Vertaal deze pagina naar:

OVERSTERFTE IN NEDERLAND HOUDT AAN; AAN DE AL RUIM 50 JAAR LANG VOORTDURENDE CHEMISCHE OORLOG VIA DE GEÏMPREGNEERDE HOUTEN SCHUTTINGEN KAN HET NIET GELEGEN HEBBEN?

11-12-2023

Door dumpen maar met Arseenzuur en Chroom VI en daarover maar blijven zwijgen? Hoelang nog?

Oversterfte in Nederland houdt aan - Er is in Nederland niet een vierkante meter grond en nagenoeg geen enkele woonplaats meer die niet is vergiftigd met arseenzuur en/of chroom VI.

De oversterfte gaat daarmee jaar op jaar pijlsnel omhoog. 

Verklaring oversterfte 

Omtzigt wilde al langer een debat over oversterfte, zie de video's onderaan het artikel. Buiten de jarenlange uitstoot van nanofijnstof (door verbranding van brandstoffen), het lozen van chemicaliën door chemische fabrieken, de verkoop van geïmpregneerd hout, het verbranden van houtpallets in kachels, het sproeien van chemtrails (witte strepen in de lucht) hebben ze er de laatste jaren een schepje extra bovenop gedaan door de bevolking te verleiden tot het nemen van één of meerdere COVID-19 vaccinaties en boosters.

Veel mensen willen geen COVID-19 injecties meer, omdat mensen veel ziek werden en stierven. Zeer opvallend is dat de laatste jaren veel sporters stierven en jonge mensen.

Per mens is de vergiftiging nu verschillend. Dit heeft te maken met onze leeftijd, de leefomgeving, onze uitgeoefende beroepen, wel of geen roker, het medicijngebruik etc. De één zal sneller doodgaan als de andere mens, dit heeft te maken de chemische reacties en chemische verbindingen in het lichaam. 

Tip: Maak zelf een optelsom, (cq. risicoanalyse) hoe U en Uw (klein)kinderen er nu voor staan.

Lees dit artikel: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1221664845/oversterfte-in-nederland-houdt-aan

Omtzigt haalde een meerderheid voor een debat over OVERSTERFTE! 

D66 & VVD zijn uitgespeeld!

Een goed milieu begint bij jezelf, of niet?

'Een goed milieu begint bij jezelf', bezweert de overheid ons via dure voorlichtingscampagnes. Waarom zwijgt diezelfde overheid dan over het grootste milieuschandaal uit de Nederlandse geschiedenis? Waarom heeft diezelfde overheid willens en wetens toegestaan, en zelfs bevorderd, dat er in de afgelopen 15 jaar 13 miljoen kilo arsenicum en 30 miljoen kilo chroom VI illegaal in het Nederlands milieu is gedumpt? Oftewel: tien keer de dodelijke dosis arsenicum per Nederlander per jaar? Het antwoord is simpel: geld. De overheid verdiende eraan. En niet zo'n beetje ook.

AAN DIE 13 MIO KILO ARSENICUM EN DIE 30 MIO
KILO CHROOM VI KAN HET NIET GELEGEN HEBBEN

Door: Pamela Hemelrijk

In het jaar 2000 sloeg de Wereld Gezondheids Organisatie groot alarm: de helft van de bevolking van Bangladesh werd met kanker bedreigd. Oorzaak: de miljoenen waterputten die het welzijnswerk daar in de afgelopen jaren had geslagen. Daardoor werd nu het grondwater op grote schaal als drinkwater gebruikt. En Bengalees grondwater bevat van nature arsenicum. 'Bangladesh heeft te kampen met de grootste massavergiftiging uit de geschiedenis', schreef de epidemioloog.Allan Smith van de Amerikaanse Berkeley Universiteit in zijn onderzoeksrapport. 'Ernstiger dan de rampen in Bhopal en Tsjernobyl'.

Hoe het het Bengalese volk sindsdien is vergaan, daarover kon zelfs de Novib (die medeverantwoordelijk is voor het slaan van die fatale waterputten) geen opheldering verschaffen. Verder dan het hier en daar aanbrengen van rode waarschuwingsstickers op hun eigen waterputten zijn ze nog niet gekomen. Lees HIER verder.

Columniste Pamela Hemelrijk is overleden, ze werd vermoord. 

Zij nam geen blad voor de mond, (R.I.P.).

Pamela Hemelrijk (Columniste AD)
Pamela Hemelrijk (Columniste AD)

Over columniste Pamela Hemelrijk

Pamela werd 62 jaar (R.I.P.)

Enkele dagen na de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002, verdedigde Hemelrijk – zelf aanhanger van Fortuyn – in het AD de complottheorie dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) achter de moord zat, omdat deze Fortuyn als een bedreiging voor het politieke establishment zou zien. Volkert van der G. zou een BVD-infiltrant binnen de milieubeweging zijn. Lees HIER verder.


Pamela Hemelrijk (Amsterdam, 3 juli 1947 – aldaar, 28 september 2009) was een Nederlands journaliste en columniste. Pamela Hemelrijk overleed op 62-jarige leeftijd in de herfst van 2009 aan de gevolgen van een hartstilstand.  Tot 2002 schreef zij artikelen en columns voor het Algemeen Dagblad.  Op 14 mei van dat jaar plaatste Theo van Gogh een door het AD geweigerde column op zijn website De Gezonde Roker. Hij was tweemaal zo lang als afgesproken en de redactie was niet gediend van de "scheldkanonnade" die er in stond. Het AD sommeerde haar en Theo van Gogh de column te verwijderen. 

In 2002 werd ze geschorst bij het AD, volgens het AD omdat ze bij de uitreiking van de Nieuwspoortprijs voor de beste verkiezingscampagne iemand met een taart wilde bekogelen, maar Hemelrijk sprak dat tegen. Verder zou ze volgens het AD tegen de algemeen manager van Nieuwspoort gevloekt en gescholden hebben toen hij haar vroeg het perscentrum te verlaten. Het AD wilde haar in 2003 ontslaan; de rechter stak daar echter een stokje voor. Na de schorsing schreef Hemelrijk drie jaar lang, tot 2006 columns voor het gratis dagblad Metro. Toen zij daar wegens "verjonging" van de krant in 2006 werd ontslagen ging zij opnieuw naar de rechter. Daarnaast werkte zij twaalf jaar voor het ANP. Verder werkte zij mee aan een aantal websites, zoals De Gezonde Roker van Theo van Gogh, ONS Nederland, KlokkenluiderOnline (van Micha Kat), de website van Stichting Sociale Databank Nederland, Frontaal Naakt, HetVrijeVolk.com, Hoei boei en MeerVrijheid.

Pieter Omtzigt wilde al veel langer een debat over de OVERSTERFTE!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN