Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE WIL HET TIJ KEREN IN NEDERLAND DOOR VOORAF GATEN IN DE DUINENRIJ TE GRAVEN WAT EEN WATERSNOOD TOT GEVOLG HEEFT BESTE MEDELANDERS!

04-12-2023

HUIG PLUG VERZOEKT KABINET RUTTE 4 DE DUINGATEN TE DICHTEN LANGS DE KUSTLIJN VAN HET LAND WAT NEDERLAND WORDT GENOEMD!

Dijken en duinen beschermen ons land tegen de zee. We worden gek gemaakt over de dreigende stijging van de zeespiegel. Hoe kan het dan dat er recentelijk bij Katwijk gaten in de duinen zijn gegraven waar direct het drinkwatergebied achter ligt?

Bekend is dat de illuminati terug wil naar max. 500 miljoen wereldbewoners. Ze hebben nu 8 miljard slaven op dit moment. Een deel wordt door hen gedood door oorlogen, gifspuiten en voedselvergiftiging. Het zevenkoppige beest regeert tot heden.

Wie doet het Watermanagement in Nederland?

Info gemalen en waterbouwkunde: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gemaal_(waterbouwkunde)

In Brabant is veel wateroverlast, doen de gemalen het nog wel in Nederland? De hevige regenval heeft op eerste kerstdag geleid tot veel overstromingen in Brabant. 

Lees het onderstaande artikel: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4393295/brabant-overstroomt-op-veel-plekken-en-zo-ziet-dat-eruit

Wees gewaarschuwd!

Het kaartje van Nederland en België duidt de gebieden aan wat gevaar loopt in de dagen van kerst en de daaropvolgende dagen. Hoe donkerder de kleur van geel naar rood, des te meer water er wordt verwacht. (Bron).

BELUISTER DEZE VIDEO!

KOMT ER EEN NIEUWE WATERSNOODRAMP?

De nieuwe Watersnoodramp in Nederland zit er aan te komen, alles wijst in die richting. Waar is Nederland groot mee geworden na de watersnoodramp van 1953? Waren wij geen masters op het gebied van watermanagement? Denk aan de Deltawerken, of onze dijken, onze sluizen en onze stuwen. En ineens worden overal in Europa dammen verwijderd? En Nederland heeft ineens wateroverlast? 

Volgens de leugenaars komt dat allemaal door het klimaat! En u mag daar straks de lasten van dragen, de lusten gaan rechtstreeks in de portemonnee van de leugenaars. Laat u vooral niks wijsmaken! Die hele klimaat hoax is één grote leugen! En ondertussen veranderd ons land in waterland!

Zwemvest reeds aangeschaft?

"Koop tijdig een zwemvest beste medelanders zolang het Kabinet 4 geen actie onderneemt of vertrek tijdig uit Nederland in verband met de komende Watersnoodramp in Nederland."

De nieuwe Watersnoodramp in Nederland zit er aan te komen, alles wijst in die richting. Langs de Nederlandse kustlijn zijn grote gaten gegraven in verschillende duinen aan de kust. Deze duinen zouden de Nederlandse bevolking nu juist moeten beschermen tegen de zee en het zoute water.

Tevens bestaat het gevaar dat het zoete drinkwater achter de duinen in aanraking gaat komen met het zeewater, zodat de drinkwatervoorziening wordt aangetast. Veel mensen denken hier zelf niet over na.

Tip: Doe zelf de check en ga zelf kijken en onderzoeken!

Wat is er aan de hand? Huig Plug trok gelukkig reeds aan de (Nood)bel. 

Dank je wel Huig, namens de redactie van De Nieuwe Media.

MARK RUTTE WIL HET TIJ KEREN IN NEDERLAND DOOR VOORAF GATEN IN DE DUINENRIJ TE GRAVEN WAT EEN WATERSNOOD TOT GEVOLG HEEFT BESTE MEDELANDERS. WE GAAN BIJ STORM EEN HERHALING KRIJGEN VAN EEN NIEUWE WATERSNOODRAMP IN NEDERLAND. 

GAAT DE PUT OOK DEZE KEER GEDEMPT WORDEN ALS HET KALF VERDRONKEN IS?

R.I.P. NEDERLANDERS, OF WE MOETEN ZELF TIJDIG IN ACTIE GAAN KOMEN.

ER IS HOOP, ER IS DOOR TOEDOEN VAN HUIG PLUG EN ONZE REDACTIE BEWEGING BESPEURD BIJ DE BEVOLKING. MAAR VOORLOPIG GELDT NOG DE ONDERSTAANDE ZIN.

Red jezelf, je kinderen en je huisdieren, want niemand komt je redden, je bent bij deze gewaarschuwd!

Bedankt voor deze video Huig Plug, dank voor de bewijzen dat opzettelijk Nederland onder water wordt gezet!

Mark Rutte je bent wederom gezien, wanneer gaat de bevolking dat ook eens inzien?


Het bewijs van het gat in de duinen is te zien bij paal 95 strand afrit Meijendel.

https://www.meyendel.nl/over-meijendel/

https://denhaag.com/nl/meijendel

Mark Rutte zit reeds veilig in het buitenland!

Koop alvast maar een zwemvest beste medelanders wanneer U straks niet wilt gaan verzuipen in Nederland of vertrek tijdig naar een oord waar het land niet onder water loopt. U zult de zwemvesten aan de kustlijn hard nodig hebben wanneer de gaten in de duinenrij niet tijdig worden gedicht door de eigen bevolking. Website om zwemvest te kopen: https://www.zwemvesten.nl/

God zij met U, maar U zult Uzelf nu moeten redden...

Of zelf tijdig actie gaan ondernemen, jullie zijn bij deze gewaarschuwd!

Nogmaals grote dank aan Huig Plug voor het maken van de video.

WELK PROBLEEM OF PROBLEMEN BEDOELT MARK RUTTE NU WERKELIJK TIJDENS DE COP BIJEENKOMST IN DUBAI IN DE ONDERSTAANDE VIDEO? DE WERELDWIJDE ARSEENVERGIFTIGING EN DE AANKOMENDE WATERSNOODRAMP IN NEDERLAND?

URL video: https://rumble.com/v3z9f4t-welk-probleem-bedoelt-mark-rutte-nu-tijdens-de-cop-bijeenkomst-in-dubai.html

WELK PROBLEEM OF PROBLEMEN BEDOELT MARK RUTTE NU WERKELIJK TIJDENS DE COP BIJEENKOMST IN DUBAI? DE WERELDWIJDE ARSEENVERGIFTIGING?

Heb je een antwoord op de bovenstaande vraag? Zet je antwoord dan als reactie onder de video. Klik dan eerst de link aan van de video en schrijf dan een reactie. Dank jullie wel.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN