA) nemen staatssecretaris Van Geel (CDA) onder handen.
Burgemeester Schriek (CDA) en in het midden wethouder Van Rossum (CDA) nemen staatssecretaris Van Geel (CDA) onder handen.
Het is deze wereldwijd vertakte criminele organisatie onder aansturing van de opvolgende burgemeesters Piet Schriek en Peter Maas van Sint-Oedenrode die met de hulp van de in Sint-Oedenrode opgegroeide Herna Verhagen, als Key accounts en consumentenmarkt van TNT Nederland (2001 -2002) hun grote bijdrage hebben gegeven aan de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2012. Als bewijs daarvan vindt u bijgevoegd de hieronder ingelaste brief d.d. 3 mei 2002 daarover van A.M.L. van Rooij aan Pim Fortuyn, welke zonder de twee kilogram aan bewijzen op 2 mei 2002 ook naar de persoonlijke fax van Pim Fortuyn is verstuurd.
Nadat deze fax op 2 mei 2002 op de privé fax van Pim Fortuyn door een derde is onderschept, heeft hij/zij ervoor gezorgd dat bovengenoemde aangetekende brief d.d. 3 mei 2002 door de Nederlandse PTT-post pas 20 dagen later bij Pim Fortuyn is bezorgd en derhalve nadat Pim Fortuyn (op 6 mei 2002) was vermoord en begraven. De bewijzen daarvan van de PTT-Post vindt u hieronder ingelast.

Het bewijs van ontvangst kwam 20 dagen na dato, lees daarvoor de volgende pagina.

Direct na de moord op Pim Fortuyn werd A.M.L. (Ad) van Rooij op basis van leugens door journalist Jan Egmond in het Eindhovens Dagblad afgeschilderd als milieuactivist en moest daarbij op basis van "leugens en bedrog" gelijkgesteld worden met milieuactivist Volkert van der Graaf. Voor bewijs lees het hieronder ingelaste artikel van Jan Egmond in het Eindhovens dagblad:

Degenen die dat hebben veroorzaakt zijn wethouder Cees van Rossum (CDA), de wethouder die op de volgende foto tussen Piet Schriek en Pieter van Geel instaat:, samen met het nieuwe raadslid Henriëtte van den Berk - Van de Laar (CDA).

Foto: L.O.S.S. / Diane Hobbelen

Burgemeester Schriek (CDA) en in het midden wethouder Van Rossum (CDA) nemen staatssecretaris Van Geel (CDA) onder handen.
Burgemeester Schriek (CDA) en in het midden wethouder Van Rossum (CDA) nemen staatssecretaris Van Geel (CDA) onder handen.
Als beloning daarvoor volgde Henriëtte van den Berk - Van de Laar (zie foto) wethouder Cees van Rossum op als wethouder en locoburgemeester. Hiermee is de journalistieke samenspanning tegen A.M.L. van Rooij feitelijk bewezen en moest A.M.L. van Rooij direct na de moord op Pim Fortuyn gelijkgesteld worden met Volkert van der Graaf, welke niet de daadwerkelijke moordenaar is. Dat het Eindhovens Dagblad onderdeel uitmaakt van deze wereldvernietigende afvalmaffia vanuit de gemeente Sint-Oedenrode maakt het volgende krantenartikel d.d. 7 juli 1989 in het Eindovens Dagblad glashelder.
Het Eindhoven dagblad schrijft in hun artikel d.d. 7 juli 1998 "Hout impregneren zonder het milieu te belasten" met de voorkennis en wetenschap dat als gevolg daarvan 7 miljard wereldbewoners zullen worden vergiftigd tot de dood erop volgt. Als bewijs daarvoor vindt u het volgende hieronder ingelaste artikel van 13 december 2000 over arseen in hetzelfde Eindhovens Dagblad.

Het is de in Sint-Oedenrode (Nijnsel) opgegroeide Herna Verhagen, die als Key accounts en consumentenmarkt van TNT Nederland (2001 -2002), haar grote bijdrage heeft gegeven aan de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2012 door betreffende aangetekende brief d.d. 2 mei 2002 aan het woonadres van Pim Fortuyn (welke Ad van Rooij in overeenstemming met wat hij met Pim Fortuyn telefonisch had afgesproken naar hem zou toesturen, waarvan het voorblad al per fax was toegestuurd) voor hem maar liefst 20 dagen heeft achtergehouden, zodat na de moord ook alle bewijzen daarvan in zijn woning door politie en justitie ruimschoots konden zijn verwijderd.

Als waardering voor deze daad groeide Herna Verhagen onder voormalig CDA minister-president Jan Peter Balkende in de kabinetten Balkenende I(CDA, LPF, VVD), Balkenende II(CDA, VVD, D66), Balkenende III (CDA, VVD), Balkenende IV(CDA, PvdA, CU) super snel in haar functies en nevenfuncties naar vele topposities, lees daarvoor het volgende artikel op de Nieuwe Media, welke u ook kunt lezen onder aan dit artikel.

Zij werd op verzoek van Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg van de NAVO vanaf april 2020 – 2030 zelfs benoemd in de reflectiegroep, samen met Wes Mitchell (Vz.) en Thomas de Minière (Vz.) en Greta Bossenmaier, Anja Dalgaard-Nielsen, Hubert Védrine, Marta Dassù, Anna Fotyga, Tacan Ildem, John Bew en Herna Verhagen van de NAVO in het kader van NAVO 2030. Dat wat in deze reflectiegroep wordt beslist, wordt door de NAVO ten uitvoer gebracht. Dit betekent dat de in Sint-Oedenrode (Nijnsel) opgegroeide Herna Verhagen (na voorafgaand overleg daarover met CDA-burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad) (mede-) beslist of de NAVO een derde wereldoorlog tegen Rusland moet beginnen. Met de hierboven beschreven voorkennis is de kans op een dergelijke wereldoorlog tegen Rusland zeer groot als Jens Stoltenberg wordt opgevolgd door Nederlands minister-president Mark Rutte., lees daarvoor het volgende "pdf-link" op de Nieuwe Media.

Betreffende "pdf-link" betreft de 118 blz. tellende melding die Ad van Rooij heeft gedaan bij het bestuur van de Autoriteit Consument & Markt, zijnde: Martijn Snoep (voorzitter), Cateautje Hijmans van den Bergh (bestuurslid) en Manon Leijten (bestuurslid), omdat CEO Herna Verhagen van PostNL al maar liefst bijna twee maanden lang de onder PostNL-barcode: 3SRPKS538360605, verstuurde aangetekende brief van Ad van Rooij aan minister president Mark Rutte (persoonlijk in handen), postbus 20001, 2500 EA, Den Haag, weigert te overhandigen aan Mark Rutte, waarvan U de wettelijke bewijzen hieronder vindt bijgevoegd.

Op 6 mei 2024 (de gedenkdag van de moord op Pim Fortuyn, 22 jaar geleden) meldde de koninklijke PostNL N.V. (KvK-nummer 27168968) op Track & Trace dat de zending is gesorteerd en dat de bezorgtijd 12-03-2024 was, met een streep door "12-03-2024". Hiermee hebben wij wederom het wettelijke bewijs verkregen dat de koninklijke PostNL N.V. onder bestuursvoorzitter CEO Herna Verhagen (zie foto) onze onder PostNL-barcode: 3SRPKS538360605, verstuurde aangetekende brief d.d. 13 maart 2024 opzettelijk niet heeft bezorgd aan Mark Rutte (persoonlijk in handen) en al maar liefst 65 dagen lang in handen is van een "criminele organisatie" onder aansturing van bestuursvoorzitter CEO Herna Verhagen (zie foto).

Vanuit de op verzoek van Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg van de NAVO vanaf april 2020 – 2030 benoemde reflectiegroep is Herna Verhagen samen met Wes Mitchell (Vz.) en Thomas de Minière (Vz.), Greta Bossenmaier, Anja Dalgaard-Nielsen, Hubert Védrine, Marta Dassù, Anna Fotyga, Tacan Ildem en John Bew in het kader van NAVO 2030 een derde wereldoorlog tegen Rusland aan het voorbereiden, die direct kan worden gestart als Nederlands minister-president Mark Rutte wordt benoemd tot de opvolgende secretaris-generaal van de NAVO, dat moge iedereen duidelijk zijn, anders houdt Henra Verhagen betreffende aangetekende brief van Ad van Rooij aan minister president Mark Rutte (persoonlijk in handen) niet al maar liefst 65 dagen lang tegen. Dit des te meer Martijn Snoep (voorzitter) van de Autoriteit Consument & Markt al maar liefst 11 dagen lang weigert om betreffende door Ad van Rooij gedane melding d.d. 25 april 2024 in behandeling te nemen. De personen die in deze reflectiegroep zitten en nu een derde wereldoorlog tegen Rusland aan het voorbereiden zijn betreffen de volgende personen:

Deze op komst zijnde derde wereldoorlog wordt via Herna Verhagen door huidig burgemeester Kees van Rooij (CDA) van Meierijstad (als opvolger van voormalig burgemeester Peter Maas (CDA) van Sint-Oedenrode) in gang gezet, als de media en pers hierover blijven zwijgen. Als bewijs daarvoor bekijk de volgende video van de wereldbekende journalist Julius Vischjager van de The Daily Invisible, die daarover jaren geleden de laatste vraag heeft gesteld aan minister-president Jan Peter Balkenende (CDA) in de wekelijkse persconferentie na de vergadering van de ministerraad. Klik daarvoor op de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=ap9csyQ8ctQ . Deze vraag heeft later de "verdrinkingsmoord" van Julius Vischjager tot gevolg gehad.

JULIUS VISCHJAGER BEVRAAGT PREMIER BALKENDE OVER ZIJN VRIENDSCHAP MET PETER MAAS

Het is met name onderzoeksjournalist Ron Couwenhoven van de Telegraaf, die hierover meerdere zeer goede artikelen heeft geschreven, waarvan U er een van 28 augustus 2004 hieronder vindt bijgevoegd. Wij gaan er dan ook van uit dat de Telegraaf dit wereldnieuws op de herdenkingsdag van de moord op Pim Fortuyn naar buiten brengt, zodat daarmee een derde wereldoorlog kan worden voorkomen en er een einde gaat komen aan de algehele vergiftiging van onze aarde. Kijk daarvoor ook op de Sociale Databank Nederland door op de volgende link te klikken https://www.sdnl.nl/ad-van-rooij-telegraaf.htm

Kopiehouders.

1. Donald J. Trump, Presidential Library (e-mail: trump.library@nara.gov)

2. Nieuwsredactie Telegraaf,(nieuwsdienst@telegraaf.nl)

3. Redactie VRT Nieuws, (Luc.Gommers@vrt.be, leonard.birgit@vrt.be, nieuws@vrt.be, wetenschap@vrt.be,)

4. Redactie De Nieuwe Media, (redactie@de-nieuwe-media.nl)

5. Sammy Mahdi, Partijvoorzitter van de cd&v in België (e-mails: voorzitter@cdenv.be en info@cdenv.be)

6. Annelies Verlinden (cd&v), minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing van België in de regering De Croo (e-mail: info@verlinden.belgium.be)

7. Vincent Van Peteghem (cd&v), Vicepremier en minister van Financiën van België in de regering De Croo (e-mails: info@vincent.minfin.be en miet.deckers@vincent.minfin.be)

8. Hilde Crevits (cd&v), Vlaamsviceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in de regering-Jambon (e-mail:
kabinet.crevits@vlaanderen.be)

9. Jo Brouns (cd&v), Vlaamsminister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw in de regering-Jambon (e-mail:kabinet.brouns@vlaanderen.be)

10. Benjamin Dalle (cd&v), Vlaams minister van Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding in de regering-Jambon (e-mail:kabinet.dalle@vlaanderen.be)

11. Nawal Farih, Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en Gemeenteraadslid Genk van de cd&v in België (e-mail: nawal.farih@dekamer.be en nawal.farih@genk.be)

12. Ruud Rietveld, een van de tientallen slachtoffers die aan het juridisch rechtszaak voerende bedrijf Ecologisch Kennis Centrum B.V. (KvK-nummer: 16090111) een volmacht heeft gegeven, maar hem door toedoen van deze valse Open Vld drie eenheid Alexander De Croo, Tom Ongena en Johny De Raeve al elf jaar lang niet meer juridisch heeft kunnen bijstaan (e-mails ruudrietveldvertelt@hotmail.com en ruud.rietveld20@gmail.com)

13. Lijst Pim Fortuyn gemeente Eindhoven, (info@lijstpimfortuyneindhoven.nl, info@lijstpimfortuyn.nl, lilianereker@hotmail.com, carlo@jongefortuynisten.nl, r.reker@eindhoven.nl, stef@jongefortuynisten.nl, timo@jongefortuynisten.nl, damian@jongefortuynisten.nl)

14. Geert Wilders en Fleur Agema (PVV), Fractievoorzitter van de Nederlandse politieke partij "Partij voor de Vrijheid" (e-mails m.agema@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, e.esser@tweedekamer.nl en Pvv.publiek@tweedekamer.nl)

15. Pieter Omtzigt (NSC), Fractievoorzitter van de Nederlandse politieke partij "Nieuw Sociaal Contract" (e-mails pieter.omtzigt@tweedekamer.nl, e.vhijum@tweedekamer.nl en f.zeedijk-raeven@tweedekamer.nl)

16. Caroline van der Plas (BBB), Fractievoorzitter van de politieke partij "Boeren Burger Beweging" (e-mails c.vdplas@tweedekamer.nl, m.keijzer@tweedekamer.nl en l.helder@tweedekamer.nl)

17. Premier Viktor Orbán van Hongarije(e-mails titkarsag@me.gov.hu, miniszterelnok@me.gov.hu, lakossag@kim.gov.hu en zsolt.semjen@me.gov.hu) in de hoop dat hij zich weer terug gaat aansluiten bij de Europese Volkspartij (EVP) met het verzoek er voor te zorgen dat Open Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo per direct stopt met het geven van honderden miljoenen euro's aan Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten, wat geld is dat zijn politieke partij Open Vld heeft gestolen van de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. en daarmee in Nederland en België meer dan tien mensen (indirect) heeft vermoord, waaronder mijn vrouw en mijn zoon, die hij ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, wat kost wat kost uit de media moet worden gehouden.

18. Alle leden van Hongarije in het Europese Parlement,met het verzoekom hieroverOpen Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo per direct ter verantwoording te roepen. Het mag namelijk nooit zo zijn dat hij bij de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. (met als enig directeur A.M.L. van Rooij) in 13 jaar tijd al tientallen (honderden) miljoenen euro's heeft gestolen en daarbij blijft doorgaan, waarmee hij (indirect) meer dan tien mensen in Nederland en België heeft gedood, waaronder mijn vrouw en zoon en daarbij mijn zoon ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, om dat gestolen "bloedgeld" te gebruiken voor de aankoop van Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten (e-mails: attila.ara-kovacs@europarl.europa.eu, andrea.bocskor@europarl.europa.eu, katalin.cseh@europarl.europa.eu, andor.deli@europarl.europa.eu, tamas.deutsch@europarl.europa.eu, klara.dobrev@europarl.europa.eu, anna.donath@europarl.europa.eu, kinga.gal@europarl.europa.eu, marton.gyongyosi@europarl.europa.eu, livia.jaroka@europarl.europa.eu, adam.kosa@europarl.europa.eu, csaba.molnar@europarl.europa.eu, sandor.ronai@europarl.europa.eu, erno.schaller-baross@europarl.europa.eu, edina.toth@europarl.europa.eu, laszlo.trocsanyi@europarl.europa.eu, istvan.ujhelyi@europarl.europa.eu)

19. Paul Magnette, Président PARTI SOCIALISTE (e-mail: info@ps.be, paul.magnette@ps.be en paul.magnette@charleroi.be), waarvoor EU-burger en cd&v-lid A.M.L. (Ad) van Rooij (BSN: 093391225) al meer dan tien jaar grote waardering heeft, met het verzoek om Vlaanderen en België (en daarmee ook Wallonië) van de hierboven beschreven geld en eigendom stelende en mens dodende corruptie vanuit de gemeente Zonhoven (Belgisch Limburg) vanuit de politieke partij Open Vld -- die op federaal niveau met de Waalse partij MR (met Charles Michel als president van de Europese Unie) een partij vormen – vanuit Wallonië te redden, om daarmee een totale vernietiging van de mensheid op onze aarde te voorkomen.

Ondergetekende Ad van Rooij heeft recht om hierop een reactie te ontvangen van de Redactie van de Omroep van Wij Nederland, als ook van alle kopiehouders, waaronder met name ook zijn politieke cd&v partijgenoten. Dit des te meer omdat hij recht heeft om te weten waar zijn vermoorde zoon Jos van Rooij is gebleven en welke personen hem op 13 januari 2024 in Nieuwe Pekela in zijn eigen woning hebben vermoord en van de aardbodem hebben laten verdwijnen. Ik wil dan ook aan allen (ook kopiehouders) vragen om hierop te reageren en niet te wachten totdat het voor alle acht miljard wereld bewoners te laat is. Uw reactie ontvang ik dan ook graag per kerende e-mail naar mij e-mail a.vanrooij53@gmail.com waarvoor ik u bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,

A.M.L. (Ad) van Rooij

Directeur van het Ecologisch Kennis Centrum B.V.

Door de Europese Commissie erkende hogere veiligheidskundige

Geregistreerd cd&v lid

MAAKT VLAAMS MINISTER ZUHAL DEMIR (N-VA) EEN EIND AAN DE MASSALE VERGIFTIGING ALS GEVOLG VAN "CORPORATE CRIME"?

Belgische eerste minister Alexander De Croo (Open Vld) verplicht Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme om handhavend op te treden tegen de massale vergiftiging van alle Vlamingen met honderden miljoenen kilogrammen arseenzuur en chroomtrioxide (chroom VI).

Maakt Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) een eind aan de massale vergiftiging als gevolg van "Corporate Crime"?

Van: Ad van Rooij <a.vanrooij53@gmail.com>

Date: di 7 mei 2024 om 15:18

Subject: Belgische eerste minister Alexander De Croo (Open Vld) verplicht Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme om handhavend op te treden tegen de massale vergiftiging van alle Vlamingen met honderden miljoenen kilogrammen arseenzuur en chroomtrioxide (chroom VI)

To: <Kabinet.demir@vlaanderen.be>

Aan de Vlaamse regering, namens deze bestuurlijk verantwoordelijk Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme,

Koning Albert II laan 7 6de verdieping, 1210 Sint-Joost-ten-Node
(Tel 02 552 61 00 en E-mail Kabinet.demir@vlaanderen.be)

Naar aanleiding van mijn persbericht d.d. 6 mei 2024 aan de redactie van de Telegraaf, welke U hieronder vindt ingelast maar ook kunt lezen op de Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/), in de volgende link:

PERSBERICHT 6 MEI 2024

Nieuwe hoofdrolspelers over de Tweede Schutter op de moord van Pim Fortuyn in beeld. Vanaf 6 mei 2024 (22 jaar na de moord op Pim Fortuyn) zal de Bevrijdingsdag voortaan op 6 mei in alle landen van de gehele wereld worden gevierd.

Door: Ad van Rooij (cd&v)

heb ik bij e-mail d.d. 6 mei 2024 (17:01) uur de hieronder ingelaste reactie ontvangen van Belgische Eerste minister Alexander DE CROO (Open Vld)

Van: Contact kabinet premier <contact@premier.be>

Date: ma 6 mei 2024 om 17:01

Subject: RE: Nieuwe hoofdrolspelers over de Tweede Schutter op de moord van Pim Fortuyn in beeld. Vanaf 6 mei 2024 (22 jaar na de moord op Pim Fortuyn) zal de Bevrijdingsdag voortaan op 6 mei in alle landen van de gehele wereld worden gevierd.

To: <a.vanrooij53@gmail.com>

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te behandelen en u binnen afzienbare tijd een antwoord te bezorgen. Omwille van het grote aantal vragen dat wij dagelijks krijgen, kan dit even duren. Onze oprechte excuses hiervoor.

Voor een vlottere behandeling van uw vragen of opmerkingen, raden wij u aan om zeker de bevoegde minister aan te schrijven.

Wij danken u alvast voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groeten,
Secretariaat Eerste minister
KONINKRIJK BELGIË – ROYAUME DE BELGIQUE – KÖNIGREICH BELGIEN

Alexander DE CROO
Eerste minister van België
Premier ministre de Belgique
Premierminister von Belgien

Wetstraat 16
16, Rue de la Loi
1000 BRUSSEL – BRUXELLES
www.premier.be

Een vaststaand feit is dat U -- zijnde Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme – als bevoegde Vlaams minister van omgeving en energie persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk bent voor dit gigantische Milieu- en Gezondheid-schandaal en alle vergiftigingsslachtoffers als gevolg daarvan. Dit alles is veroorzaakt door "Corporate Crime Misdaad", waarin politieke partijen betrokken zijn geraakt.

Als Vlaams minister van Justitie en Handhaving bent wettelijk verplicht om tegen deze "Corporate Crime Misdaad Organisatie" een strafklacht met burgerlijke parstelling bij Onderzoeksrechter S. GORRÉ van de rechtbank van Eerste Aanleg Limburg, Afdeling Hasselt, Parklaan 25 bus 2, 3500 Hasselt, neer te leggen, die deze "Corporate Crime Misdaad Organisatie" al vanaf 22 mei 2014 in onderzoek heeft, maar in dat onderzoek door bestuurlijk verantwoordelijk Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme wordt geblokkeerd.

Met nadruk verzoekt de door de Europese Commissie erkende hogere veiligheidskundige A.M.L.(Ad) van Rooij -- als directeur van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. en als geregistreerd cd&v lid -- hiervoor bestuurlijk verantwoordelijk Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme om kennis te nemen van de volledige inhoud van het volgende artikel in de Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/) in de hieronder bijgevoegde link:

ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! ZAL DE WERELD TEN ONDER GAAN AAN GIF, MILIEU EN BEDROG?

Zestien jaar later:

Alarm… U bent vergiftigd !!

De miljarden tonnen meer gif onder het bedrog van "Green Deal" kan onze Wereld niet langer meer verdragen. Gun onze kinderen en kleinkinderen ook nog een menswaardig leven op aarde en stop daarmee !!

Door: Ad van Rooij

Ine Veen schreef in 2008 haar boek "Alarm... U wordt vergiftigd!"

Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?

en in betreffend artikel alles (ook de links en deeplinks) goed te lezen en alle lezingen van betreffende deskundigen goed te bekijken en goed te beluisteren en ook alle acht Tv-uitzendingen daarin goed te bekijken en te beluisteren, dan weet U dat door Uw toedoen geheel Vlaanderen is vergiftigd met honderden miljoenen kilogrammen volledig in water oplosbare genotoxische, reprotoxische, mutagene, teratogene, kankerverwekkende stoffen als "arseenzuur" en "chroomtrioxide" (Chroom VI) van waaruit de grote kankerexplosie in geheel Vlaanderen en vanuit Vlaanderen in grote delen van de wereld het gevolg is.

U als bestuurlijk verantwoordelijk Vlaams minister van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme heeft de (Grond-) wettelijke plicht om ervoor te zorgen dat vanaf morgen (8 mei 2024), elke blootstelling aan "arseenzuur" en "chroomtrioxide" (Chroom VI) bij alle bijna 7 miljoen Vlamingen -- hoe gering ook -- vanwege haar genotoxische eigenschappen wordt voorkommen.

Ondergetekende verzoekt U dan ook om daarvoor te zorgen en dat naar mijn e-mail a.vanrooij53@gmail.com schriftelijk te bevestigen.

Met vriendelijke groeten,

A.M.L. (Ad) van Rooij

Directeur van het Ecologisch Kennis Centrum B.V.

Door de Europese Commissie erkende hogere veiligheidskundige

Geregistreerd cd&v lid

Kopiehouders.

1. Nieuwsredactie Telegraaf (nieuwsdienst@telegraaf.nl)

2. Redactie De Nieuwe Media (redactie@de-nieuwe-media.nl)

3. Sammy Mahdi, Partijvoorzitter van de cd&v in België (e-mails: voorzitter@cdenv.be en info@cdenv.be)

4. Annelies Verlinden (cd&v), minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing van België in de regering De Croo (e-mail: info@verlinden.belgium.be)

5. Vincent Van Peteghem (cd&v), Vicepremier en minister van Financiën van België in de regering De Croo (e-mails: info@vincent.minfin.be en miet.deckers@vincent.minfin.be)

6. Hilde Crevits (cd&v), Vlaamsviceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in de regering-Jambon (e-mail:
kabinet.crevits@vlaanderen.be)

7. Jo Brouns (cd&v), Vlaamsminister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw in de regering-Jambon (e-mail:kabinet.brouns@vlaanderen.be)

8. Benjamin Dalle (cd&v), Vlaams minister van Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding in de regering-Jambon (e-mail:kabinet.dalle@vlaanderen.be)

9. Nawal Farih, Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en Gemeenteraadslid Genk van de cd&v in België (e-mail: nawal.farih@dekamer.be en nawal.farih@genk.be)

10. Ruud Rietveld, een van de tientallen slachtoffers die aan het juridisch rechtszaak voerende bedrijf Ecologisch Kennis Centrum B.V. (KvK-nummer: 16090111) een volmacht heeft gegeven, maar hem door toedoen van deze valse Open Vld drie eenheid Alexander De Croo, Tom Ongena en Johny De Raeve al elf jaar lang niet meer juridisch heeft kunnen bijstaan (e-mails ruudrietveldvertelt@hotmail.com en ruud.rietveld20@gmail.com)

11. Lijst Pim Fortuyn gemeente Eindhoven, (info@lijstpimfortuyneindhoven.nl, info@lijstpimfortuyn.nl, lilianereker@hotmail.com, carlo@jongefortuynisten.nl, r.reker@eindhoven.nl, stef@jongefortuynisten.nl, timo@jongefortuynisten.nl, damian@jongefortuynisten.nl)

PERSBERICHT 6 MEI 2024:

EXACT 22 JAAR NA DE MOORD OP PIM FORTUYN (R.I.P.)

Wij gedenken Pim Fortuyn 'At your Service' 6 mei 2002 (R.I.P.) 6 mei 2024 (22 jaar geleden).
Wij gedenken Pim Fortuyn 'At your Service' 6 mei 2002 (R.I.P.) 6 mei 2024 (22 jaar geleden).

Nieuwe hoofdrolspelers over de Tweede Schutter op de moord van Pim Fortuyn in beeld. Vanaf 6 mei 2024 (22 jaar na de moord op Pim Fortuyn) zal de Bevrijdingsdag voortaan op 6 mei in alle landen van de gehele wereld worden gevierd.

Geachte Redactie van de Telegraaf,

Als vervolg op mijn bij e-mail d.d. 5 mei 2024 (om 10:22 uur) verstuurde Nieuwe informatie over de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 door een tweede schutter, door Ine Veen beschreven in haar boek 'Moord namens de 'kroon'?', met toelichtende presentaties van Ine Veen en professor Bob Smalhout (column schrijver bij de Telegraaf) ten tijde van de uitreiking op 6 mei 2007, ter herdenking aan Pim op de Nationale Dodenherdenking van 4 mei 2024 (lees hieronder), vindt u voor de verdere onderbouwing daarvan harde bewijsstukken over degenen die daaraan hebben meegewerkt in het Tweede boek dat Ine Veen daarover heeft geschreven te weten het boek ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! ZAL DE WERELD TEN ONDER GAAN AAN GIF, MILIEU EN BEDROG? over Ad van Rooij en Pim Fortuyn, met bijbehorende toelichtende presentaties onder begeleiding van Wieteke van Dort van de sprekers: Ine Veen de schrijver van het boek, Ad van Rooij de door de Europese Commissie erkende hogere veiligheidskundige, werkzaam voor Philips Healthcare te Best (wiens vrouw en zoon hij als gevolg daarvan heeft moeten verliezen), chemicus uitvinder ir. Leo Nevels van Edelchemie te Panheel (wiens milieutechnische oplossingen werden geblokkeerd en daarna werd geterroriseerd), criminoloog prof. dr. Frank Bovenkerk (zijn bij brief d.d. 21 juni 1993 aan de hoofdofficier van justitie mr. René Ficq van het arrondissementsparket te 's-Hertogenbosch gedane verzoek om naar deze collusie "Poisoning for Profit" een strafrechtelijk onderzoek te starten is, door toedoen van zijn stagiaire PvdA/GroenLinks leerlinge Femke Halsema, huidig burgemeester van Amsterdam, na 31 jaar nog steeds niet begonnen) en rechtssysteem deskundige prof. ir. Anton van Putten (die bij het naar buiten brengen van een megamiljoenenfraude subsidie vanuit de Europese Unie, wat thans ook met de "Green Deal" van Eurocommissaris Wopke Hoekstra gebeurt, daarvoor juridisch werd aangepakt). Met maar liefst acht toelichtende Tv-uitzendingen: een van KRO Ook Dat Nog!; een van RVU onder regie van Jan van der Zanden; vijf van 2Vandaag onder regie van Tom van der Ham; een van Rijksoverheid, waarin de wereldbekende journalist Julius Vischjager over burgemeester Peter Maas van Sint-Oedenrode de laatste vraag heeft gesteld aan minister-president Jan Peter Balkenende (met later de "verdrinkingsmoord" van Julius Vischjager als gevolg?), met in al die Tv-uitzendingen hogere Veiligheidskundige Ad van Rooij en onder meer ook de volgende personen, criminoloog prof. dr. Frank Bovenkerk¸ toxicoloog Frans Jongeneelen, Carl Tissen, directeur van houtimpregneerbedrijf Import Export B.V. te Luyksgestel; directeur Rob Leegwater van Hickson Garantor, de leverancier van het Superwolmanzout CO aan mijn buurman gebroeders van Aarle te Olland (Sint-Oedenrode), Ellen Verhagen (Wolfswinkel), wonende te Nijnsel (Sint-Oedenrode), een van de slachtoffers van de oude gesloten gemeentelijke vuilnisstortplaatsen Mosbulten, Rijtvenweg en Wolfswinkel in de gemeente Sint-Oedenrode (Nijnsel) aan de rivier De Dommel, de gebroeders Schreuder (Heusden), als gevolg van sterk vervuilde slib dumping op zijn grond, waarvan benevens de gebroeders Schreuder de boeren en de consument het grote slachtoffer zijn, Johan Malcorps van Agalev (Groen) in België, Ira Helsloot van het Nederlandse crisisteam rampenbestrijding en Dick Arendse van de Nederlandse brandweer en rampenbestrijding, als gevolg van het uitvaren van het containerschip de Andinet vanuit de Antwerpse haven, waarvan de vaten met vals geëtiketteerd arseenpentoxide (in plaats van het veel giftiger arseenzuur) – wat al tientallen jaren met alle wolmanzouten die zijn geperst in geïmpregneerd hout gebeurd -- over boord zijn geslagen in de Waddenzee, wat later in de doofpot is beland (Johan Malcorps van Groen mocht daarna van hun partij hierover geen contact meer hebben met Ad van Rooij) en chemicus uitvinder ir. Leo Nevels van Edelchemie te Panheel over zijn oplossing van 80% van alle milieuproblemen met zijn Nuloptie Technologie maar dat niet mag van onze overheid in het bijzijn van Tweede kamerlid Remi Poppe (SP) en professor Lucas Reijnders van Milieudefensie. De vele zeer goede krantenartikelen hierover in de Telegraaf van de hand van onderzoeksjournalist Ron Couwenhoven

Lees daarvoor het volgende artikel in de Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/) in de hieronder bijgevoegde link:

ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! ZAL DE WERELD TEN ONDER GAAN AAN GIF, MILIEU EN BEDROG?

Zestien jaar later:
Alarm… U bent vergiftigd !!


De miljarden tonnen meer gif onder het bedrog van "Green Deal" kan onze Wereld niet langer meer verdragen. Gun onze kinderen en kleinkinderen ook nog een menswaardig leven op aarde en stop daarmee !!

Door: Ad van Rooij

Ine Veen schreef in 2008 haar boek "Alarm... U wordt vergiftigd!"

Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?

Daarin heeft U tevens de bewijsstukken dat voormalig burgemeester Peter Maas (CDA) van Sint-Oedenrode en zijn grote vriend voormalig minister president-president Jan Peter Balkenende (CDA) in nauwe samenwerking met huidig CEO Herna Verhagen van de koninklijke PostNL (vanuit haar vorige functie) een belangrijke hoofdrol hebben gespeeld in de moord op Pim Fortuyn door een tweede schutter en dezelfde Herna Verhagen daarin ook nu weer samen met huidig secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO -- vanaf april 2020 – 2030 benoemd in de reflectiegroep, samen met Wes Mitchell (Vz.) en Thomas de Minière (Vz.) en Greta Bossenmaier, Anja Dalgaard-Nielsen, Hubert Védrine, Marta Dassù, Anna Fotyga, Tacan Ildem en John Bew van de NAVO in het kader van NAVO 2030, samen met beoogd opvolger huidig Nederlands minister president Mark Rutte (is opvolger van Jan Peter Balkenende) als nieuw beoogd secretaris-generaal van de NAVO wederom een hoofdrol speelt, met als doel om een derde wereldoorlog tegen Rusland te laten ontstaan, waarmee dit alles voor eeuwig in de DOOFPOT kan.

Met de in betreffend artikel beschreven voorkennis is de kans op een dergelijke derde wereldoorlog tegen Rusland zeer groot als Jens Stoltenberg wordt opgevolgd door Nederlands minister-president Mark Rutte en onze media (kranten) hierover weigeren te schrijven, lees daarvoor de volgende "pdf-link" op de Nieuwe Media.

Vanaf 6 mei 2024 (22 jaar na de moord op Pim Fortuyn) zal de bevrijdingsdag voortaan op 6 mei in alle landen van de gehele wereld worden gevierd.

----------------------------------------------------------------------------------

Van: Ad van Rooij <a.vanrooij53@gmail.com>
Date: zo 5 mei 2024 om 10:22Subject: Nieuwe informatie over de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 ter herdenking aan Pim op de Nationale Dodenherdenking van 4 mei 2024
To: <nieuwsdienst@telegraaf.nl>

Nieuwe informatie over de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 ter herdenking aan Pim op de Nationale Dodenherdenking van 4 mei 2024

Geachte Redactie van de Telegraaf,

Met dank aan de Telegraaf die aan professor Bob Smalhout een column heeft gegeven, die er mede voor heeft gezorgd dat de waarheid over de moord op Pim Fortuyn toch nog gaat uitkomen. Lees daarvoor het op de dag van de Nationale Dodenherdenking uitgebrachte artikel hierover op de Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/), waarop ook een video is te zien die op 6 mei 2007 is opgenomen door mijn grote vriend Rob Brockhus (https://www.sdnl.nl/home.htm) van de Sociale Databank Nederland, die ervoor heeft gezorgd dat heel veel archiefstukken over de moord op Pim Fortuyn bewaard zijn gebleven. Bob Smalhout kreeg daarvoor het allereerste exemplaar van het boek 'Moord namens de 'kroon'?' uitgereikt uit de handen van de bijzondere vrouw Ine Veen, die met het uitbrengen van dit boek er mede voor heeft gezorgd dat er voor onze kinderen en kleinkinderen ook nog een toekomst is, ook al zal die vanwege de massale vergiftiging van de mensheid zwaar worden. Bekijk en beluister in de video met name het verhaal van professor Bob Smalhout wat hij hierover allemaal heeft te vertellen. Mijn bijzondere dank gaat hierbij uit aan Ine Veen en haar partner, die daarvoor baanbrekend werk hebben verricht.

BREAKING NEWS! POLITICUS PIM FORTUYN WERD DOOR TWEEDE SCHUTTER VERMOORD, WIE WAS DIE TWEEDE SCHUTTER?

In het lichaam van Pim Fortuyn zijn kogels gevonden van een verschillend kaliber. Naast de 9mm-kogels uit het wapen van Volkert van der Graaf is er ook een 5.66mm-kogel gevonden in het lichaam van Fortuyn.

Met vriendelijke groeten

Ad van Rooij

Woord van Dank

Onze redactie bedankt Ad van Rooij voor zijn meesterwerk waarvoor hij vele offers moest brengen.

Wij wensen Ad van Rooij de allermooiste en grootste kroon voor Gods werk.

Redactie, De Nieuwe Media.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN