Vertaal deze pagina naar:

VAN DE BEVOLKING WORDT VERWACHT DAT WIJ WÈL EERLIJK BLIJVEN, TERWIJL DE (R)OVERHEID NIETS ANDERS DOET DAN ROVEN, MISLEIDEN, MOORDEN, VERKRACHTEN, LIEGEN, BEDREIGEN EN BEDRIEGEN.

14-01-2024

De Vrije vogels in het land, wat Nederland wordt genoemd, maken hun eigen keuzes op basis van hun moreel kompas.

Vrije vogels (Wakkere en/of ontwaakte mensen) hebben een goed werkend moreel kompas en maken goede keuzes voor de gemeenschap, het dierenrijk, onze aarde, het water en al het groen op onze mooie planeet. De Vrije vogels zijn de Creators van de Nieuwe Wereld, zij bepalen reeds geheel zelf hoeveel contact geld ze WEL of NIET in huis hebben en verdedigen hun huis en haard met Goddelijke wijsheden.

DE NATUUR IS RIJK AAN VOEDSEL 🍀  Het is aan ons om ze te herontdekken!

Bron: https://t.me/StPSFeb042023/15865

De Vrije vogels in Nederland zijn de controle waanzin, de idiote regeltjes, de absurde wetten, advocaten van de duivel en rechters die in dienst zijn van de (r)overheid en wat zich de Staat der Nederlanden noemt spuugzat. U ook? De Vrije vogels zijn helemaal klaar met de (r)overheid en doen hun eigen zin.

Vrije vogels houden zich wel aan de "Tien Geboden van God", U ook?

"Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet"

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wat_gij_niet_wilt_dat_u_geschiedt

VANAF 1 JANUARI 2024 IS DE WERELDVREDE INGELUID EN DIENEN DE "TIEN GEBODEN VAN GOD" ALS DE ENIGE GRONDWET IN ALLE LANDEN VAN DE WERELD TE WORDEN NAGELEEFD TOT IN DE EEUWIGHEID.

"TIEN GEBODEN VAN GOD"

Het koninkrijk van God is de realiteit van Gods heerschappij die is gekomen in de harten van alle mensen die geloven in Jezus Christus. Het is geen zichtbaar koninkrijk, zoals een aardse regering. Gods koninkrijk is in ons innerlijk. Het is een geestelijke realiteit, die we ervaren door de Heilige Geest

Dit betekent dat het doden (vermoorden, vergiftigen) van mensen over de gehele wereld moet worden gestopt en het stoppen ervan in de eeuwigheid zal moeten blijven voortduren.

Wat het collectieve bewustzijn in de toekomst gaat doen met de rovers, misleiders, verkrachters en moordenaars op onze planeet die nu nog in leven zijn weten we niet. Dat bepaalt God voor ons allen. 

Zo God Wil Zal Geschieden.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN