Vertaal deze pagina naar:

SCHIETPARTIJ DOOR DUITSERS OP DE DAM IN AMSTERDAM OP 7 MEI 1945

08-02-2023

Vanaf 5 mei 1945 wordt toch ieder jaar Bevrijdingsdag gevierd?


***

Volgens onderzoekers was de dag 5 mei Bevrijdingsdag er oorspronkelijk helemaal niet.

Er werd zelfs helemaal geen vredesverdrag getekend.

Maar er was wel deze vreselijk zwarte dag in de geschiedenis: 7 mei 1945.

De nazaten van de oude nazi's (de aanbidders van Baal en hun afgod Baphomet) keren alles om in de geschiedenis die ze de bevolking hebben opgedrongen middels het onder-wijs, valse geschiedschrijving en de omgekochte media.


Onze Overgrootvaders en Overgrootmoeders draaien zich om in hun graf wanneer ze het zouden horen waar we nu in beland zijn. De nazi's zijn nooit weggeweest, ze zijn vanaf mei 1945 ondergronds gegaan en gevlucht naar landen als Zwitserland, Amerika en Argentinië. Daar hebben zij hun macht opnieuw opgebouwd met allerlei verdienmodellen en bedrijvenconstructies.


De nazaten van de oude nazi-families (Rutte en De Jonge zijn ook nazi-nazaten!) hebben de afgelopen jaren geprobeerd de wereld plat te krijgen met de corona hoax. Dit plan is gelukkig mislukt, er zijn echter wel veel mensen die de dodelijke spuiten namen. Veel mensen gaan daardoor vroegtijdig sterven. Sommige mensen beweren de COVID prikjes te kunnen ontstoren.

Laten we het hopen voor de groep mensen die nu 'prikspijt' hebben!

VOLK WORDT WAKKER !!!!!

***


Op 7 mei 1945, twee dagen na de capitulatiebespreking in Wageningen, werd de bevrijding gevierd op de Dam in Amsterdam toen rond drie uur 's middags plotseling schoten werden gelost door Duitse militairen vanaf het balkon van De Groote Club, op de hoek met de Kalverstraat.

Hierbij vielen minstens 32 doden. Mogelijk waren het er meer. Het aantal gewonden is eveneens ongewis. Verschillende krantenartikelen uit die tijd schreven over 100 tot 120 gewonden. In het Binnengasthuis werden negentig gewonden verpleegd, waarvan er 44 werden opgenomen.

Op 7 mei 2016 werden op de Dam 31 naamstenen onthuld van degenen waarvan zeker was dat ze aan het bloedbad waren overleden. Een jaar later werd er een steen aan toegevoegd met een 32ste naam.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Schietpartij_op_de_Dam_op_7_mei_1945

Doe ook onderzoek!


En neem niet alles klakkeloos aan als de waarheid zijnde!

En steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Wij brengen het échte nieuws!