Vertaal deze pagina naar:

VEEL NEDERLANDSE BOEREN ZIJN TEN EINDE RAAD VANWEGE DE VELE ABSURDE MILIEUWETGEVINGEN, OPGELEGD DOOR DE EUROPESE UNIE EN DE (R)OVERHEID; VELE BOEREN PLEEGDEN DAAROM ZELFMOORD!

21-11-2023

Wij luiden nu voor de derde keer de noodklok in Nederland en de rest van de wereld vanwege de voortdurende vergiftiging van onze aarde, het oppervlaktewater en het grondwater.

Lees in de onderstaande link hoe corrupt de politiek is dat het gevolg is van de verkiezingsfraude vanaf 10 november 1918, dit omdat Nederland vanaf die tijd grondwettelijk niet bestaat. Een grondwettelijk niet bestaand land kan ook geen Tweede Kamer en Eerste Kamer hebben.

Wij hebben in Nederland te maken met een donkere Tweede Kamer (duivelse hel), zie daarvoor de onderstaande link met de deeplinks. De Kiesraad en de Raad van State maken een eind aan de donkere Tweede Kamer en laat het Goddelijke Licht zijn werk doen.

Dienie Kars luidt de noodklok in Nederland en de rest van de wereld!
Dienie Kars luidt de noodklok in Nederland en de rest van de wereld!

*** OPROEP VAN DIENIE KARS ***

Wij zijn zelf de redders en creators van ons aardse bestaan en zullen zelf de juiste stappen moeten ondernemen om onze wereld positief te veranderen en te verbeteren. Informeer daarom alle Nederlandse boeren, tuinders en particulieren over het gevaar van Roundup (glyfosaat) die het middel nog steeds gebruiken als onkruidverdelgingsmiddel. 

De Europese Unie heeft onlangs het gebruik van Roundup voor 10 jaar toegestaan in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Boeren, tuinders en particulieren die het middel Roundup nog steeds gebruiken om onkruid te bestrijden, informeer alsjeblieft jezelf over het gevaar van Roundup (glyfosaat). 

Denk aan de toekomst van jezelf, je (klein)kinderen en onze toekomstige kinderen.

De WHO zegt dat glyfosaat (Roundup) kankerverwekkend is. 

Daar is veel onderzoek aan vooraf gegaan. Er zijn aantoonbaar mensen ongeneselijk ziek van geworden. Monsanto brengt dit op de markt als Roundup. Glyfosaat wordt ook in verband gebracht met een versnelde dood van bijen, de ziekte van Parkinson en het blijkt 'in bepaalde hoeveelheden kankerverwekkend' te zijn. Syngenta hield een studie naar glyfosaat en hersenschade meer dan twintig jaar verborgen. (bron).

Uitleg over de criminele doofpot van verschillende Kabinetten door Ad van Rooij (waarvoor dank!)

EN OPDAT WIJ NIET VERGETEN!

EEN NEDERLANDSE BOER BIJ DE TWEEDE KAMER DIE IN DE ZOMER VAN 2022 HELEMAAL TEN EINDE RAAD WAS VANWEGE DE VELE ABSURDE MAATREGELEN IN NEDERLAND.