Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEID OVER 9-11 DE AANSLAG OP DE TWINTOWERS IN NEW YORK WAS EEN INSIDE JOB

30-08-2022

De aanslag 9/11 in 2001 was het begin van het einde van alle EVIL


En wat zo frappant was destijds, dat geen vliegtuig mocht vliegen, maar wie vloog er wel? Dat was de familie Bush, die niet bang waren voor aanslagen omdat zij zelf de daders waren. Ook Bin Laden is een fake verhaal. Maar goed, we zullen straks zonder enige twijfel alle BAGGER naar buiten zien komen en wat zullen de WAKKEREN onder ons nog verbaasd zijn, van dingen die ons niet was opgevallen.

Meer info ► https://www.waarheid911.nl/

De werkelijke machthebbers achter de schermen is een grote  criminele bende die overal toegangspoorten hebben!


We hebben wereldwijd te maken met een grote criminele bende, die heel veel pijn en ellende op hun geweten hebben. Ze worden ook wel de deep state, cabal, illuminatie, NWO of de Khazariaande maffia genoemd.

Wanneer U even googeld kunt U genoeg foto's vinden van grote vliegtuigen, die geraakt zijn door een vogel en een enorme deuk vertonen in de neus van het vliegtuig en dan weet U genoeg. Dat wat er wordt beweerd over 9/11 onmogelijk is. Dat twee vliegtuigen twee Twintowers in een vrije val naar beneden hebben kunnen doen storten onmogelijk is. De oorzaak moet daarom in een hele andere hoek worden gezocht. En dat is nu allemaal reeds bekend. Vooraf werden er reeds explosieven aangebracht.

Het is nu aan de bevolking om zich hierover te informeren!


Door 9/11 zijn veel mensen ontwaakt!


Bijgevoegd de B-25 Mitchel die tijdens WW2 met volle tank zich boorde in de 78e verdieping van de Empire State Building en een gat sloeg van ± 35 meter in het vierkant. En zeker niet onbelangrijk, de vliegtuigonderdelen die zowel in het pand lagen zoals stuurhuis en wiel van het vliegtuig en dergelijke maar ook op straat grote brokstukken lagen.

Toch even iets anders dan de Twintowers en Pentagon waar geen stukje vleugel te bekennen was en alles gewoon is opgeblazen. Alle F16's waren allemaal heel ver verwijderd ten tijde van 9/11 en zogenaamd vanwege een oefening, weer zo'n leugen en de Twintowers zijn BEWEZEN geïmplodeerd.
Een stukje tekst van iemand die door 9/11 ontwaakte:


"9/11 kan ik terughalen als de dag van gisteren. Ik heb mij intens verdiept in brede zin in 9/11 en wat mij het eerste opviel, was . . . dat ik als vliegtuig enthousiasteling geen stukje vleugel heb kunnen traceren destijds, ook niet bij het Pentagon. Tevens was ik laaiend op Bush junior die in een klaslokaal met kinderen zat en tot twee maal toe werd benaderd mbt instorting TwinTower en pas bij de 2e instorting die hij kreeg ingefluisterd, nog niet direct op stond, maar uiteindelijk wel vertrok. Ik dacht wat is dit voor een sukkel president. Als bij ons het gebouw van de Nationale Nederlanden van 155 meter in Rotterdam zou instorten, dan zou half Nederland daar aanwezig zijn. Naderhand begreep ik pas, dat hij van alles op de hoogte was. En ja Angst Amber, dat zien we ook terug in Nederland bij diverse rampen, waar een naar luchtje aan hangt en zal er een paar noemen, die we in Nederland hebben gehad en terwijl wij daarmee bezig waren en afgeleid, drukten ze gauw een lading wetten door op het REPTIELENHOF in Den Haag: Ik noem een paar rampen als: Treinkapingen Molukkers, Bijlmerramp met EL AL Jumbo, Fire Works Vuurwerkramp in Enschede, het LARIEKOEK VERHAAL in Apeldoorn, dat ZOGENAAMD een aanslag werd gepleegd op het FAKE koningshuis, die in een hoge bus zaten en NEVER gevaar liepen en een piep klein autootje met hoge snelheid, wel veel doden realiseerde, maar niet bij de bus kwam. En dat er gezegd werd dat het een aanslag was op het koningshuis. Wat een vuile leugen. Als het een aanslag was geweest op het FAKE koningshuis, dan had iemand een Leopard II tank gekaapt en dwars door die bus met zieke geesten heen gereden. Okay dan heb ik het nog niet over de MH17 en MH370 waar gewezen wordt naar Rutte en andere EUROPESE CRIMINELEN. Er zit veel meer achter 9/11 en dit soort rampen ook in Frankrijk tijdens concerten en op andere plekken in de wereld. Maar goed. Er zal straks een hoop BAGGER naar buiten komen. Nog even terugkomen op de rat van een jonge Bush tijdens de...
9/11 kan ik terughalen als de dag van gisteren. Ik heb mij intens verdiept in brede zin in 9/11 en wat mij het eerste opviel, was . . . dat ik als vliegtuig enthousiasteling geen stukje vleugel heb kunnen traceren destijds, ook niet bij het Pentagon. Tevens was ik laaiend op Bush junior die in een klaslokaal met kinderen zat en tot twee maal toe werd benaderd mbt instorting TwinTower en pas bij de 2e instorting die hij kreeg ingefluisterd, nog niet direct op stond, maar uiteindelijk wel vertrok. Ik dacht wat is dit voor een sukkel president. Als bij ons het gebouw van de Nationale Nederlanden van 155 meter in Rotterdam zou instorten, dan zou half Nederland daar aanwezig zijn. Naderhand begreep ik pas, dat hij van alles op de hoogte was. En ja Angst Amber, dat zien we ook terug in Nederland bij diverse rampen, waar een naar luchtje aan hangt en zal er een paar noemen, die we in Nederland hebben gehad en terwijl wij daarmee bezig waren en afgeleid, drukten ze gauw een lading wetten door op het REPTIELENHOF in Den Haag: Ik noem een paar rampen als: Treinkapingen Molukkers, Bijlmerramp met EL AL Jumbo, Fire Works Vuurwerkramp in Enschede, het LARIEKOEK VERHAAL in Apeldoorn, dat ZOGENAAMD een aanslag werd gepleegd op het FAKE koningshuis, die in een hoge bus zaten en NEVER gevaar liepen en een piep klein autootje met hoge snelheid, wel veel doden realiseerde, maar niet bij de bus kwam. En dat er gezegd werd dat het een aanslag was op het koningshuis. Wat een vuile leugen. Als het een aanslag was geweest op het FAKE koningshuis, dan had iemand een Leopard II tank gekaapt en dwars door die bus met zieke geesten heen gereden. Okay dan heb ik het nog niet over de MH17 en MH370 waar gewezen wordt naar Rutte en andere EUROPESE CRIMINELEN. Er zit veel meer achter 9/11 en dit soort rampen ook in Frankrijk tijdens concerten en op andere plekken in de wereld. Maar goed. Er zal strak een hoop BAGGER naar buiten komen. Nog even terugkomen op de rat van een jonge Bush tijdens de..."