Vertaal deze pagina naar:

DOOR SCHADE EN SCHANDE WORD JE WERELDWIJS!

05-06-2023

Het is helaas echt zo!

Beluister de video in dit artikel, informeer jezelf.

Tip: Bekijk ook de video onderaan in dit artikel (speciaal voor jongeren!).


Aflevering "Ken uw recht met Michael vdf van Leeuwen en Hill Makinye"

Ken uw recht. Dat is de titel van het boek dat een paar maanden terug werd uitgegeven door auteurs: Karen Hamaker en Michael van Leeuwen. Het boek had grote impact vanwege de wijze waarop het onze wetten en het recht, dat tenslotte voor velen een ingewikkelde en vaak ondoorzichtige materie vormen, door Michael tot op het bot worden ontleed en verklaard. Het deed bovendien veel stof opwaaien door de controverse die met dit boek werden opgezocht.

In nieuws outlets als de Andere Krant en Blackbx.tv kregen voor - en tegenstanders van Michaels claims op onze fundamentele recht als mens en / of burger, alle ruimte voor hoor en wederhoor.

Onlangs gingen op Blckbx.tv de voornaamste criticasters van het boek, de Juristen Jeroen Pols en Hanno Wisse met Van Leeuwen in debat, waar de heren op rommelige wijze hun standpunten onderbouwden.

Het is goed dat op dit vlak een open discussie is ontstaan die het Nederlands rechtssysteem en de ongelijke verhoudingen tussen ambtelijk apparaat en de burger cq gewone man hierin onder de loep neemt.

Wij spraken Mike voor de release van zijn boek waarin hij binnen iets meer dan 20 minuten kernachtig uitlegt waar de schoen wringt. In een wat langer interview dat u hier kunt vinden (gecensureerd door Youtube) https://soulvability.tv/videos/2-mike/ gaan we hier wat dieper met Mike op in.