Vertaal deze pagina naar:

STAATSGEHEIMEN OVER NICO LANGEVELD EN DEMMINK

17-12-2022

Over Nico Langeveld, die grof wordt betaald om te zwijgen!


Opgetekend door Yvonne Brinkerink (klokkenluider jeugdzorg)‼️ Lees en deel het artikel aub,

zodat de bevolking weet wat er gaande is,

 achter de schermen van justitie ‼️


Yvonne Brinkerink schreef:


In 2018 sprak ik twee maal persoonlijk de Rolodex veroordeelde Nico Langeveld op een terras. Hij zat toen in een open TBS in Almere. Inmiddels zit Nico Langeveld weer opgesloten en is hij overgeplaatst naar de Boerhaave kliniek. Tijdens zijn open TBS liet Nico zich opnieuw in met jonge kinderen, verboden wapenbezit en nog het een en ander. Mede mogelijk gemaakt door, jawel, Ferd Grapperhaus. Nico Langeveld vertelde me onder andere dat hij aanwezig was bij de nooit opgeloste moord op bokser André Brilleman. Brilleman deed security werk voor onder andere Bruinsma en ook voor Demmink. Wat Nico me vertelde is dat Brilleman zijn mond niet kon houden. Om die reden hebben ze zijn geslachtsdeel afgesneden en in zijn mond gepropt met tape eroverheen en hem daarna in het water gegooid. Wat Nico Langeveld mij ook vertelde was dat Demmink wel degelijk betrokken was bij het misbruiken van jonge kinderen, evenals andere kopstukken uit de politiek, maar ook hoge ambtenaren en politiechefs. Nico Langeveld heeft de namen genoemd aan mij. Recent nog is een politiechef die met een minderjarig meisje "bezig" was uit een hotel gesleurd.

Dit is de doofpot in gegaan.


Nico Langeveld wordt grof betaald om te zwijgen!

Heeft meerdere huizen en zijn kinderen leven als God in Frankrijk van dat geld. Op zijn rekening staat volgens zijn zeggen meer dan 6 miljoen euro aan zwijggeld.


Op mijn vraag waarom hij akkoord is gegaan met deze constructie zei hij:

"Ze zochten een slachtoffer om te veroordelen. Dat werd ik tegen betaling. Mijn leven was, zoveel was duidelijk, toch al voorbij dus waarom dan niet mijn kinderen een luxe leven en ik als ik ooit nog vrij kom".

Nico Langeveld  vertelde me van de vaten met zuur waarin mensen "verdwenen", over zijn gedetailleerde verslagen van alles voor na zijn dood maar ook over zijn voorliefde voor paarden, de kinderen van zijn vriendin die hij meenam om te laten misbruiken door ambtenaren en co en nog veel meer. Nico Langeveld wilde dat ik zijn boek ging schrijven waar ik mee akkoord ging. Helaas maar zeer terecht werd hij voor de overdracht opnieuw in een gesloten TBS geplaatst. Zijn manuscript is veilig gesteld en op een dag zal dat boek er ook komen. Met Huig Plug, toen nog werkzaam bij justitie, heb ik contact gehad indertijd over de meetings met Nico Langeveld. Huig Plug zijn naam was toen nog niet bekend, maar hij hielp me door de afspraken heen en vertelde me wat ik wel en vooral ook niet moest doen. Eén van de dingen wel was stiekem foto's maken, wat ik ook gedaan heb, omdat niemand weet hoe Nico Langeveld er nu uitziet.

Ook Teeven is betrokken vertelde Nico Langeveld. Teeven is momenteel directeur bij een jeugdzorg instelling, zeer waarschijnlijk is dit de reden waarom er nog steeds kinderen misbruikt/mishandeld worden in overheidsinstellingen.


Zowel in de politiek als bij justitie zijn ze volledig op de hoogte,

alle kopstukken zijn erbij betrokken.


Er is nog meer en ook ik heb alles vastgelegd intussen. 

Als ik ooit ergens dood gevonden word, weet dan dat het geen zelfmoord was.

Dilan Yesilgoz als minister van Justitie is ook geen toeval!

Geschreven door: Yvonne Brinkerink

#klokkenluider #jeugdzorg