Vertaal deze pagina naar:

DE GROOTSTE CRIMINELEN, MOORDENAARS, VERKRACHTERS EN MISLEIDERS, OFWEL DE MAFFIA IN NEDERLAND EN BELGIË, ZIJN LEDEN VAN HET KONINGSHUIS, HOGE AMBTENAREN, TOPFUNCTIONARISSEN, POLITICI, ARTSEN, ADVOCATEN, RECHTERS, ACTEURS, BURGEMEESTERS EN WETHOUDERS.

16-01-2024

Na jarenlang onderzoek door Goddelijke Waarheidssprekers en vele Patriots zijn wij tot deze eindconclusie gekomen.

DE GROOTSTE CRIMINELEN, MOORDENAARS, VERKRACHTERS EN MISLEIDERS, OFWEL DE MAFFIA IN NEDERLAND EN BELGIË, ZIJN LEDEN VAN HET KONINGSHUIS, BANKIERS, HOGE AMBTENAREN, TOPFUNCTIONARISSEN, JEUGDZORG, POLITICI, ARTSEN, ADVOCATEN, RECHTERS, ACTEURS, BURGEMEESTERS EN WETHOUDERS.

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

DE GROOTSTE CRIMINELEN, MOORDENAARS, VERKRACHTERS EN MISLEIDERS, OFWEL DE MAFFIA IN NEDERLAND EN BELGIË, ZIJN LEDEN VAN HET KONINGSHUIS, BANKIERS, HOGE AMBTENAREN, TOPFUNCTIONARISSEN, JEUGDZORG, POLITICI, ARTSEN, ADVOCATEN, RECHTERS, ACTEURS, BURGEMEESTERS EN WETHOUDERS.

Onze geschiedenis is jarenlang vervalst.

Onze werkelijke geschiedenis wordt momenteel herschreven door Waarheidsvinders.

Nederland en België wordt bestuurd door Zionisten, Bankiers en oude adellijke families die door chantage van hoge ambtenaren en topfunctionarissen (door deelname aan eerdere seksfeestjes en satanische rituelen) de macht achter de schermen in stand houden.

De omgekochte media (tv, radio, grote kranten), het onderwijs en de politiek zijn verantwoordelijk voor de jarenlange propaganda, misleiding en afleiding van de echte waarheid zoals die werkelijk is.

De vele maffialeden (staat, kerk en gezondheidszorg) in heel de wereld hebben zich tot heden verenigd in geheime, occulte en kerkgenootschappen (vrijmetselarij/vrijmetselaars) en pleegden decennialang grote misdaden tegen de eigen wereldbevolking. De wereldbevolking is jarenlang bewust misleid, afgeleid, onderdrukt, afgeperst, gechanteerd, voorgelogen, beroofd, vermoord, verkracht, dom en vooral arm gehouden. De wereldbevolking gaat nu wereldwijd opstaan tegen hun moordenaars en onderdrukkers.

VRIJE TESLA ENERGIE

Op 4 juli 1917 werd Nikola Tesla's Wardenclyffe Tower op Long Island, New York, door de federale overheid gesloopt toen ze erachter kwamen dat hij van plan was de wereld GRATIS ENERGIE cadeau te doen. Ze censureerden Tesla met behulp van de kranten die ze controleerden.

Tesla was een van de belangrijkste uitvinders aller tijden, en ze hebben je nooit over hem geleerd op scholen en dit is alleen maar omdat ze niet willen dat je over Vrije energie onderzoek gaat doen.

Bron: (https://t.me/+iG2eQJRDB2JjMDVk)  | Geheime geschiedenis ( https://t.me/Secret_history1)

Doe zelf ook onderzoek beste lezers; lees en bestudeer de onderstaande paarse links, de deeplinks, bekijk de video's en deel deze met je bekenden.

WILT U ONTWAKEN OF VERDER GAAN ONTWAKEN?

Begin dan hier: https://www.dewaarheidskrant.nl/wilt-u-ontwaken-of-verder-gaan-ontwaken/

Satanisch ritueel misbruik

https://t.me/TheRedPillJournal/1308

https://www.bvwfoundation.com/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Getuigen wereldwijd bevestigen ritueel misbruik door leden van het fake koningshuis, hooggeplaatsten en topambtenaren. Diegenen die deelnemen aan de satanische rituelen (het offeren van babies en kinderen) hebben geen geweten of hebben hun geweten (tijdelijk) in de ijskast gezet. 

Oud-bankier Ronald Bernard heeft reeds veel over de geheimen in de bankierswereld naar buiten gebracht, over de wereld waarvan velen het bestaan (nog) niet afweten.

DE POLITIE WERKTE ZICHTBAAR MEE MET HET TONEELSTUK VAN EDWIN WAGENSVELD (PEGIDA) OM DE KORAN IN HET OPENBAAR TE VERBRANDEN!

Hup! Edwin Wagensveld (PEGIDA) springt in en uit het politiebusje.

Overduidelijk bedacht verhaal; compleet gescript, je ziet het aan alle acties, de gezichtsuitdrukkingen, het nep vechten, alle bewegingen en alle handelingen. Niets wat wij via de Mainstream media voorgeschoteld krijgen is echt, het zijn allemaal BETAALDE acteurs. 

PEGIDA werkt samen met de Nederlandse Politie, de Politie is ook gezien!

Je ziet het pas als je het doorhebt: "Johan Cruijff".

NIETS IS WAT HET LIJKT!

URL video: https://rumble.com/v47b2o8-politie-werkte-mee-met-edwin-wagensveld-pegida-om-de-koran-te-verbranden.html

Betekenis PEGIDA is: 'Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes'.

Nederlandse vertaling PEGIDA: 'Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland'.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Pegida

REVOLUTIE DUITSLAND

In Berlijn (Duitsland) is reeds een grote revolutie uitgebroken!

Boeren, vrachtwagenchauffeurs en treinbestuurders hebben de handel in Duitsland tot stilstand gebracht. De protesten begonnen na verschillende pogingen om boeren failliet te laten gaan en zijn nu geëscaleerd in oproepen tot afschaffing van de Duitse slavenhoudersregering. 

Duitsland is momenteel in rep en roer tegen de globalisten van het WEF (World Economic Forum). Vele boeren en truckers, ook uit Nederland en andere landen, sluiten zich aan in Duitsland.

Massale demonstratie ook van boeren in Occitanië [Toulouse] (16 januari 2024) om zo hun ongenoegen te uiten, vanwege de belastingen, heffingen, beperkingen, oneerlijke concurrentie etc. 400 tractoren en duizenden boeren zijn aanwezig bij de demonstratie. 

Ruim honderd vrachtwagens met mest en afval werden gedumpt.

Bron: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/7118

DE BEVOLKING HEEFT NOOIT VERTROUWEN GEHAD IN HET WORLD ECONOMIC FORUM (WEF)

Vele Nederlandse politici zijn als lid inschreven bij het World Economic Forum (WEF).

Doe zelf de check met Mark Rutte: https://www.weforum.org/agenda/authors/mark-rutte/

Check met Wopke Hoekstra: https://www.weforum.org/people/wopke-hoekstra/

Volgens het motto van dit jaar willen de globalisten van het WEF "het vertrouwen herstellen"

Ze vergeten echter dat de meerderheid van de mensen in de wereld waarschijnlijk nooit vertrouwen heeft gehad in deze organisatie. Debatten over voorbereidingen voor een Pandemie 2.0 in samenwerking met de WHO en Big Pharma voeden het wantrouwen van de bevolking. De vraag rijst: in welke realiteit leven de volgelingen van deze zelfbenoemde "elite" eigenlijk? Meer info: https://www.frontnieuws.com/wef-globalisten-willen-vertrouwen-herstellen-en-kondigen-een-nieuwe-plandemie-aan/

World Economic Forum (WEF) verklaart Donald Trump tot grootste bedreiging Nieuwe Wereld Orde (NWO)

Het World Economic Forum (WEF), dat op dit moment in Davos bijeen is om de puntjes op de i te zetten op het plan om de mensheid in een totalitaire marxistische dictatuur te dwingen en al onze vrijheden af te pakken, heeft bij monde van de beruchte Yuval Harari, die mensen eerder 'hackbare dieren' noemde en later impliceerde dat de meesten van ons maar moeten verdwijnen, gezegd dat alles erop lijkt dat Donald Trump opnieuw tot president van de VS wordt gekozen. 

Hij waarschuwde dat het dan gebeurd is met de huidige globale orde, oftewel de Nieuwe Wereld Orde. Het Amerikaanse NBC News weet al wat er dan gaat plaatsvinden: een militaire coup tegen Trump, zodat de globalistische 'Deep State' aan de macht kan blijven.

In een wanhoopspoging om het 'wakker' worden van de mensheid te stoppen heeft het WEF niet alleen Trump, maar ook de vrije en alternatieve nieuwsmedia tot grootste vijanden en zelfs terroristen verklaard.

Klaus Schwabs lakeien gaan er alles aan doen om zogenaamde mis- en desinformatie – waar zij zelf in werkelijkheid de grootste bron van zijn – in te dammen. Als daar geen protest tegen komt, dan zullen sites en kanalen zoals deze definitief op zwart worden gezet, mogelijk na de reeds veelbesproken false flag cyberaanval die velen nog dit jaar verwachten. 

Meer info: https://www.xandernieuws.net/algemeen/world-economic-forum-verklaart-donald-trump-tot-grootste-bedreiging-nieuwe-wereld-orde/

Nu Duitsland en dan Nederland en vele andere landen in onze wereld bevrijden van alle machtsmisbruikers.

De situatie in de wereld en de macht van de wereldbevolking (patriots).
De situatie in de wereld en de macht van de wereldbevolking (patriots).

THE GREAT AWAKENING

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN