Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

~ Vrijdag 12 januari 2024 ~

Lees hier ons belangrijkste verzamelde nieuws van deze dag.

Nieuwe leden van onze digitale Waarheidskrant kunnen zich als lid aanmelden door HIER te klikken.

Journalisten, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders uit Nederland en België die de Waarheid mee willen/durven te schrijven vanuit hun hart kunnen KOPIJ zenden aan: redactie@waarheidskrant.nl

WERELDVREDE

Er zijn reeds grote en positieve veranderingen gaande in onze wereld.

Er is een grote verschuiving gaande in Nederland en de rest van de wereld: Wereldvrede - Het wordt nu steeds zichtbaarder voor iedereen. Lees onze digitale Waarheidskrant met belangrijke informatie, zodat de wereldbevolking massaal gaat ontwaken. De tijd is NU om te gaan ontwaken en om het roer om te gooien in onze wereld.

Vriendelijk verzoek aan iedere lezer van onze Waarheidskrant:

Laat onze digitale Waarheidskrant van De Nieuwe Media ook lezen door diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de onderwerpen in onze digitale Waarheidskrant en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen. Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland, België en de rest van de wereld.

Gezamenlijk zullen wij de strijd tegen de vergiftiging op onze Aarde (over)winnen en Wereldvrede gaan bewerkstelligen. Dit is de grootste grote uitdaging waar wij nu voor staan in onze wereldgeschiedenis. Zodat wij in de toekomst in Vrijheid, Gezondheid en Liefde kunnen verder kunnen gaan leven in De Nieuwe Wereld.

Het is nu aan de eigen bevolking om het roer om te gooien in Nederland, België en de rest van onze Wereld.

Wat moet er nu nog meer gebeuren zodat het volk van Nederland en België gaat opstaan? Zodat we wereldwijd kunnen toewerken naar goede oplossingen en Wereldvrede? Het is nu aan de eigen bevolking om zelf te gaan handelen in de wereld waarin we leven.


STOP de vergiftiging van ons voedsel!

Het WEF/UN/WHO hebben tot heden succes geboekt met het vergiftigen van onze aarde, onze lucht, ons water en ons voedsel terwijl ze de leugen 'Klimaatverandering' de schuld geven. Ze hebben de wereldbevolking tevens met vergif (COVID-19 VACCINATIES) misleid en proberen nu de macht te grijpen door een 'Nieuwe Wereldorde' in te voeren.

Dit zijn oorlogsmisdaden en planetaire genocide met voorbedachte rade!

Bekijk en lees ook het Nieuws in andere kranten en websites, zie de onderstaande links:

Live - Crisis Midden-Oosten. Massale protesten in Jemen na aanvallen op Houthi-bolwerken: 'De VS zijn de duivel'

De strijd tussen Israël en Hamas is geëscaleerd sinds de bloedige aanval door Hamas vanuit de Gazastrook op 7 oktober. Intussen is het conflict overgeslagen naar andere gebieden van het Midden-Oosten, zoals Libanon en Jemen. Lees hieronder de belangrijkste ontwikkelingen in de oorlog en download de app van De Morgen om meteen een bericht te krijgen bij belangrijk nieuws.

https://www.demorgen.be/snelnieuws/live-crisis-midden-oosten-massale-protesten-in-jemen-na-aanvallen-op-houthi-bolwerken-de-vs-zijn-de-duivel~ba7f8873/

Poetins dochter choqueert tijdens zeldzaam interview: "Voor ons is een mensenleven het hoogste goed"

De oudste dochter van Vladimir Poetin, Maria Vorontsova (38), heeft tijdens een zeldzaam interview uitspraken gedaan die de wenkbrauwen doen fronsen. Zo vertelde ze dat Rusland een samenleving is waarin de mens centraal staat: "Voor ons is een mensenleven het hoogste goed". Oekraïense media reageren verbijsterd.

https://www.hln.be/buitenland/poetins-dochter-choqueert-tijdens-zeldzaam-interview-voor-ons-is-een-mensenleven-het-hoogste-goed~a7d6c25c/

De media schrijven dat duizenden mensen zijn overleden door hydroxychloroquine, klopt dat?

Mensen die bijna dood waren, kregen een overdosis hydroxychloroquine en nu beweren onderzoekers dat het middel tot hun dood heeft geleid.

https://robindeboer.substack.com/p/de-media-schrijven-dat-duizenden

Amerikanen en Britten vallen Houthi-doelen in Jemen aan, Nederland ondersteunt

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben tientallen doelen van de Houthi-rebellen in Jemen bestookt als reactie op de aanvallen van de rebellen op schepen in de Rode Zee.

De Amerikaanse president Biden en de Britse premier Sunak zeggen de aanvallen te hebben uitgevoerd met hulp van Nederland, Australië, Canada en Bahrein.

https://nos.nl/collectie/13959/artikel/2504571-amerikanen-en-britten-vallen-houthi-doelen-in-jemen-aan-nederland-ondersteunt

EU heeft ruim 200 miljard euro aan Russische tegoeden bevroren

De Europese Unie heeft sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne beslag gelegd op 215 miljard dollar (ruim 200 miljard euro) aan tegoeden van de Russische centrale bank.

Dat meldt persbureau Bloomberg. Onderdeel van de 200 miljard euro zijn ook bevroren tegoeden ter waarde van ruim 24 miljard euro van bijna 1.500 Russische privépersonen, bedrijven, bewegingen en organisaties meegenomen.

De Europese Unie heeft nog altijd moeite met het vinden en bevriezen van Russische tegoeden. De EU heeft geprobeerd om het ontduiken van EU-sancties richting Rusland en Russen strafbaar te stellen, waardoor het bevriezen van tegoeden makkelijker zou worden. Daarvoor moet de lijst van strafbare feiten, waar onder meer witwassen van geld en corruptie op staan, worden uitgebreid.

https://www.accountant.nl/nieuws/2023/5/eu-heeft-ruim-200-miljard-euro-aan-russische-tegoeden-bevroren/

Bevroren Russische tegoeden naar Oekraïne, kan dat?

Europese regeringsleiders willen bevroren Russische tegoeden inzetten voor de wederopbouw van Oekraïne en de financiering van het leger. De komende week bespreken ze de plannen. De vraag is hoever ze mogen gaan: het geld zomaar afpakken heeft grote consequenties.

In de Europese Unie staan voor meer dan 200 miljard euro aan Russische tegoeden bevroren. Het zijn bankrekeningen en andere eigendommen van Russen en organisaties die de oorlog in Oekraïne steunen. Zij staan op de Europese sanctielijst en kunnen daarom niet langer bij hun geld. Het grootste deel van de ruim 200 miljard bestaat uit tegoeden van de Russische centrale bank.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2480232-bevroren-russische-tegoeden-naar-oekraine-kan-dat

Geert Wilders heeft de kans om de geschiedenis in te gaan als Amsterdamse bruggenbouwer!

https://www.parool.nl/amsterdam/geert-wilders-heeft-de-kans-om-de-geschiedenis-in-te-gaan-als-amsterdamse-bruggenbouwer~b369f280/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN