Vertaal deze pagina naar:

NIEUWSBERICHTEN

Extra uitgelichte podcasts die voor iedereen interessant zijn om te beluisteren.

Onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media is speciaal voor de 'gewone man' en alle lagen van de bevolking om te ontwaken en verder te kunnen ontwaken in de wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. 

Wij geven middels onze nieuwsartikelen uitleg over de nationale politiek, de wereldpolitiek, de wereldeconomie, het financiële systeem, de ontwikkeling van onze samenleving, ascentie, buitenaards contact en onze werkelijke geschiedenis. Succes en sterkte met Uw ontwakingsproces.

Er zijn grote gebeurtenissen op komst, is er een Universele Shift gaande?

Duncan Robles & Laura Hos vertellen erover in de onderstaande video. Niet alleen de situatie in de wereld is veranderd, we voelen ons ook allemaal anders. Wij voelen dat het nu de tijd is om dieper op de stof in te gaan. Alles moet gezegd kunnen worden in een wereld waar de waarheid zwaar wordt onderdrukt. 

De bevolking gaat nu heel snel ontwaken. Het financiële systeem staat op instorten, alle leugens komen nu naar buiten. Duncan en Laura zijn terug om dat te doen! In een tijd van oorlog om de controle van informatie, is er meer dan ooit behoefte aan zuiverheid en mensen die spreken vanuit het hart.

There they are, op naar de Golden Age!

In de onderstaande video's bespreken Laura en Duncan in grote lijnen waar wij als mensheid nu staan en wat we in de nabije toekomst kunnen gaan verwachten.

Door de huidige staat van de wereld worden mensen momenteel geconfronteerd met diepgewortelde angsten. 

Een potentiële financiële ineenstorting, de introductie van de digitale euro een nieuwe wereldwijde crisis? Alles wat zich nu afspeelt (en de reden waarom wij op deze planeet zijn) heeft te maken heeft met de innerlijke processen die wij nu allemaal ervaren. Met ons creërend vermogen, dat nu in gevaar wordt gebracht door onder andere AI, zijn wij zelf verantwoordelijk voor de verandering waar we op zitten te wachten. Hoe eerder wij onszelf kunnen helen en daarbij een positieve toekomst voor onszelf kunnen manifesteren, des te sneller alles zal verlopen.

Diepe processen leiden tot dé grote verandering!