Vertaal deze pagina naar:

VERBANDEN TUSSEN DE DEMMINK ZAAK, DE ZAAK EPSTEIN, DE WERELDWIJDE GENOCIDE, MISLEIDING, CORRUPTIE, VERGIFTIGING EN MENSENHANDEL KOMT NU ALLEMAAL OPENBAAR.

09-01-2024

De hele wereld hield elkaar lange tijd door afpersing, onderdrukking, beroving, misleiding, afleiding, leugens, chantage, omkoping, status, macht, geld en door satanisch ritueel misbruik in een wurggreep.

Jeffrey Epstein is still alive!
Jeffrey Epstein is still alive!

De zienswijze op 7 januari 2024 van David Sorensen over Jeffrey Epstein:

De hele wereld hoort nu - eindelijk - over Jeffrey Epstein, een miljardair die de rijksten en machtigsten der aarde uitnodigde op zijn private eiland om daar onbeperkte seks te hebben met ontvoerde kinderen en jongeren. De lijst met namen die wordt vrijgegeven bevat veel Hollywood sterren van onze favoriete films (Tom Hanks, Whoopi Goldberg, enz.) evenals de producenten van die films (Steven Spielberg) muzikale sterren zoals Bono van U2, en natuurlijk vele presidenten en eerste ministers, alsook miljardairs als Bill Gates en George Soros die zogezegd de mensheid helpen.

Honderden van de meest invloedrijke mensen ter wereld staan op de lijsten van regelmatige klanten van Epstein. Op onze beeldschermen presenteren ze zich als helden, die het goede met de wereld voorhebben, maar in werkelijkheid misbruikten ze naar hartenlust kinderen die ontvoerd werden om als seksslaven te dienen. Wat ze echter niet wisten is dat Epstein een Israëlische geheim agent was van de Mossad, die hen in een valstrik lokte. Samen met Ghislain Maxwell, eveneens een Israëlische, werd er een wereldwijd netwerk opgezet om invloedrijke personen in de val te lokken. 

Terwijl de rijke dames en heren seksuele uitspattingen beleefden met onschuldige kinderen, werd alles op film vastgelegd. Vervolgens werd dat gebruikt om hen levenslang te chanteren. 

Op die manier kreeg Israël ongekende macht over de meest invloedrijke mensen ter wereld. Is dat de reden dat zowat alle regeringen en vooraanstaande personen op aarde altijd staan te roepen dat iedereen Israël moet steunen? Zelfs terwijl Israël tienduizenden kinderen meedogenloos vermoordt? 

Er is zoveel smerigs aan de hand met deze buitensporig misdadige staat. Dit is nog maar het topje van de ijsberg… Hou je vast, want alles wat we geloofd en gedacht hebben, wordt ondersteboven gegooid. De schokkende waarheid komt geweldig sterk aan het licht. Niets kan het tegenhouden…

De White Hats zullen een gecontroleerde militaire staatsgreep over de Amerikaanse regering en verkiezingen, waaronder verschillende landen over de hele wereld, aan het licht brengen.

DONALD J. TRUMP

Trump wist dat de VN, het Britse koningshuis, het Vaticaan, de Khazariaanse maffia, Deep State/Cabal en hun Rothschild, de particuliere Federal Reserve van Rockefeller Central Banker en de IRS Amerika opzettelijk van binnenuit vernietigden. Hij wist dat hij tegen het KWAAD te maken had. Hij wist het altijd. En hij wist ook altijd dat God hem een missie had gegeven om er iets aan te doen. Dus dat deed hij.

Hieronder staan een aantal afbeeldingen om het een en ander te verduidelijken over Trump:

Deze week moet alle aandacht uitgaan naar de rijkste mensen ter wereld die minderjarige kinderen 3x per dag verkrachten op het eiland Epstein (bekijk de video).


GEEN ENKELE KINDERVERKRACHTER OP DE CLIËNTENLIJST VAN JEFFERY EPSTEIN WERD TOT HEDEN GEARRESTEERD EN/OF BETAALDE VOOR HUN MISDADEN!

Deze week moet alle aandacht uitgaan naar de rijkste mensen ter wereld die minderjarige kinderen 3x per dag verkrachten op het eiland Epstein. Daarna zal Gerechtigheid geschieden in onze wereld.

Jeffrey Epstein-slachtoffer: 

"Ik heb de afgelopen 17 jaar in mijn eigen gevangenis doorgebracht voor wat zij, Jeffrey en alle mede samenzweerders mij hebben aangedaan. Ik werd herhaaldelijk verkracht, ik werd soms 3x per dag verkracht en ik was niet het enige meisje op dat eiland. Er was een constante stroom meisjes die keer op keer werden verkracht".

We weten dat roofdier Bill Clinton een frequent flyer van Lolita Express was, maar wie is er nog meer schuldig? Informeer jezelf met de onderstaande info links.

Redpilling Telegram: https://t.me/Sound0fFreedom)

Twitter: https://twitter.com/SoundOfFreed0m

De titels van de onderstaande links luiden als volgt:

Epstein 'seksslaaf' Virginia Giuffre had seks met tweede 'prins', beweert dat ze Clinton en Al Gore op 'pedo-eiland' zag, onthullen documenten.

https://nypost.com/2024/01/09/news/virginia-giuffre-had-sex-in-france-with-second-prince/
__

Jeffrey Epstein documenteert: De definitieve dossiers onthullen beschuldigingen van mensenhandel tegen prominente figuren.

https://www.foxnews.com/us/jeffrey-epstein-documents-final-files-reveal-trafficking-allegations-against-prominent-figures

Kanaal Mel Gibson (https://t.me/mel_gibsonchannel)

In dit artikel vindt U vele bewijzen over de Demmink zaak, de zaak Epstein, de wereldwijde genocide, corruptie, vergiftiging en mensenhandel.

In dit artikel staan diverse PDF files, het is zinvol deze ergens zorgvuldig op te slaan.

De hele wereld houdt elkaar door afpersing, onderdrukking, beroving, misleiding, afleiding, leugens, chantage, omkoping, status, macht, geld en door satanisch ritueel misbruik in een wurggreep.

Er is al een oplossing aangereikt door Ad van Rooij, lees het onderstaande artikel:

ONDERZOEK GEORGANISEERD SADISTISCH RITUEEL SEKSUEEL MISBRUIK VAN KINDEREN IN NEDERLAND

Reactie van "Stichting Misbruikt!" op het rapport 'Tussen ongeloof, opsporing en adequate hulpverlening' van de Tijdelijke Onderzoeks–commissie Georganiseerd Sadistisch Misbruik van Minderjarigen.

(Commissie Hendriks)

#KAMERVRAAG: WAT IS ER MET DIT ONDERZOEK TOT HEDEN GEDAAN?

Hieronder staan diverse artikelen, door deze door te lezen krijgt U meer inzicht in de Demmink maffia:

Video over Hillary Clinton, John Podesta, Pizzagate, Epstein, WEF, UN, Deep State, Israëlische Mossad etc.

De zaak Epstein is Hot News!

Laatste Epstein-bestanden die worden vrijgegeven nadat de rechtbank 'per ongeluk' geredigeerde eilandfoto's heeft gepubliceerd: https://www.foxnews.com/

Epstein-documenten onthullen de relatie met Clinton en anderen

In de onderstaande link is het volgende te lezen op Fox News:

Het Clinton Presidential Center was het onderwerp van intense spot op sociale media met een slecht getimede post bedoeld om World Typing Day te herdenken. Maandag nam de door voormalig president Bill Clinton opgerichte presidentiële bibliotheek X mee met een oude foto waarop hij op een laptop aan het typen was. "Op 7 november 1998 typte president @BillClinton zijn allereerste e-mail en stuurde deze! Kunt u raden aan wie deze was?" het nu verwijderde bericht met de hashtag '#WorldTypingDay'.

https://www.foxnews.com/media/clinton-library-deletes-post-asking-people-guess-ex-potus-sent-first-email-jeffrey-epstein

Steeds meer informatie komt nu naar buiten!

Wanneer U belangrijke en/of aanvullende informatie, video's of beeldmateriaal heeft kunt U ons dat toezenden middels onze e-mail: redactie@waarheidskrant.nl - Op dit moment zijn we alle informatie aan het verzamelen. Aan dit artikel wordt nog steeds geschreven. 

De info in de links hieronder dienen nog nader te worden onderzocht door ons allemaal.

https://www.courtlistener.com/docket/4355835/giuffre-v-maxwell/

https://misbruikt.nl/wp-content/uploads/2022/12/Rapport_St-Misbruikt_DEF.pdf

Steeds meer video's komen nu naar buiten!

VERBANDEN TUSSEN DE DEMMINK ZAAK EN DE ZAAK EPSTEIN

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Zaak Demmink en Rolodex-onderzoek

De Rolodex-zaak of het Rolodex-onderzoek was een uiterst vertrouwelijk justitieel onderzoek in 1998 naar de vermeende betrokkenheid van justitieambtenaren bij seksueel misbruik van minderjarige jongens. Het kwam voort uit een ander strafrechtelijk onderzoek naar misbruik van jongens beneden de 16 jaar in Amsterdam. Het onderzoek dat de Amsterdamse politie en justitie uitvoerden, was gericht op een netwerk van minderjarige jongensprostitué's en ronselaars die via een (homo-) bordeel/ escortbureau werkten. 

Bart van Well (slachtoffer van dit pedo netwerk) is hierin een belangrijke getuige!

Het hoofdonderzoek, dat in 1997 werd gestart, leidde tot de vervolging en de veroordeling van de bordeelhouder en één van diens ronselaars. Daarbij kwamen onverwacht de namen van de topambtenaren in beeld. Naar aanleiding hiervan werd onder verantwoordelijkheid van de Amsterdamse hoofdofficier van Justitie in augustus 1998 een multidisciplinair team geformeerd, dat bestond uit personeelsleden van de Rijksrecherche, de BVD, het Bureau Interne Onderzoeken en het bureau Sociale Jeugd- en Zedenpolitie (SZJP). Doel was onder meer het verrichten van onderzoek naar vermeend seksueel misbruik van jongens onder de 16 jaar door justitieambtenaren. 

Dit deelonderzoek, het Rolodex-onderzoek, is genoemd naar de vermeende rolodex (kaartenhouder) van de bordeelhouder met daarin het klantenbestand. Deze rolodex is nooit aangetroffen bij huiszoekingen, echter wel een agenda van twee schandknapen met twee telefoonnummers van topambtenaren van Justitie. Tot dat moment registreerde de politie alleen telefoonnummers. Zo werd duidelijk wie met wie contact had. Toen de top van het Openbaar Ministerie toestemming gaf om gesprekken ook af te tappen, werden de contacten van de ene op de andere dag verbroken, volgens de betrokken rechercheurs. 

Het tactisch onderzoek werd daarna wegens gebrek aan bewijs beëindigd. Tijdens een getuigenverhoor op 5 maart 2014 verklaarden twee oud-politiemedewerkers, die bij het onderzoek betrokken waren, onder ede dat zij ervan overtuigd waren dat het onderzoek werd gesaboteerd. 

Bron: https://nl.wikisage.org/wiki/Rolodex-zaak

Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider) heeft de Demmink zaak uitgebreid onderzocht, schreef er een boek over en komt binnenkort vrij na een gevangenschap van bijna 3 jaar.

Omtzigt mond gesnoerd door ministers van Justitie, nu Klokkenluider door rechterlijke macht?

Ver voordat hij de kindertoeslagaffaire aan de kaak stelde, deed Pieter Omtzigt hetzelfde met de Demmink-zaak. Toen deze kwestie door zijn toedoen opnieuw tot uitbarsting dreigde te komen, werd Omtzigt de mond gesnoerd door CDA-prominenten Sybrand Buma, Piet Hein Donner en Ernst Hirsch Ballin. De laatste twee hadden al genoeg moeite gedaan om de zaak voor altijd de doofpot in te helpen, dus daar kon nog wel een schepje bovenop. Ook VVD'ers Ivo Opstelten en Fred Teeven hadden er nog zó hun best op gedaan om de zaak toe te dekken, dat ook Mark Rutte (via Sybrand Buma - luister naar waarom Omtzigt zei het niet meer over Demmink te mogen hebben) er nog wel een schepje bovenop wilde doen. Zo werd het weer een tijdje stil rond Demmink. Maar de zaak blijft stinken en steekt van tijd tot tijd onvermijdelijk de kop weer op. Ooit komt de onderste steen boven, zou je denken, al stort volgens Demminks voorganger en oud-commissaris van de Koningin Harry Borghouts dan heel Justitie in elkaar. Justitie lijkt daar gezien de talloze schandalen daar trouwens al hard mee bezig.

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

DE CHANTAGE VAN TOPAMBTENAREN EN HOOGGEPLAATSTEN DOOR KINDERHANDELAREN VOND OOK PLAATS IN NEDERLAND!

(Bekijk de onderstaande video)

Lees de onderstaande links hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren op grote schaal:

MENSENHANDEL

Tweelingbroers die de medische experimenten van Josef Mengele in Auschwitz tijdens de Holocaust hebben doorstaan en overleefd, vertellen hun verhaal zodat niemand vergeet wat er met hen en met zoveel anderen is gebeurd. Mengele was een nazi-arts die bekend stond als de Engel des Doods.

Deze experimenten zijn tot heden doorgegaan middels COVID-19 vaccinaties.

Deze experimenten zijn tot heden doorgegaan middels COVID-19 vaccinaties!

OVERSTERFTE

Pathologen verbijsterd over explosieve toename sterfte door onbekende oorzaak.

Het gaat om een ongekende stijging ten opzichte van 2019.

Informeer Uzelf middels de artikelen op de website van Robin de Ruiter:

https://substack.com/@robindeboer

STEUN DE NIEUWE MEDIA ZODAT WIJ HET VRIJE WOORD KUNNEN BLIJVEN VERKONDIGEN!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN