Vertaal deze pagina naar:

WAAROM WERD ELS BORST VERMOORD?

03-11-2023
Els Borst R.I.P.
Els Borst R.I.P.

Heropen onderzoek moord op Els Borst!

Els Borst wist alles over de Demmink doofpot.

Wilde Els Borst gaan praten? Wat is de exacte reden van de moord op Els Borst? 

Doe ook onderzoek, zodat deze moord en vele andere politieke moorden alsnog wordt opgelost.

Is Els Borst vermoord omdat ze de klokken wilde gaan luiden over het pedo netwerk? Ja, wij denken van wel!

Is Els Borst vermoord omdat ze de klokken wilde gaan luiden over het pedo netwerk? 

Volgens de afbeelding die hierboven is afgebeeld wel. Wij (de redactie), zijn ervan overtuigd, dat de moord op Els Borst inderdaad een politieke moord is geweest en werd vermoord in opdracht van de machten achter de schermen, die niet wilden dat bepaalde waarheden naar buiten zouden gaan sijpelen over de Nederlandse pedo netwerken die tot ver in de wereld een bereik hadden (Epstein) en wie daarbij betrokken waren. Els Borst was op de hoogte van het pedo netwerk en vele andere schandalen in Nederland.

Else (Els) Borst-Eilers (Amsterdam, 22 maart 1932 – Bilthoven, 8 februari 2014) was een Nederlands politica voor Democraten 66 (D66) en hoogleraar. Borst was minister van Volksgezondheid in de kabinetten Kok I en Kok II. In het laatstgenoemde kabinet was ze tevens tweede vicepremier. Sinds 21 december 2012 was Borst minister van staat (Nederland).

Na het Barlaeus Gymnasium te Amsterdam, studeerde ze van 1950 tot 1958 geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1972 vond haar wetenschappelijke promotie plaats. In 2014 werd ze in haar woning door een psychiatrisch patiënt om het leven gebracht.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Els_Borst

Tip: Bestudeer de achtergrondinformatie over politieke moorden in Nederland.


Onze redactie ontving een e-mailbericht omtrent deze zaak.

Een oplettend iemand (wij houden de naam anoniem), stuurde Thierry Baudet een e-mail met daarin de volgende info:


Hallo, Alexander Pechtold mag ook op de arrestatielijst!

Ik herinner mij nog, dat zij (Els Borst) in haar auto in haar eigen garage gestikt gevonden is. En dat zij een jongeman in haar straat de schuld hebben gegeven.

IK WEET NIET OF U VAN DEZE ZAAK OP DE HOOGTE BENT?

Joost Knevel heeft satanische gruwelijke ervaringen vanaf 2 jaar en met 4 jaar moest hij naar de gruwelijke moorden op zijn klasgenootjes Sandra en Mariska kijken, omdat zij thuis iets over het misbruik met hun hadden verteld. De kleuterjuf werkte er aan mee en de moorden werden in de school en in het huis er naast gepleegd door Jaap van Dissel en Frans Bastiaanse.

Joost Knevel is geëxploiteerd in de tunnels!

Joost Knevel is door Bastiaanse in een psychiatrische kliniek gezet met mind controle en Mk Ultra om zijn geheugen te wissen. Er was ook een aanslag op zijn leven gepleegd toen hij volwassen was en een bedrijf runde. Joost Knevel is erna meteen naar Spanje gevlucht. Daar kreeg hij zijn geheugen terug en ging zijn vrienden uit Bodegraven bellen, waar hij toen woonde. Die zijn erna allemaal vermoord en ook een vader die te veel wist. 

Joost Knevel heeft heel zijn verhaal aan Wouter Raatgever verteld, wat is opgeslagen is. Tot 5x toe heeft Joost Knevel geprobeerd bij de politie aangifte te doen, niemand nam dit aan. Toen hebben zij uiteindelijk het Red Pill Journal opgestart om hen te exposen met Joost Knevel die zijn verhaal vertelt met ondersteuning van Micha Kat en Wouter Raatgever.

Omdat Wouter Raatgever de enige is die in Nederland woont, is hij als een grote gevaarlijke man op een brute wijze met een arrestatieteam gearresteerd en is zijn computer in beslag genomen. Wouter Raatgever zijn bankrekening werd geblokkeerd en er werd vervolgens in het kort geding (spoedprocedure) 9 maanden cel geëist en een bedrag van EUR 10.000,00.

Uitleg procedure kort geding: 

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Civiel-recht/Kantonrechter/Procedures/paginas/kort-geding.aspx

Joost Knevel en Micha Kat zijn in het kort geding ook veroordeeld en moeten enorm veel geld betalen. De aangifte van Joost Knevel werd niet gelezen en werd bij voorbaat al afgewezen. Joost Knevel kreeg de kans niet zijn verhaal te doen. Wat bleek, die rechter (Hoekstra) was ook al rechter in de zaak Demmink.

Tot zover!

Opmerking van de redactie: We hebben her en der verbeteringen in de bovenstaande tekst aangebracht voor de leesbaarheid en opmerkingen geplaatst om het één en ander toe te lichten.

Toen de drie mannen, Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat hulp nodig hadden om Justitie te laten arresteren werd zelfs buitenlandse hulp ingeroepen van Generaal Flinn, Donald Trump, John F. Kennedy (Jr.) en het Pentagon. Flinn is eerder gespot op het Binnenhof.

Het is erg belangrijk voor ons, (onderzoeksjournalisten, waarheidsvinders en klokkenluiders) om te onderzoeken in hoeverre rechter Hoekstra wel of niet partijdig is, dus de pedo netwerken beschermd om zijn 'vriendjes/broeders' te beschermen. Voor ons is het eigenlijk al duidelijk, deze Hoekstra is partijdig, koos partij voor de daders en beschermd de pedo netwerken die Nederland rijk is. 

Nederland is pedoland nr. 1

Joris Demmink (voormalig secretaris-generaal hoogste ambtenaar van Veiligheid en Justitie 2002-2012) wordt al jaren beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen en is hiervoor tot heden altijd vrijgesproken door niet onpartijdige rechters die het pedofiele netwerk beschermen in Nederland!

Rechter Sonja Hoekstra-van Vliet
Rechter Sonja Hoekstra-van Vliet

WORDT RECHTER SONJA HOEKSTRA GECHANTEERD OF HOORT ZIJ OOK BIJ DE CLUB VAN PEDOFIELE RECHTERS? DAT IS VOOR NU NOG EEN OPEN VRAAG!

VOLGENS GELUIDEN IN ONZE SAMENLEVING HEBBEN WE NIET ALLEEN EEN PEDO REGERING, MAAR OOK AL JAREN EEN PEDO JUSTITIE, DIE ILLEGAAL ZAKEN DOET, MET NIET BEVOEGDE RECHTERS!

VOLGENS GELUIDEN IN ONZE SAMENLEVING KOMEN RECHTERS TELKENS MET EEN NIEUWE ZAAK METEEN ERNA, ZODAT ER GEEN ADVOCAAT GEVONDEN KAN WORDEN, DAT SPREEKT OOK BOEKDELEN OVER ILLEGALE ZAKEN!

Micha Kat (onderzoeksjournalist) wraakte eerder rechter Sonja Hoekstra-van Vliet voor ambstmisbruik, zij liep weg en kwam 5 minuten later terug, de wraking werd afgewezen.

Beroepsgegevens mw. mr. S.J. Hoekstra-van Vliet

https://openrechtspraak.nl/person/510b36d1-0544-4770-97f9-9020ee83f8d9

Micha Kat publiceerde op 27 juni 2021 het volgende:

Opnieuw bewezen dat Osterhaus en Koopmans world players zijn in de Covid-scam en grade 1 mass murderers. Retweete Koopmans niet ook het NOS-bericht over de 9 maanden cel voor #freewouter?

Koopmans ook in groep intimi Fauci!

https://revolutionaironline.com/opnieuw-bewezen-nederland-speelt-hoofdrol-in-covid-massamoord-op-wereldbevolking/

Info om zelf onderzoek te gaan doen!

https://dehalvewaarheid.nl/17-misschien-ging-demmink-wel-puzzels-leggen-met-die-jonge-jongens/

https://scholarlypublications.universiteitleiden.nl/access/item%3A2918924/view

De onderstaande info link geeft veel inzicht in het motief van de moord op Els Borst.

https://www.oozo.nl/hulpdiensten/s-gravenhage/archipelbuurt/archipelbuurt/overig/8293002/alles-in-de-moord-op-borst-wijst-op-demmink

Micha Kat beschreef een scenario over Els Borst op zijn website:

https://revolutionaironline.com/breaking-de-demmink-mail-over-de-moord-op-els-borst/


Onderzoek door John Baselmans

In de onderstaande info link staat interessante info over eventuele bloedverwanten van Demmink, geschreven door John Baselmans uit Curacao. Daaronder vindt U twee info links van eerder geschreven boeken door John Baselmans. Korte intro op Facebook.


Boek Matrix (deel 1): 

https://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf

Boek Matrix (deel 2): 

https://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf

Website John Baselmans:

https://johnbaselmans.com/


Onderzoek door Johan Oldenkamp (Pateo tv)

Interessante info over diverse personen: 

https://pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

Interessante info over verschillende onderwerpen: 

https://pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Onderwerpen.htm#Rolodex

Op Telegram circuleert het volgende bericht:

BREAK! AVONDKLOK-RECHTER TAN DE SONNAVILLE HIELD SAMEN MET JAAP VAN DISSEL IN 2008 EEN ARTS HET HANDJE BOVEN HET HET HOOFD DIE MEDE DE DOOD VEROORZAAKTE VAN EEN MEISJE VAN 6! ZIJ IS OOK BEVRIEND MET DEMMINK!

JORIS DEMMINK DIE SAMEN MET VAN DISSEL VERANTWOORDELIJK IS VOOR SEKSUEEL MISBRUIK MET KIDS MET DE DOOD TOT GEVOLG CHECK OOK HET VERHAAL VAN
JOOST KNEVEL 

https://revolutionaironline.com/tag/jaap-van-dissel

Mw mr M. A. F. Tan- de Sonnaville, Hof Den Haag is rechter raadsheer bij het Gerechtshof Den Haag sinds 2004. Sinds 1998 is zij rechter- lid medisch tuchtcollege Den Haag. Zij staat sinds enkele jaren op www.zwartelijstrechters.org - (daar deze website uit de lucht is hebben we HIER een nieuwe link geplaatst geplaatst die naar de website van de zwarte lijst van rechters verwijst).

Reden:

Zij gaf in 2014 berisping met mede-lid juriste mr E. B. Schaafsma- van Campen aan falende cardiologen Baldew, van Beek, Salomonsz van het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse, ondanks vele vermijdbare doden. Zie SIN-NL doofpotdossier cardiologen Ruwaard van Putten ziekenhuis.

Zij gaf in 2008 als lid tuchtcollege waar ook Prof dr J. van Dissel lid was slechts een waarschuwing aan een huisarts ondanks het overlijden van een meisje 6 jaar dat recent aan haar hart was geopereerd, zie uitspraak

Kan mw mr Tan-de Sonnaville gezien worden als trouw lid van de gevestigde orde van rechters en artsen, gezien haar aantoonbaar gebrek aan respect voor overledenen van medische fouten en hun nabestaanden?
Overigens heeft zij vier familieleden met de naam de Sonnaville die arts zijn.

Rol mbt avondklok

Rechter Sonja Hoekstra- van Vliet rechtbank Den Haag wees op 16.2.2021 de vorderingen van Stichting Viruswaarheid om de avondklok in Nederland buiten werking te stellen toe. De avondklok moet per direct worden opgeheven. Maar de overheid stelde spoed hoger beroep in dat dezelfde middag gedeeltelijk behandeld werd bij het Gerechtshof Den Haag, voorzitter mw Tan-de Sonnaville.

Mw Tan- de Sonnaville schorste op 16.2.2021 -met 2 onbekende mederechters van het Hof Den Haag, de opheffing van de avondklok. Deze moet tot vrijdag 19.2.2021 gehandhaafd blijven.

De wraking van rechter mw Tan-de Sonnaville, was poppenkast. Deze mevrouw is zelf lid van het wrakingsteam Hof Den Haag: Zij werd dus beoordeeld door collega's uit dit team: mr. D. Aarts; mr. M.Y. Bonneur, mr. L.M. Dousma-Valk, mr. J.W. Frieling, mr. P. Glazener, mr. C. Joustra, mr. H.J. van Kooten, mr. F.R. Salomons, mr. J.I. Vreese-Rood.

Is het opmerkelijk dat mw Tan-de Sonnaville voorzitter is van het Gerechtshof Den Haag dat op 19.2.2021 met twee onbekende mede-rechters raadsheren Gerechtshof Den Haag het hoger beroep van de overheid tegen het vonnis van rechter Hoekstra rechtbank Den Haag inzake de avondklok behandelt? 

Nee, zie het onder ogen: ook in Nederland zijn niet alle rechters onafhankelijk, ook in Nederland zijn niet alle rechters integer.

https://www.sin-nl.org/is-rechter-mw-mr-m-a-f-tan-de-sonnaville-hof-den-haag-omtrent-de-avondklok-onafhankelijk/

Bron: https://t.me/c/1194377609/88275

Nieuwe info is welkom!

redactie@waarheidskrant.nl