Vertaal deze pagina naar:

Was (is) er sprake van een grootschalig Koninklijk Pedofiel Netwerk in en rond HET RONDE HUIS bij Nunspeet en begon hier de collaboratie met Nazi Duitsland?

02-12-2022

Oordeelt U zelf over de intriges van Het Ronde Huis!


 (Bron o.a. krant nunspeet 1976 en de onderstaande bronnen)


Wikipediahttps://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_Huis

Facebook chatgroep ► https://www.facebook.com/groups/1730979590540866

Bron van dit artikel ► https://indignatie.nl/ook-nederland-heeft-een-epstein-schandaal-koninklijk-pedofiel-netwerk-in-en-rond-het-ronde-huis-bij-nunspeet/


HET RONDE HUIS


Het Ronde Huis bestaat niet meer in de bossen bij Nunspeet,waardoor de sporen werden gewist, doch de herinneringen leven en komen meer en meer naar buiten.

Op het landgoed Nieuw Nunspeet van eigenaar Frank van Vloten speelden zich in het begin 20ste eeuw vreselijke taferelen af die u in de stoutste droom niet kunt bedenken.

De familie Vloten, één van de grootgrondbezitters op de Veluwe, bezat een enorm grondgebied, waarvan de volgende gebieden deel uitmaakten: Ronde Huis, Vlasmeer, Roostee, Mythstee, De Vennen, Saxenheim, Mosterdveen, Kraaienhorst, Heidehof, Willemsbos, Hendriksbos, Hendrikszand, Zuiderveld, Horstmeer en het Belvédèrebos en nog enkele andere gronden.

Rond en in Het Ronde Huis speelde zich Dutroux achtige taferelen af zoals verdwijningen, moord, mishandeling en orgiën met kinderen van 10-14 jaar jong in de betere standen (de elite) van Nederland tot in de Oranje-Dynastie toe.

Sch. en zijn collega-onderzoeker Montenberg onderzochten in 1968-1971 de gebeurtenissen achter Het Ronde Huis in de bossen bij Nunspeet. Het werd hen alsmede latere onderzoekers niet in dank afgenomen.Onderzoek ook de onderstaande info!


https://yvonne.fok.nl/allerhande/krant%20nunspeet%20ronde%20huis.PDF


https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel


Het is natuurlijk bizar en van de zotte dat het koningshuis volgens onderzoekers betrokken is bij seksueel misbruik en dat hooggeplaatste personen deelnemen aan satanische rituelen waarbij babies en kinderen worden mishandeld, verkracht en vermoord.

Wees U ervan bewust dat we jarenlang zijn voorgelogen door de kerk, de staat en het onderwijs.

Er komt nu steeds meer naar buiten, wees erop voorbereid, begin tijdig met Uw onderzoek.

Begin eens te luisteren met de onderstaande video's, dan komt U veel te weten.