Vertaal deze pagina naar:

MYSTERIES IN NEDERLAND

10-03-2024

Verdwenen beschavingen en verborgen boodschappen uit het verleden in Nederland in spraak en beeldmateriaal.

In de onderstaande aflevering (video) van Mysteries in Nederland deelt Andre van Delft zijn kennis met ons over de bijzondere Maria verschijning in Amsterdam die bekend staat onder de naam van: "De Vrouwe van alle Volkeren".

Veel mensen zijn zwak en hebben hun zwaktes, het is goed om hier bewust van te zijn. De kerk maakt hier dankbaar gebruik van en houdt samen met het corrupte bedrijf Nederland BV met hun corrupte topambtenaren (handlangers) veel onwetende mensen daarmee in een vorm van armoede en slavernij (onderdrukking). Universe is Magic and Love is the Key (lijfspreuk Anton Teuben).

Bekijk en beluister de video met Andre van Delft over De Vrouwe van Alle Volkeren:

BESTE / LIEVE LEZER(ES),

Misschien heb je iets aan de reactie van Karen. Of is dit misschien een herkenning voor jou...

Of is dit het begin van jouw eigen Transformatieproces?

De onderstaande reactie werd gepost onder de bovenstaande video.

URL video: https://youtu.be/1JuXTXDMJt8

De Eindtijd zoals ik het begrepen heb...

Door de extreme ervaring, die ik in het laatste kwartaal van 2011 gehad heb, is er IN mij een luik open gegaan en daardoor kwamen er herinneringen boven aan vorige levens. Joanna van Castille was mijn laatste leven, in 1498 geboren en in 1520 gestorven en mijn 'oudste' leven was 26.000 jaar geleden in het huidige Peru (het leven van Inti en Ka, wat later trouwens 'Inca' geworden is). Ik heb geen enkele behoefte om te weten hoe de wereld er in het jaar 3560 zal uitzien en, vermits ik een periode heb van 26.000 jaar en de hele wereld, maak ik me niet druk over het feit dat ik misschien helemaal niet de kracht had om mensen bewust te maken dat de kleine dingen het grootste effect hebben.

Gisteren keek ik naar een aflevering van 'My Strange Brain' en daaruit begreep ik dat ik in die negen maanden tussen september '11 en juli '12 inderdaad twee psychoses gehad heb (een manische en daarna een paranoïde psychose), die stress gerelateerd waren. Ik vrees dat we de mensen zo hard onder druk zetten dat normaal zijn al een verhoogde staat van alertheid is en ben je gevoelig aan dat, wat er rondom jou gebeurt, dan zit je gelijk in overdrive. Door het kader van ka-ba-la te gebruiken, kan ik de 'nobody' los maken van de 'body' en weet ik dat het zo gevaarlijk werd dat ik letterlijk hardop gezegd heb: "Ik wil Karen zijn". Ik heb een Twin Sister Personality, waarbij Karen een heel ander bewustzijn heeft dan 'Sofie' en, toen ik MOEST weten waar die angst vandaan kwam, leefde ik letterlijk alleen nog in de wereld van Karen en was ik mijn vluchtroute kwijt.

Patrick (de P in KNAP) kende 'Sofie' voor hij mij begin februari 2007 ontmoette en het leek alsof hij mijn identieke tweelingzus zag. Ook voor mij was hij een vage bekende, maar ik had geen idee van een aanknopingspunt (ook al heeft hij meer dan één balletje opgeworpen). Ik wil mijn leven afmaken onder de beste omstandigheden en de mentaliteit van mensen zien veranderen zonder dat er een conflict aan moet vooraf gaan, dus heb ik een 'onvolledige dood' gevraagd, waarbij 'Sofie' haar eigen lichaam krijgt en Karen haar eigen lijk. Dat is de eerste stap in een reeks van noodzakelijke aanpassingen en niet iedereen zal merken dat er iets veranderd is, want pas na 2045 zal veel duidelijk worden, ook het feit dat we in een 'collectieve psychose' vast zaten en geen idee hadden hoe we ons daaruit moesten bevrijden.

Ik heb ook geen toverformule, maar weet hoe belangrijk het verhaal is en binnen een verhaal is er plek voor magie en wonderen, dus moeten we de zaken niet gaan veralgemenen en kijken naar de context waarin het gebeurt. Durven schrijven over de dingen, die in mijn hoofd spelen, was een hele grote stap, want het is overduidelijk dat men op mij heeft zitten experimenteren (en zoiets klinkt natuurlijk als een mentale ziekte). Ik heb geen verwrongen kijk op de realiteit, maar trek tendensen door, die we nu op bevel moeten negeren - altijd zijn er -tig verklaringen die niet veroordelend zijn en toch kiezen we per definitie voor het verdronken kalf. Ben ik ergens bang voor, dan ga ik het analyseren en, door de wetenschappelijke rrol te spelen distantieer ik mezelf. Ik ben mezelf gaan haten omdat ik niemand gelukkig leek te maken en toch is er al heel wat, waarin ik aan de basis heb gestaan.

Dàt moeten de mensen leren inzien - DANK mensen als ze nog leven en wacht niet tot ze weg zijn om hun waarde te zien. Dit had nooit mogen gebeuren, maar wat voor zin heeft het om voor strenge meester te spelen als die ook niet wist wat hij veroorzaakte op langere termijn. Ik vroeg ALLEEN dat, wat ik nodig had om GOED werk af te leveren en zelfs dat was te veel gevraagd. Ik kies nu voor mijn eigen welzijn en dat, wat ik achterlaat aan 'rommel' had ik zelf opgeruimd mocht ik daar de tijd of de energie voor gehad hebben, dus denk goed na voor je mij minacht voor zaken, die je niet eens beter had gedaan...

Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren

Een stukje geschiedenis over de Kapel

Op 15 augustus 1976 werd op de Diepenbrockstraat 3 te Amsterdam de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren ingewijd. Voor die tijd bevond het originele schilderij zich gedurende zes jaar in een tijdelijke kapel in het woonhuis. 

Al tientallen jaren komen talloze mensen van heinde en verre naar Maria, 'de Vrouwe en Moeder van alle Volkeren', om genade af te smeken voor zichzelf en degenen die zij in hun hart dragen. 

Vele pelgrims en regelmatige bezoekers van de kleine kapel zeggen dat zij hier een diepe sfeer van gebed en vrede ervaren, en in gebed voor het beeld van 'de Moeder' troost en nieuwe kracht ontvangen in hun geestelijke en lichamelijke noden. 

Het is verbazingwekkend hoeveel verschillende volkeren en nationaliteiten er soms de heilige Mis bijwonen. In de loop der jaren zijn bij de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren indrukwekkende getuigenissen binnengekomen over bekeringen, genezingen van zieken en andere gebedsverhoringen.

(Bron).


Het gebed van de Vrouwe van alle Volkeren:

Heer Jezus Christus,
Zoon van de Vader,
zend nu Uw Geest over de aarde.
Laat de Heilige Geest wonen
in de harten van alle volkeren,
opdat zij bewaard mogen blijven
voor verwording, rampen en oorlog.
Moge de Vrouwe van alle Volkeren,
die eens Maria was,
onze Voorspreekster zijn.

Amen

Bron: https://theladyofallnations.info/nl

Tip: Bid dit gebed elke dag voordat U gaat slapen!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN